SVEN-OLOV W:
Anlitat Bygg&Design vid Siljan för takarbetets/reparation samt finsnickeri inomhus. Gott bemötande, proffsigt arbete med mycket bra resultat. Kan varmt rekommenderas. Har bokat in ett nytt projekt till våren.
Arne W:
Hur kan man löpa i från sina förpliktelser som Tällberg Byggservice gör i vårat ärende? Jag trodde bra kund omdöme var A och O i byggbranschen.
Vi fick byggt ett inglasat uterum i 2018. Ut på 2019 börjat saker ske, den ene kanalplastskivan började gulna, en list på taket var trasig och fler andra lister på taket började lossna.
Kontaktade då Tällberg via e-post, men fick inget svar. Försökte igen några veckor senare, inga svar. Försökte skicka SMs och att ringa. Inga svar.
Sen inpå 2020 fick min fru äntligen kontakt med Mikael Tallnäs som kom till oss och kikade på problemen. Han skulle kolla med leverantören av uterummet och återkomma. Ända tills i dag har vi inte hört ett smack! Min fru ringde en gång och kom fram till Mikael, men då sa han att han satt möte och kunde prata, men lovade att ringa upp. Hände inte.
Nu har jag över flera dagar haft kommunikation med uterumsleverantören och kommit fram till följande:
Hela taket verkar felmonterat på ett sätt som skulle vara omöjligt. Har aldrig sett något liknande, sa uterumsleverantörens VD.
Jag kommer till att meddela detta till Tällberg direkt nu, men jag har ingen förhoppning om at det blir löst. Det blir för mycket pengar för Mikael Tallnäs, pengar han troligen inte har.
Så var försiktig med att anlita detta företag. Det står följande på deras hemsida:
Slutligen får kund en skriftlig garanti på utfört arbete och levererat material.
Vilken garanti då, frågar jag mig!
Mamma S:
Har tidigare handlat hos detta företag och då var allt tiptop! Nu med dottern som ägare så kan man inte räkna med att få rätt fönster levererade och inte heller hjälp av dem att få felet tillrättat! Det får köparen bekosta helt och hållet själv trots att felet beror på ointresse hos ägaren när beställningen görs på plats och flera besök där vi såg till att allt stämde i beställningen. Såg tom på exakt samma fönster hos ägaren och har beställt de samma förut. Trots detta MÅNGA fönster som hade helt fel indelning! Så dåligt! Så bra snickare men med fel ledning inga flera köp där. Rekommenderar att de tar in en säljare som inte har med företaget att göra och ägaren blir passiv! Då först kan företaget blomstra igen.