Isabella Beatriz H:
Jag köpte en klocka & blev väldigt bra bemött. Personalen var väldigt trevlig och man fick den hjälp man behövde. Super nice verkligen.
Susanne K:
Lämnade in en klocka på reparation i maj 2017 och nu 2024 har vi fortfarande inte fått tillbaka klockan. Fredmans har inte en enda gång kontaktat oss, men vi har ringt ett otal gånger och bara fått svar att den inte är klar. Så till slut rann det ut i sanden och vi orkade inte tjata längre och fall i glömska. För en vecka sedan mailade jag och påpekade detta men utan resultat och ingen ursäkt. Rent ut sagt skitdåligt!
Carl mikael J:
Besöket på nymans ur blev mkt bättre än förväntat!
Fick prova flera klockor och tjejen som assisterade mig var väldigt ärlig och trevlig!
Jag ville gärna ha en panda som dem kallas,
provade klockan och den är om möjligt ännu finare på armen! 🤩
Förstod att Daytona är en svårare klocka att få och att man behöver vänta på sin tur, inget konstigt när man fick förklarat hur många klockor som görs och vilken efterfrågan det är!
Älskade stämningen i lokalen, det var mkt folk men upplevelsen var verkligen bra!
Köpte inget men servicen var bra och jag fick champagne som smakade utsökt!
Kände aldrig någon tidspress trotts att vi pratade rätt länge!
Tack för att ni värmde i kylan, extra skönt att komma in efter kön när det är -2 och duggregnar 😅
Patrik R:
Jag var förbi här för att få armbandet justerat på min Rolex, jag blev snabbt avsnäst på ett ganska otrevligt sätt.
Jag kommer inte göra några framtida klockaffärer här.
Elina E:
Bra och fina klockaor till ett bra pris. Har dessutom väldigt mycket accesoarer för både killar och tjejer. Butiken på hamngatan har alltid trevlig personal och de hjälper dig gärna med tips och råd om du inte vet vad du är ute efter, eller om du ska köpa en present. Kanonbra!
Monica P:
Lämnade in ett stort bordsur för reperation,det tog flera veckor, inte var den klar när jag skulle hämta den,inte nästa gång heller men då ringde dom iallafall. Men till sist kunde jag hämta min klocka och betalade 1000:- för detta men tyvärr så fungerar klockan inte bra ändå.