Pool i Haninge

2 rekommenderade företag inom pool i Haninge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från företag inom pool nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Ypsab Bygg & Fog AB

Verifierat företag
    25 omdömen
    Taki Alexander C
    Taki Alexander C: Äntligen ett pålitligt och tryggt företag med kunnig projektledare som lyssnar och kommer med adekvata lösningar! Snickarna erfarna och jobbar snabbt med kvalitet! Mer än nöjd
  • Driver du poolföretag i Haninge?

• Therese T
    Therese T: Roman som leder & driver Basco bygg är fantastisk! Han, tillsammans med hans killar renoverade alla rum (kök, hall, sovrum, vardagsrum & badrum, ink el, golv & tak) i min lägenhet under aug & sep 2022. Jag fick ett proffsigt & engagerat intryck redan från första mötet när vi gick igenom min projektplan. Roman kom hela tiden med egna kloka förslag & idéer parallellt med att renoveringen fortskred. Jag gjorde flera ändringar & ingenting var någonsin ett problem - allt går att lösa enligt Roman! Basco bygg är flexibla & pålitliga. När det uppstod problem eller missförstånd (vilket är oundvikligt i ett projekt på +4 veckor) så var Roman alltid lyhörd över hur jag som kund ville att det skulle lösas. Jag rekommenderar Basco bygg till alla som vill ha en kommunikativ, lyhörd & pålitlig byggfirma. Helt klart en makalöst bra upplevelse!