Restaurang i Skövde

9 rekommenderade restauranger i Skövde kommun

• Anna S
    Anna S: Västsveriges största pizzor!? Underbara pizzor med frasig botten. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Undrar hur stora familjepizzorna är...
  • Driver du restaurang i Skövde?

• Anna S
    Anna S: Mango's i Skövde är en superbra restaurang. Väldigt snyggt inredd, bra personal och utsökt mat till bra a la carté-priser. Deras "plattor" är verkligen att rekommendera.
  • Åse S
    Åse S: Goda pizzor trevlig personal. Fina lokaler bra parkeringsmöjligheter. Detta är ett företag som verkligen kan rekommenderas varmt.
  • Ben D
    Ben D: Måste absolut vara en av Sveriges bästa lunchrestauranger med råvarorna i topklass varenda gång jag åt här. -Dagligen i över 1mån 0712-0801. Portionerna är väl tilltagna så man går alltid därifrån så mätt man vill. Bra salladsbuffé Priset var ord lunchpris ~70kr Väldigt trevlig personal & bra miljö
  • 3 omdömen
    Björn W
    Björn W: Lätt top 3 luncher jag har ätit alla kategorier, galet bra mat i en väldigt trevlig miljö till ett larvigt bra pris (89 spänn) Rekommenderas varmt!!
    Tobias B
    Tobias B: En mycket mysig herrgård en bit utanför Skövde. Jag har bott här vid flera tillfällen och blir alltid imponerad av köket, i synnerhet frukosten. För den rastlöse finns det hur mycket som helst att ta sig till, allt ifrån fallskärmssimulator till golf. Rummen är mysiga men saknar det lilla extra för att nå 5 recos.
    Alexander D
    Alexander D: Stans bästa pizzeria :)
    Harry B
    Harry B: Kass mat! Duger knappt till att äta på fyllan.Tråkiga lokaler och otrevlig personal.
  • Driver du restaurang i Skövde?

• Fredrik L
    Fredrik L: Här blir det inget återbesök. Och jag avråder er andra från ett första besök. Uppvärmad mat i stimmig miljö. Service och taktkänsla på minussidan av skalan. Dyrt, smaklöst och dålig service.