SVEN-OLOV W:
Anlitat Bygg&Design vid Siljan för takarbetets/reparation samt finsnickeri inomhus. Gott bemötande, proffsigt arbete med mycket bra resultat. Kan varmt rekommenderas. Har bokat in ett nytt projekt till våren.
Catrine B:
De planerade och genomförde en tillbyggnad på vårt hus. Hela processen från första dialogen till byggandet och slutförandet var mycket väl genomfört. I regelbundna byggmöten kände vi oss delaktiga och fick goda råd när det gällde att ta beslut i materialval, design mm. Proffsigt genomförande med hög kvalitet.
Tove M:
Alltsedan jag flyttade till Linghed för några år sedan, har jag anlitat STH Bygg. Det har handlat om stort som smått och alltid med mycket gott resultat. Känns tryggt med så många olika hantverkare samlade inom en och samma firma. Fredrik Åkers är spindeln i nätet, men för somliga mindre åtgärder kan man kontakta berörd hantverkare direkt. Enkelt, tryggt och smidigt. Rekommenderas varmt!
Arifa H:
Rekommenderas varmt
Vi har bara gott att säga om Solberga bygg. Vi har fått en fantastisk altan och allt gick smidigt och snabbt. Effektiva, trevliga och proffsiga.
Martin J:
Riktigt duktiga hantverkare med känsla för detaljer och kundrelationer! Går "all-in" i allt de tar sig för o har en bra dialog med sina kunder!