Jag är mycket nöjd allt har gått bra
Fastighetsbyrån Karlshamn
Välkommen till Fastighetsbyrån i Karlshamn! Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1969 och har under årens lopp fått en gedigen lokal förankring och djupgående kunskap om området vi verkar i. Det, vårt engagemang samt vårt samarbete med den lokala sparbanken, hoppas vi gör oss till ett självklart val när du letar eller ska...
348 omdömen om Fastighetsbyrån Karlshamn
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket kompetent och snabb handtering. Bra ideer til försäljning/annons/foto osv. Enda minuset är att det blev rätt dyrt att sälja en tomt eftersom det ligger långt under minimumspriset. mäklarutgifterne på 52.000 utgjorde 13 % av summan vi fick..
Sjysst bemötande av personalen. Smidig överlåtelse!
Alltid snällt och hjälpsam för att hitta båda sidorna.
Snabb hantering i processen skrivet kontrakt 2 dygn efter visningen.
Trevligt bemötande, bra service & bra uppföljning under försäljningsperioden.
Ett bra bemötande och svarade tålmodigt på frågor. Kom även med råd som man som säljare inte tänker på.
Mäklaren upplevdes som rak, trevlig och lugn. Christian var som ett tryggt ankare genom hela köpprocessen. Det var vårat första husköp så vi hade nerverna på utsidan och inga direkta förväntningar, men erfarenheten blev positiv och mycket av det tack vare Christian.
Ann-Sofie är en otroligt kompetent och engagerad mäklare -ja helt klart Blekinges bästa
Mycket bra o proffsigt mäklararbete med stor energi hos mäklaren
Mycket nöjd genom hela processen.
Effektiv handläggning och trevligt bemötande
Bra bemötande. Uppriktiga och ärliga åsikter. Lätt att prata med. Otroligt tålamod med alla våra egenheter och svängningar. Har tidigare sålt hus med Christian som mäklare och valde därför honom igen. Lika nöjd denna gången.
Bra, trevligt bemötande, tillgängliga. Inga anmärkningar
Bra service och personligt bemötande.
Proffsig mäklare som verkligen är dedikerad till sitt jobb. Informativ och tydlig i sin kommunikation.
Han höll vad han lovade… Vi som kunder kunde sitta med i båten o bara åka med.
Mäklaren var helt ok. Inte lättaste tiden att sälja bostad nu. Möjligen skulle vi haft ytterligare någon visning.
Jag kände med detsamma att här var en mäklare som kunde sin sak.Jag var medveten om att det inte var säljarens marknad vid tiden för försäljning,men det löste mäklaren med glans.Med positivt tänkande och gedigen erfarenhet skapades god grogrund för försäljning. Jag är mycket nöjd!
Jag känner att från start så blev jag väl bemött och att jag blev tagen på allvar.
Smidigt, lätt, proffsigt och välkomnande
Trevligt bemötande och bra information.
Superbra allting med mäklaren. Tydligt och proffsigt gjort. Kan verkligen rekommendera henne i framtiden.
Utmärkt bemötande, trevlig att ha med göra. Ska anlita dem igen om tillfälle ges.
Fint bemötande. Lyhörd för våra önskemål. Tillgänglig. Trevlig.
Mäklaren var suverän Gedigen service och målinriktad att alla parter skulle bli nöjda! Svarar på frågor direkt och enkel att uppnå kontakt med! Jenny får 10 av 10👑👑❤️
Trevlig och informativ mäklare. Förklarade bra och svarade på frågor.
Oerhört trevlig mäklare som anpassade allt med möten och så vidare. Lyhörd. Förklarade allt grundligt. Oerhörd smidig försäljning.
Vi tycker att allt har fungerat mycket bra från början till slut!!
Er veldig fornøyd med mæklaren ,det arbeidet og informasjon hun har gitt meg under Salg av min leilighet.
Trevligt benötande. Fått all hjälp vi behövt.
Bra och snabb respons Köpet gick smidigt och allt har fungerat bra
Otroligt trevligt bemötande. Snabb försäljning, definitivt 5 av 5 stjärnor!
Mycket bra generellt. Lätt att få kontakt med och återkopplade snabbt. Fin presentation av objektet. Hela processen gick väldigt smidigt.
Mkt positivt och proffesionellt agerande. Läste av oss som säljare, precis vad vi behövde. Högsta poäng! 👍🏿
Verkligen super nöjd då jag har en gammal dålig upplevelse av annan mäklare. Denna gången fick jag proffsig hjälp och stötning i alla frågor och situationer. Ann-Sofie överträffade alla förväntningar och va väldigt snabb att återkoppla vid funderingar och jag kan bara ge mina varmaste rekommendationer.
Jag är nöjd med Fastighetsbyrån och deras hantering av min villa och dess försäljning. Snabb och effektiv hantering. Tack!
Bra och trevlig mäklare. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Kunnig och tillgänglig för både säljare och köpare.
Det har varit smidigt från början till slut.
Very well prepared, informed and attentive broker.
Kunnig mäklare som har ett mycket trevligt bemötande!
Använt samma mäklare en gång tidigare och är otroligt nöjd. Känns familjärt och välkommet. Trots en trög marknad under julhelgerna erbjöds nya visningstider hela tiden. Kändes som ett stort engagemang.
Tydlig och bra information vad som gäller före och under köpet. Proffsigt bemötande som helt motsvarat mina förväntningar Kommer rekommendera Fastighetsbyrån till vänner o bekanta
Mycket proffsig mäklare som höll mig uppdaterad hela tiden om försäljningen på ett bra sett och så mkt som jag ville.
kanon bra mäklare från första stund trevlig kunnig. Bra bemötande .
Tillmötesgående och kontinuerlig kommunikation under processens förfarande.
Vi sålde vårt hus genom Fastighetsbyrån i Karlshamn, och allt sköttes snabbt, smidigt och professionellt. Vi känner oss väldigt nöjda med hela proccessen.
Hej! Måste tyvärr ge det allra sämsta betyg till mäklaren som hade hand om Kremlevägen 6 Först å främst så blev jag inte informerad alls att mäklare blivit inkopplad sen samma dag.Som det ska tas bilder på huset är jag inte underrättad alls. Får en sån otroligt rejäl utskällning av honom att det inte var undanplockat. När jag frågar vilken vecka det ska vara visning på huset. Så talar han om att nästa tis/ons ska det vara visning. Å då ska det vara mycket bättre bort plockat från privata saker.När jag mailar han och talar...
Snabbt, smidigt, lyhört! Bra m a o
Proffsig och informativ vi är mycket nöjda