Pontus L:
Sampop stod för ett målningsjobb av hela vår lägenhet. Här levererades ett jättebra jobb inom utlovad tid. Mycket bra service med offert, trevlig, svar på frågor och löpande info om arbetets fortgång.
Lenah M:
Du Suzanne lämnar eviga spår i världen och ger mat för själen, där svärta kantas med humor och glädje. Alla färger finns på din palett. Vi är årsbarn och snart är det din tur med den jämna födelsedagen. Varmaste lyckönskningar - de envisa, kan vara visa. Ja må du leva många lyckliga år TILL/ Lenah Margård
Patrick F:
Jag använder Reason till min musikproduktion och det är helt kanon. För dig som letar jobb är Propellerhead en kanonbra arbetsgivare också. Jag är själv inte kvar i bolaget men jag älskar produkterna. Detta av egen övertygelse, absolut inget annat.
erik b:
Ove Svensvon är min Idol när det gäller Ljudläggning på film och ser man Roy Anderssons filmer där Ove lagt ljudet så förstår man hans internationella storhet.
/erik bergh
Björn G:
Helt rätt för snabba fimproduktioner. Har ett enastående kontaktnät och en mycket bra förmåga att få folk att göra sitt bästa och samtidigt trivas och må bra. Rekommenderas!
// Björn Granberg (http://www.bjorngranberg.se)
Ellis G:
OK, om man översätter "Times Square" till "Mariatorget" så har man förbrukat allt vad förtroende stavas. Jag har heller inte så mycket till överst. Må hända att detta är Kanalen med flest scandalrubriker vissa gillar utbudet, andra inte. Jag gillar det INTE... Jag kanske har blivit äldre också vad vet jag...
JOHAN S:
As dålig service ringer för att säga upp(37minuter kö ) 2020-12-21 abonnemanget går ut 2021-03-01 och blir nekad att lägga in ett avslut vid bindningstiden slut. med hänvisning att det inte går fram till 30dagar innan. FInns ingen annan anledning till det än att dom hoppas jag glömmer så dom låser in mig ännu längre...... dra åt H........
Peter K:
Hittade två biocheckar som varit försvunna och när jag skulle använda dessa så visade det sig att dom precis passerat "bäst före datum" på 12 månader.
Jag tänkte (naivt skulle det visa sig) att jag mailar SF, dom löser säkert nya koder med fin kundservice.
Fick byråkratikst svar flertalet veckor efter jag mailat, att dom inte hjälper mig med nya koder.
Vilket bottennapp och vilken usel kundservice!
Sista gången jag någonsin köper biocheckar eller värdekoder hos SF!!!