Restaurang i Borås

14 rekommenderade restauranger i Borås kommun

Borås, en stad i västra götaland med ett stort utbud av nöje, natur och kultur. Staden är bland annat känt för den fantastiska djurparken och den sagolika avbildningen av Pinocchio. Förutom dessa eminenta sevärdheter hittar vi även en mängd trevliga restauranger med smaker inspirerade från världens alla bakgator. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Borås just nu. Här kan du se hela guiden över restauranger i ditt område, välkommen!

Läs mer »
  • Jonas S
    Jonas S: Bara positivt, mat av högsta kvalité samt alltid bra service och bemötande från personal
  • Driver du restaurang i Borås?

• Jonathan L
    Jonathan L: Bättre öppettider MEN god mat och billigt som attan! Keep up the good thai!
    Martin L
    Martin L: Mycket goda smörgåsar ,trevlig personal mysfaktor . humana priser . rekomenderas starkt /Martin
  • Thomas M
    Thomas M: Trevlig personal, kanongoda pizzor!
    Johan E
    Johan E: Min absoluta favorit bland pizzerior i stan! Alltid lika gott, alltid lika väl tilltaget med ingredienser. De påstår sig vara det bästa stället i stan och det har de helt rätt i. Finns ingen som kommer i närheten pizzeria Amigo.
  • Björn W
    Björn W: Trevliga lokaler, väldigt bra service från avslappnad och charmig personal. Men framförallt riktigt bra Tapas, alla rätter var riktigt bra, råvarorna höll bra klass och var tillagade med omsorg! Rekommenderas varmt
  • 5 omdömen
    Mikael N
    Mikael N: Ett av Sveriges bästa Max-restauranter. Vägrar att "lägga" sig. Personalen är så trevlig att dem kan låta en sitta kvar efter stängning om man är snäll, och hungrig.
  • 8 omdömen
    Anton Ä
    Anton Ä: Den grekiska maten är väldigt bra, det finns mycket att välja på i menyn, men uteserveringen har inte det bästa läget tyvärr. Annars ett ställe som man återkommer till.
  • Paolo Wiktor T
    Paolo Wiktor T: Bra och god mat till rimliga priser men en ngt. oproffsig och trög betjäning, man ska intebehöva hämta personalen samt få frågan om personalen kan duka av ett bord (8 Pers.) innan man får det man beställt. Det var inte fullt m gäster vare sig ute eller inne. Vi kom vid 18 tiden. Vi har ätit här många ggr tidigare men nu blir man fundersam inför fler besök.
  • Alexander F
    Alexander F: Salt kebab och dyrt. Pizzorna har blivit mindre sen den nya ägaren öppnade. Ät inte deras hamburgare...dom görs i pizzaugnen och smakar inte bra. Ät hellre på Göta Pizzeria uppför backen eller på Pinochio i stan. Hamburgare smakar gott på Blåkiosken som ligger uppför backen också.
  • Anders K
    Anders K: Besökte restaurangen på annandagen och visserligen var det en hel del folk i restaurangen, men personalen var arrogant, glömsk och slarvig. Fick fel grejer, fick påminna, byta ut och när vi fick all mat hade den första stått i nästan tio minuter och hade hunnit kallna. Trist, hoppas inte det fungerar så här för jämnan. Alla kan göra fel när man blir stressad men då får man åtminstone försöka vara trevlig och hålla humöret uppe.
  • Mimmie M
    Mimmie M: Väldigt snål ägare och tar extra avgifter för det lilla minsta.
  • Per C
    Per C: Mitt besök på Nattkröken var en stor besvikelse. Bemötandet från personalen var lojt, ointresserat, utan service och småirriterat. Man undrar vilken chef de har där som inte kan motivera sin personal så de kan vara trevliga? Själva begreppet snabbmat innebär att man ska få sin mat inom rimliga tider, men här kunde personen med stekspaden bara ta en kund åt gången. Moset smakade inte ens äckligt. Det var helt oacceptabelt och inte värdigt att servera. Kokekorven var helt sönderkokt och portionen var alldeles för liten. Det var väl tur att den var liten för då slapp jag slänga så mycket och kostnaden för sophämtningen blir mindre. ;-) Tyvärr så kan jag inte rekommendera detta ställe till annat än att köpa cigg. Detta ställe i Ulricehamn som alltid har varit bra med god mat, trevlig personal och bra öppettider med en allert personal som alltid hade ett trevligt sätt har tyvärr förändrats.
  • Driver du restaurang i Borås?

Anna O
    Anna O: Ett av Sveriges sämsta Mc Donalds, i alla fall det sämsta i Borås. Personalen verkar inte fundera en sekund på om de kanske skall förbereda inför rusningen, INNAN den kommer. Dryg personal som inte verkar veta vad en Big Mac innehåller eller hur man hanterar kassan. Dålig planering och lång väntetid gör att maten bli kall innan man ens hunnit köpa den eller få med sig den till närmaste bord. Ur dåligt!

Restaurang i Borås

Här kan du ta del av vad tidigare restaurangbesökare skriver om olika ställen i ditt område, du kan också se restaurangernas totala helhetsomdömen. Dessutom kan du själv gå in och skriva en och annan rekommendation om restauranger i Borås som du besökt. På Reco.se hjälper vi varandra att hitta till våra nästa favoritrestauranger. Vi hoppas att du hittar till en restaurang du uppskattar och som du senare vill rekommendera till andra människor i din omgivning. Lycka till, önskar vi på Reco.se!