Sjukgymnast i Vasastan

7 rekommenderade sjukgymnaster i Vasastan, Stockholm

• OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Kaja W
    Kaja W: OsteoStrong är som att komma till ett proffsigt varmt hem! Det är med glädje och harmoni jag går till min härliga träning på OsteoStrong. När jag lämnar träningen tar jag med mig en varm härlig känsla från alla som jobbar och tränar på OsteoStrong
  • Driver du rehabklinik i Vasastan?

• Agilokliniken - Hagastaden

Verifierat företag
    101 omdömen
    Björn V
    Björn V: Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp. Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare. Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd. Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
  • Tapsa P
    Tapsa P: Fantastiskt på alla sätt! Jag fick hjälp mot mina knäbesvär
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
  • 201 omdömen
    Cecilia H
    Cecilia H: Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!
  • Driver du rehabklinik i Vasastan?

• 13 omdömen
    Gunilla W