Hälsokost i Vasastan

7 rekommenderade företag inom hälsokost i Vasastan, Stockholm

• Maria K
    Maria K: Har tagit dessa i drygt ett år och har så många nya friska strån som är decimeterlånga nu. Min frisör märker stor skillnad på håret.
  • Driver du hälsokost i Vasastan?

• Lotta M
    Lotta M: Trevlig och tillmötesgående personal. Stort utbud. Har även en hel del produkter som kan vara svåra att få tag på i på de stora kedjorna.
  • 1 omdöme
    Maurine F
    Maurine F: Underbart mysig butik med stort urval, trevlig och kunnig personal, samt vettiga priser. Örter i bokstavsordning gör det lätt att hitta och besparar en mycket tid. Kommer gå hit ofta! :)
  • 3 omdömen
    Lotta M
    Lotta M: Otroligt okunnig personal som dessutom är översittare av stora mått. Oslagbar kombination (för den som är ute efter konkurs). Det går inte att fylla på en kopp som redan är full. Jag sätter aldrig mer min fot där.
  • johan W
    johan W: håller med alexander D. Helt ok utbud, men servicen är lite tvivelaktig.
  • smirre a
    smirre a: Mest Oseriösa företaget på marknaden ..
  • Driver du hälsokost i Vasastan?

• thomas t
    thomas t: Jag köpte en produkt som var gammal men datumet visade att vara nytt./5 olika personer provade produkten och sade att det smakade gammal och dålig jag sade detta i butiken och de sade med andra ord att det är mitt problem….