Tobak i Stockholm

16 rekommenderade tobaksaffärer i Stockholm kommun

• Folke K
    Folke K: Jättebra servis och stort utbud
  • Driver du tobaksbutik i Stockholm?

carolin a
    carolin a: Toppen service, en av killarna hjälpte mig idag bära mina stora paket ända till bilen, vilket jag uppskattade oerhört mycket på tanken på att de hade dessutom fullt upp. Det är faktiskt väldigt få i dagen samhälle som skulle göra denna goda gärning. Så ett stort tack till Vårbergs Tobak!!
  • 3 omdömen
    Ola S
    Ola S: Köpte min allra första pipa där. Eller rättare sagt pipset. Snabb leverans. Bra kvalitet på varorna.
    Victor L
    Victor L: En mycket bra och välsorterad kiosk med utomordentligt trevlig personal. Även utlämningsställe för posten och erbjuder uthyrning av film. Imponerande öppettider. Under renovering sommaren-hösten 08. Ligger i tunnelbanans ingång.
    Andreas S
    Andreas S: Samma ägare/butik som tidigare låg på götgatsbacken på söder. Spelar ingen roll med lokaliseringen av butiken för mig då jag nästan enbart handlar via deras e-handel. Men om jag är inne i stan på sommaren så passar jag på att svinga förbi och ta en liten cigarr på uteservering.
    Sarah B
    Sarah B: Alla var trevliga, väldigt välkomnande var de. :DD Jag kunde inte ha förväntat mig bättre! Allt var perfekt. Allt var lugnt och fint, och plasma tvn var en bra sak och ha. Ja, det var faktiskt inte dyrt eller billigt där. Det var precis som en kiosk ska va, om inte bättre! :)
    Annika T
    Annika T: Pressbyrån inne på Sös e en av dom bästa i Stockholm tjejerna som jobbar där är alltid super trevliga, fast det alltid är fullt med folk som ska köpa både det ena och det andra. Vilket tålamod ni har tjejer, tummen upp för er och erat trevliga bemötande :-)
  • Susanne N
    Susanne N: Bra priser och stort urval av tobak. Personalen är trevliga
  • 8 omdömen
    Jenny Anna Maria R
    Jenny Anna Maria R: Snabb leverans och bra priser. Rekommenderar varmt!
    Christian A
    Christian A: Otroligt varm, tillmötesgående och hjälpsam service. Ett ombud man väljer för att hämta sina paket.
    Annika T
    Annika T: Var här och skulle köpa en kaffe (tror att det är den här som ligger vid tunnelbanan (ej Drottningholmsvägen, utan den som är i anslutning till Gallerian?) började jag snacka med den super gulliga tjejen som jobbar där. Vi snackade om min mobil och lite annat, härligt med en tjej som tar sig tid och småpratar lite med kunderna. Det uppskattar jag väldigt mycket med tanke på att det är så typiskt osvenskt och har bott i Australien där folk bla snackar med busschaffören tänk om vi kunde bli lite som tjejen på Pressbyrån vad glada alla skulle bli :-)
    Jeppe L
    Jeppe L: Trevliga och hjälpsamma. Shabat försöker alltid lösa det när paket-utlämningen strular och barnen brukar få en karamell.
  • Andreas P
    Andreas P: ok.........................................................................................
  • Micaela H
    Micaela H: Jag tycker att den mörkhåriga tjejen, som är nästan alltid där, har en ton av irritation och en usel kund bemötande. Hon bör byta jobb! Tycker att det är obehagligt att gå till den seven eleven, synd!
    johan e
    johan e: Stort utbud av internationell press. Lokalen är stor men dåligt planerad. Min upplevelse då jag köpte min tidning var att tjejen i kassan hatar sitt jobb. Hon såg stressad ut och knycklade till min tidning som jag köpte. Det blev flera fula märken på tidningen. Hon verkade inte ha förståelse för hur hon ska hantera det hon säljer och borde inte jobba på Pressbyrån.
  • Driver du tobaksbutik i Stockholm?

Carolin Valerie Maria M
    Carolin Valerie Maria M: Otrevliga! Har olika tider för olika postleverantörer som inte står någonstans. Frågar man så har de inte tid att svara! Borde inte hantera paket då de inte klarar av det!
Områden i Stockholm
Norrmalm  (4 st)