Mäklare in Karlshamn

4 reviewed mäklare in Karlshamn municipality

• HusmanHagberg Karlshamn

Verifierat företag
    188 opinions
    Välkommen till HusmanHagberg i Karlshamn! Vi har god lokalkännedom över området Karlshamn - Olofström - Sölvesborg.
    Martin M
    Martin M: Der Kontakt mit Adam Person war vom ersten Moment an sehr freundlich, offen und unkompliziert. Herr Person hat uns mit hoher Expertise beraten und stand wirklich rund um die Uhr zu Verfügung. Auch abends und am Wochenende konnten wir unsere Anliegen stets vorbringen. Er hat in allen Fällen sehr zeitnah reagiert und sich gekümmert. Wir haben uns, auch bei allen anderen Formalitäten beim Hauskauf in Schweden durch Adam Person und HusmanHagberg sehr gut betreut gefühlt. Alles hat gut geklappt. Wir können die Betreuung rund um empfehlen!
  • Driver du mäklarfirma i Karlshamn?

• Fastighetsbyrån Karlshamn

Verifierat företag
    484 opinions
    Vi hjälper dig gärna med fri värdering, råd och inspiration om du letar eller vill sälja en fastighet i Karlshamn! Välkommen!
    Gerd P
    Gerd P: Sålt en bostadsrätt. Fastighetsförmedlaren Ann- Sofie Olsson är mycket proffsig och snabb. Detta var min tredje affär med henne.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Karlshamn! Här finns mäklare med bred kompetens som säkert guidar dig till det perfekta boendet här i Blekinge.
    Monica C
    Monica C: Vi har köpt en bostadsrätt Mäklarens bemötande har varit perfekt i alla situationer Vi är mycket nöjda med hennes positiva proffsiga yrkesroll man känner sig trygg med henne.
  • Driver du mäklarfirma i Karlshamn?

• Malin L
    Malin L: Perfekt mäklare som även engagera sig i sina kunder efter köpet!!!
Show page: