Hälsovård i Vasastan

7 rekommenderade företag inom hälsovård i Vasastan, Stockholm

• OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Ann B
    Ann B: Trevliga och kunniga instruktörer. Numera en fräsch lokal. Lobbyn är fin, men personligen använder jag den numera bara för att hämta kaffe. lite för kal och stel för mig. Tyvärr föstes även alla stolar med utrustning in i det gamla massagerummet, så det tog bort min avslappningstid. Att tränga in 5 personer i ett mindre rum i influensa, covid, strax kräksjuketider ärinte min grej. Använder det bara om vi är max 2. Ann
  • Driver du hälsovård i Vasastan?

• 8 omdömen
    comprar l
    comprar l: https://www.comprarlaser.com/ Este puntero láser es mucho más barato que otros láseres, mientras que este puntero láser proyecta luz en el tipo de distribución uniforme de intensidad de luz. Los ojos humanos tendrán una visión clara de la luz láser. Por ejemplo, el puntero láser es aplicable en la investigación de ciencias de la vida, diagnósticos láser, tratamiento con láser de cirugía láser, terapia fotodinámica débil con bioestimulación con láser de tratamiento no quirúrgico y láser. La tecnología láser como una nueva ciencia y tecnología tiene amplias perspectivas de aplicación. Cada vez más productos láser se convierten en partes indispensables en nuestra vida diaria. Hay varios punteros láser disponibles en el mercado con diferentes tipos, colores, formas de puntos de luz y precios. Nos estamos concentrando en la investigación y el desarrollo de láseres industriales diseñados portátiles con el tipo de haz de luz disponible. Empleados por el mejor diodo láser, todos los dispositivos ópticos se fabrican con calidad garantizada y precios asequibles. Estos dispositivos láser son aplicables principalmente para tareas de posicionamiento altamente precisas. No hay razón para perder este tipo de láser si lo necesita.
  • 2 omdömen
    Elaine L
    Elaine L: Jag har bara gott att säga InfertilityAid och Ji som driver det. Hon har förståelse om den emotionella berg och dalbana man går igenom med oförklarlig infertilitet. Utöver det har hon otroligt mycket kunskap om kvinnohälsan och kroppen. Hon har en helhelssyn och kan förklara hur både det emotionella hälsan, kosten, stress, sömn och kroppen hänger ihop. Detta tänk saknar jag hos den svenska vården, då man behandlar allt i silo och pratar inte om hur den emotionella hälsan kan påverka det vi känner i kroppen och fertiliteten. Hon har även varit till stor support och hjälpt mig att inte tappa hoppet om att det går att få ordning på min hälsa och menscykel. Jag har alltid haft en oregelbunden menscykel och lite blödning och andra problem med min menscykel. Efter en tids behandling hos Ji så visade sig att det tog lite längre tid än vad vi trodde att fixa min menscykel då jag har haft en skör hälsa under en längre tid. Men jag är glad att jag fortsatte med min behandling hos Ji, då för första gången på i mitt vuxna liv har jag en regelbunden menscykel med normal blödning och ingen mensvärk. Jag känner mig mycket starkare i kroppen och har mycket mer energi och ork i min vardag. Nu ser jag framemot att ta nästa steg i min fertilitetsresa. Oavsett om man behöver hjälp med att få ordning på sin hälsa, menscykel eller behöver hjälp med sin infertilitet, så rekommenderar jag varmt Ji och InterfilityAid. Det är inte många som har den djupa och breda kunskapen om fertilitet och kvinnohälsa som Ji. Dock måste jag säga att traditionell kinesisk medicin är ingen mirakelkur. Som med all medicin, oavsett modern läkemedel eller traditionell österländsk medicin så är alla våra kroppar olika och reagerar olika snabbt på behandlingar. I mitt fall har jag en kropp som reagerar snabbt på Jis örtbehandlingar och det kan vara för att jag är uppväxt med örtmedicin hemma. För en annan kan reaktionen på örtbehandlingen ta längre tid innan man ser förbättring på sin hälsa samt att man kanske inte har lärt sig att läsa av sin egen kroppssignaler som man gör inom traditionell kinesisk medicin.
  • isabella c
    isabella c: Jag håller med er! Var väldigt skeptisk till akupunktur i början och det var min mor som "tvingade" mig att testa nålar. Till min förvåning gjorde det inte alls ont och jag var faktiskt så avslappnat så att jag somnade. Först satte vi i ett rum och pratade om mitt besvär(sömnlöshet och svag depression pga stress), hon lugnade mig så att jag kände mig säker och trygg-vilket var väldigt viktigt.Kliniken var superfräsch och skönt uppvärmd. Nu mår jag bättre, är inte helt botad men har aldrig haft så mycket hopp som nu. Dr.Yu har även fått mig bli intresserad i kinesisk naturmedicin som en komplement till mina vanliga- de hjälper verkligen! Jag överväger dessutom att gå til henne istället för vårdcentralen i framtiden, mkt bättre resultat och trevligare bemötande:)
  • Maria P
    Maria P: Jag hittade till Dr Yangs klinik år 2022 då en fertilitets utredning visade att jag hade lågt AMH för min ålder. Redan första gångerna slogs jag av positivismen hos Dr Yang och hennes dotter Ji ”det här löser sig!” ”bara din kropp får rätt förutsättningar och mår bra kommer du bli gravid” och jag började längta till mina veckobesök. Ji och Dr Yang tar sig verkligen tid att lyssna på stort som smått och är väldigt kunniga inom fertilitet. Mycket riktigt blev jag också gravid efter 2 månader och mitt barn föddes 2023. När det var dags för syskon försök och ny fertilitetsutredning visade ännu sämre förutsättningar att doktorn på IVF kliniken började prata om donatorägg var det naturligt att återigen kontakta Dr Yang och Ji. Det blev ett kärt återseende och denna gång tog det lite längre tid men nu är jag gravid igen. Även denna gång hjälpte Ji och Dr Yang mig inte bara att få min kropp i balans utan också att hålla motivation och humör uppe. Kan inte nog rekommendera denna klinik!!
  • Lars E
    Lars E: Har fått mycket bra hjälp för mina besvär! Bemötande var empatiskt och jag fick den behandling jag förväntade mig.
  • Driver du hälsovård i Vasastan?

• 3 omdömen