Tandläkare i Västra Götaland

Letar du efter en välrekommenderad tandläkare i Västra Götaland? Suveränt, Västra Götaland är stort och det finns ett enormt utbud av tandläkare i området. På Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i ditt område, oavsett vart i Västra Götaland du befinner dig. Välkommen!

I Sverige är det idag fri prissättning inom tandvård, det här innebär att priset varierar lite beroende på vilken mottagning du vänder dig till. Ett tips är därför att jämföra olika tandläkare innan du bestämmer dig för vart du ska gå. På Reco.se kan du ta del av vad tidigare kunder tycker och tänker om olika tandläkare i just ditt område, oavsett vart i Västra Götaland du befinner dig. Dessutom kan du själv gå in och skriva rekommendationer om de mottagningarna du varit i kontakt med under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en tandläkare du trivs med och som du senare kan tänka dig rekommendera till andra personer i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!

Tandläkare
Partille  (1 st)
Mariestad  (1 st)
Alingsås  (1 st)
  • Knut O
    Knut O: Gick till Team Hyltegård. Professionellt och mycket trevligt bemötande. Gjorde en undersökning samt tog bort tandsten. Lugnt, smärtfritt och behagligt. Rekommenderas!
  • Kerstin S
    Kerstin S: Mycket bra tandläkare! Hade tidigare tandläkarskräck, men den är borta nu tack vare K Carlberg. Vi går hela familjen hos honom.
  • Holger T
    Holger T: Jag kan inte tänka mig att gå till någon annan tandläker än Kenny. Han va den som botade min skräck för tandläkare som jag haft sedan barnsben. Är överhuvudtaget inte ens nervös när jag ska besöka honom. Hälsning ifrån Holger Tackmann
  • Martin S
    Martin S: En privat tandläkarmottagning och det känns verkligen. Man blir mycket vänligt bemött och väl omhändertagen. Jag går hos tandläkare Erik som jag upplever väldigt kunnig och professionell som gör sitt bästa för att skapa en smärtfri behandling. Rekommenderas starkt.
  • Skov M
    Skov M: Helt underbar och proff personal såväl tandläkare som klinikassistenter. Man får alltid ett vänligt bemötande och fast det kanske inte alltid är så roligt att gå till tandläkare - så gör de allt för att det skall bli en så trevlig vistelse som möjligt. Ännu ett stort plus är att personalen har har humor :-) Jag kan varmt rekommendera Majornas tandhälsovård.
  • 2 omdömen
    Maria J
    Maria J: Mycket bra, snabb, duktig och jobbar för patientens bästa. ====
  • Hélène Sofia Margaretha L
    Hélène Sofia Margaretha L: Bästa tandläkaren, proffsig trevlig samt pedagogisk! Rekommenderas verkligen, särskilt ifall man har tandläkarskräck! Fräscht och rent, välkomnande mottagning.
  • Peter E
    Peter E:
  • Mikael E
    Mikael E:
  • Kristofer S
    Kristofer S: Anders och hans hjälpreda möter alltid med ett stort leende. Min tidigare mångåriga tandläkarskräck är som bortblåst. Fakturan blir inte billigare än tidigare men jobbet blir välgjort och jag betalar med glädje.
  • Sten G
    Sten G:
  • lars m
    lars m:
  • Anna D
    Anna D: Snälla!!! jag som är tandläkar rädd behöevr verkligen förstående "läkare" som tar hänsyn till mina besvär. Det gjorde dom verkligen och var trevliga och frågade hela tiden hur de känndes osv :D bra bra bra!
  • Johan O
    Johan O: Väldigt väldigt trevligt bemötande. Fräscht och mycket smakfullt inrett. Trevligt personal och fina salar. Kunde dock vara billigare. Kan varmt rekommendera denna praktik.
  • 3 omdömen
    Marianne J
    Marianne J: Perfekt bemötande, trevlig och kompetent personal
  • Michael S
    Michael S: Vill verkligen rekommendera tandhygienist Eva på Teamtandvårdsgruppen. Skicklig, lugn och proffsig. Tack!
  • Szofia J
    Szofia J: Tandläkaren som fattat att jag är en kund, inte patient! Glada miner, service minded, professionella. Kommer aldrig låta någon annan ta hand om mina tänder!