Mäklare i Värnamo

3 rekommenderade mäklare i Värnamo kommun

• Vi är mäklare med koll på läget som vill att du ska får ut det mesta av din bostadsaffär!
    John N
    John N: Jag har enbart positivt att säga om Elisabeth, vi träffades första gången 2016 vid visningen och blev väldigt bra mött när jag köpte huset. 2019 var det nästa gång då hon värderade huset efter uppfräschning och ombyggnation, 2024 när jag nu tog steget att sälja huset. Hon har varit ett stabilt stöd sedan 2016 och genom hela försäljningen, hon vet bäst när det kommer till försäljning och jag har alltid känt mig trygg med henne som mäklare då hon är väldigt professionell. Hon informerat mig kontinuerligt med de som var intressanta av huset både innan och efter visningen. Med tanke på hur ekonomin och bostadsmarknaden ser ut i skrivande stund så går en del hus till försäljning medans en del inte gör det, jag litade fullt ut på Elisabeth och de förväntningar jag hade levde hon verkligen upp till. Hon gav inte upp på att lyckas sälja huset och nu kan jag gå vidare i livet och tror nog att vi ses igen när jag och sambon ska köpa ett större hus i framtiden.
  • Driver du mäklarfirma i Värnamo?

• HusmanHagberg Värnamo

Verifierat företag
    77 omdömen
    Henrik S
    Henrik S: Vi fick helt suverän hjälp av Sofia vid försäljningen av vårt hus. Det märktes verkligen att hon gjorde det lilla extra som behövdes! De råd som vi har fått under processen och all kommunikation har varit toppen.
  • Driver du mäklarfirma i Värnamo?

• Fastighetsbyrån Värnamo

Verifierat företag
    268 omdömen
    Vi finns för att hjälpa dig i alla frågor som rör bostad, fastighet och flytt i Värnamo, Gnosjö och Vaggeryd!
    Irmine N
    Irmine N: Vi köpte en bostadsrätt. Från första kontakten tills att hela affären var avslutad så sköttes allt mycket proffesionellt av vår mäklare. Vi är mycket nöjda!