Sjukgymnast in Vasastan

7 reviewed sjukgymnaster in Vasastan, Stockholm

• 180 opinions
    OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Ann B
    Ann B: Trevliga och kunniga instruktörer. Numera en fräsch lokal. Lobbyn är fin, men personligen använder jag den numera bara för att hämta kaffe. lite för kal och stel för mig. Tyvärr föstes även alla stolar med utrustning in i det gamla massagerummet, så det tog bort min avslappningstid. Att tränga in 5 personer i ett mindre rum i influensa, covid, strax kräksjuketider ärinte min grej. Använder det bara om vi är max 2. Ann
  • Driver du rehabklinik i Vasastan?

• Agilokliniken - Hagastaden

Verifierat företag
    147 opinions
    OLOF B
    OLOF B: Jag var hos tre olika personer. När de två första inte lyckades kom jag till Ola Klackenberg. 5 stjärnor till honom!
  • Julia E
    Julia E: Jag hade turen att komma till Mohsen efter att ha dragits med en kraftig smärta i ryggen och höften i över ett halvår. Redan efter den första behandlingen minskade smärtan påtagligt, vilket var helt över min förväntan. Mohsen är högt kompetent, har lång erfarenhet, och är verkligen mån om att hjälpa varje patient utifrån dennes specifika behov och förutsättningar. Han har helhetssyn och lägger upp en behandlingsplan för att långsiktigt råda bot på problemen, och inte bara maskera symptomen. Trots högt arbetstempo hinner Mohsen bemöta patienterna med värme och stor människokännedom. Det är alltid lätt och trevligt att prata med honom, och kontakten och de professionella råden ger positiv energi och hopp. Jag är mycket tacksam för hjälpen jag fått och rekommenderar Mohsen å det varmaste till alla som söker en kunnig och proffsig fysioterapeut.
  • Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • 201 opinions
    Cecilia H
    Cecilia H: Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!
  • Driver du rehabklinik i Vasastan?

• 13 opinions
    Gunilla W