Mäklare i Sävsjö

1 rekommenderat mäklare i Sävsjö kommun

• Driver du mäklarfirma i Sävsjö?

• Fastighetsbyrån Sävsjö

Verifierat företag
    129 omdömen
    Funderar på att byta, köpa eller sälja boende i Sävsjö? Våra mäklare gör gärna en kostnadsfri värdering eller berättar hur vi kan hjälpa just dig! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Anders L
    Anders L: Mäklaren Emelie har gjort ett så bra jobb som man kan både förvänta sig och önska. Att det sedan inte blev varken sålt inom den önskade tidsramen eller till det önskade priset, anser jag själv är mera världsläget och den egna ekonomin hos ev. köpare, än att skylla något på mäklarna. Det var enkelt att ha kontakt med mäklaren, vi hade möjlighet till kontakt 24/7 så allt var väldigt bra. Kunnig och lugn och säker på genomgång både före mäklaravtalet, under annonsering, visningar, förhandlingar med köpare och till sist kontraktsskrivning. Hon har varit ett bra bollplank under den tid vi har haft huset ute till försäljning och har hållit sig mäklarmässigt neutral på ett bra sätt. Hon har inte fått oss att gå med på saker som vi inte var intresserad utav och har heller inte argumenterat med oss om olika val som gjorts på vägen. Hon har helt enkelt varit precis så bra som man kan önska sig av en mäklare!