Byggföretag i Hässelby Villastad

4 rekommenderade byggföretag i Hässelby Villastad, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • AA Group Bygg AB

Verifierat företag
    34 omdömen
    Golpar P
    Golpar P: Hjälpsamma och gör gärna det lilla extra för att jag ska bli nöjd som kund. Fint slut resultat, vi valde att måla om även i hallen för vi blev så nöjda med första rummet. Stort tack och rekommenderar varmt!
  • Driver du byggföretag i Hässelby Villastad?

• Elisabet M
    Elisabet M: Total renovering av wc samt dusch/wc. Delvis renovering av kök. Vänligt mottagande - men ibland en stressig ton och ringde alltför många ggr om saker som de kunnat ta reda på själva innan de sökte oss. Ibland pressade de på om beslut som kunnat ske lugnare. Hantverkarna åkte iväg och handlade många ggr istället för att handla fler saker ihop. Infriade våra förväntningar. Duktig elektriker. Bra vvs. Missnöjd med den rekommenderade glasmästaren. Nöjda. Lite dyrare förstås. Tog lite längre tid. Lite stressat bemötande.
  • Ida S
    Ida S: Fantastiska! Super nöjd med vårt nya kök, hall, golven och trappan. Trevliga killar och allt arbete var över förväntan. Smidig kommunikation. Vi är så tacksamma. Rekommenderar starkt!
  • Driver du byggföretag i Hässelby Villastad?

• Morgan O
    Morgan O: Effeltiv och snabb. Vet vad han håller på med. Kan rekommenderas.