Rickard S:
Duktig målare i form av Christer Håkansson, han driver företaget ensam och är i princip alltid i rörelse, har mycket stor del av målade på MIO AB:s räkning eftersom Christer har stort ansvar när det gäller målande, tapetsering osv när den årliga MIO-katalogen ska produceras.
Peter L:
Vi har anlitat Fräntorps måleri vi ett flertal tillfällen under åren.
Målning av fasaden och även tapetsering och målning inomhus vid ett antal olika tillfällen. Vi har ALLTID varit nöjda med både resultat och pris, vilket har varit både på löpande räkning (mindre jobb) och enligt offert (Tex Fasaden)
Jag vill tacka killarna på Fräntorps måleri för att ni inte bara lyssnar utan även ger mig förslag på färgval mm.
Jag har inga problem med att rekommendera
Fräntorps Måleri & Design till vem som helst som frågar.
Peter Lööf
Tomas Mikael Ingvar E:
Målade om huset med Ulf för några år sedan med kanonresultat. Även invändigt med tapetsering och målning med kanonresultat. Noggrant och bra finish. Och jag är rätt petig...
Vernesa T:
Vi anlitade Fräntorps Bygg & fastighets service för total lägenhets renovering
(förutom badrum/wc). Målning och spackling av väggarna, takmålning, golvbyte, byte av inbyggda garderober, byte av övre köksskåp mm. Killarna kom med smarta och kreativa lösningar och utförde ett mycket bra jobb inom angivna tidsramar, vilket var jätteviktgt för oss pga att vi inte kunde bo hemma med småbarn medan renoveringen pågick. Vi är verkligen jättenöjda och kan rekommendera företaget för samma/liknande jobb.
Anders H:
Skrev omdöme om ett annat företag och hamnade fel. David Holmqvist är säkerligen seriösa (jag har ännu ej anlitat dem)... Ursäkta om mitt förra omdöme ligger kvar någonstans.
Henrik:
Trevligt och professionellt bemötande både före, under och efter utfört arbete. Snabb återkoppling vid frågor.
Mycket nöjd med resultatet, snyggt och prydligt. Rekommenderas varmt Vivas Måleri AB.