Vårdcentral i Skåne

Bjuv  (1 st)
Staffanstorp  (1 st)

Topp 23 vårdcentraler i Skåne

• carolina A
    carolina A: Är den bästa mottagning som finns. Har barnmorskor som verkligen bryr sig och som älskar sitt jobb. Tar väl hand om sina kunder. Jag hade Carina till båda mina barn och hon är helt fantastisk. Stöttar en i alla situationer och är världens bästa barnmorska.
  • 2 omdömen
    Bo
    Bo: vill rekomendera mikael som en duktig och underbar massör med fantastiskt handlag. Avslappningsmassagen har hjälpt mig i min stressiga vardag.
  • Ebbe J
    Ebbe J: Jag instämmer. Läkarhuset Roslunda, är det mest servicevänliga företgaet i den branschen, som jag har besökt. "Min" husläkare, Bengt Johansson, är som en god, kunnig vän, som alltid finns till hands när man behöver honom. Jag är säker på att hans kollegor ger samma intryck. Atmosfären på det företaget är sådan och en eloge till de trevliga sjuksystrarna och receptionen. Gert Johansson
    Ulf Stellan N
    Ulf Stellan N: Blev mycket väl bemött av en fantastisk läkare och sköterska. De samtalde med mig hela tiden vilket gjorde att jag kände mig lugn och delaktig i processen. Roligt att få träffa så fantastiska människor. Stellan N
  • håkan h
    håkan h: Fräscht litet gym med mycket trevliga personliga tränare. Ett stort plus vör öppettiderna 06-22 varje dag året om !
  • Birthe K
    Birthe K: Mycket kunnig sköterska, smärtfri provtagning, vänligt bemötande. *****för hembesök i nödsituation.
  • natalie m
    natalie m: Bra läkare och snabb "service". Lätt att få tid trots allt...Lyssnar till dina behov. Fel nummer på dem. Det ska vara 19 00 10.
  • Sven L
    Sven L:
    Erik B
    Erik B: Jag rekommenderar Dr Fleming Clausen och syster Britt-Marie till 100%.De gör verkligen allt för att sätta sig in i min situation,sjukdom mm.Har haft en tidigare läkare innan jag kom i kontackt med Fleming och Britt-Marie som inte påverka mig till det bättre.Tack Fleming och Britt-marie för ni finns/mvh Erik Blom..
  • 2 omdömen
    Agnetha L
    Agnetha L: Mycket bra läkare och personal i övrigt.
  • Per kent eugen K
    Per kent eugen K: Fick tid hos björn haaland hudläkare mycket duktig . Rekommenderar. Mvh Kenth
  • ANNA J
    ANNA J: Efter lite strul på vårdcentral så som det kan vara ibland så ändrade jag taktik. Sökte privat till lundagårds läkargrupp och fick en tid ganska snabbt vilket jag är väldigt tacksam för. Philippe samt övrig personal på kliniken var fantastiskt trevliga! Varmt bemötande och ingreppet utfördes otroligt snabbt och skickligt. Det kändes väldigt betryggande att träffa en kirurg som verkligen visste vad han höll på med. Rekommenderar starkt! Är mer än nöjd! 5/5
  • Birgitta L
    Birgitta L: Har arbetat inom sjukvården i många år och har krav på den hälsa jag skulle lista mig hos. Efter flytt till Eslöv kollade jag runt lite och beslöt mig för att lista mig hos Brahehälsan i Eslöv. Efter tre besök vill jag ge denna hälsa en STOR bukett rosor - de är absolut i toppklass - vänligt bemötande, kunnig personal som gör sitt bästa för att jag som patient skall känna trygghet. Önskar Er stort lycka till!
  • Magnus P
    Magnus P: Hej var hos en läkare där Hassan o han sa att jag hade hemorrojder o skulle ta stolpiller i minst 3 veckor o en salva blev bara värre o värre o hade så ont o bytte vårdcentralen o fick hjälp o det var inte några hemorrojder utan det var en kraftig svamp infektion o har gått med smärt i 2 månade o jag kan inte rekommendera denna vårdcentralen tyvärr mvh en missnöjd
  • Frank e
    Frank e: Väldigt höga priser, dålig på tider. Får en känsla av honom som en girig person som utnyttjar personer i behov av hjälp!
  • 5 omdömen
    Edita M
    Edita M: Varning!Värsta och sjukaste läkare! Riktigt obehagligt. Denna läkare är fruktansvärd, gjort IVO/Patientnämnden polisanmäld
    Ingegärd Sophia P
    Ingegärd Sophia P: Hemskt hur de vägrar ge vård utan att ta alkohol och drogtester...
    Olga K
    Olga K: Sämsta vårdcentralen med sina "duktiga " personalen
  • Eva susanne O
    Eva susanne O: Blivit sämre o sämre Så lista om mig
  • Pia K
    Pia K: Varning för denna mottagning. ⛔️ Personalen är konstant sjuka och underbemannade. Dom glömmer bort dig och informera dig sällan om viktiga saker. Dom anser att du som patient har ett egenansvar och ska ha koll på allting såsom dina drogprov, tid och dag, datum också när dom vet att du har problem med minnet o.s.v Här är du som patient enbart pengar 💰 in. Tag hjälp av någon med ekonomi kunskap och kolla upp historiken på t.ex https://foretagsinfo.bolagsverket.se/sok-foretagsinformation-web/foretag/5569804874/foretagsform/AB Eller liknande sidor innan du bestämmer dig. Vill du bli drogfri så är denna mottagning fel för dig . Lever du för dagen och inte bryr dig om något. Ja då är denna mottagning perfekt för dig. Du slipper en kontakt person och dessutom så blir personalen glada om du kan komma in och ut på 2 minuter. OBS! Dom har sen sommaren enbart en läkare till 3 mottagningar i Skåne.
  • THOMAS K
    THOMAS K: En dålig vårdcentral som efter byte av personal i december lyckats bli ännu sämre. Nu är den katastrofalt dålig. Dåligt bemötande, ingen vilja att hjälpa. Dålig telefonrådgivning med mera
  • Bengt Roland Bertil W
    Bengt Roland Bertil W: Capio Vårdcentral Malmö City (Hansa-huset) är det värsta jag stött på i svensk vård. Jag gick dit i feb. 2021 för att få mina öron rengjorda. Jag hamnade hos en allmänläkare (tydligen ganska nyutexaminerad). Jag förklarade att jag redan hade öronproblem (ingen hörsel på ett öra efter en godartad tumör på hörselnerven). Trots det sög han ut öronvaxet på ett klantigt sätt vilket ledde till att jag fick ständig tinnitus och hörseltrauma med permanent hörselförsämring. Jag har anmält till IVO. Capio har genomgående undvikit ansvar och nonchalerat mina mail och inte följt upp detta. Varning för denna urusla och oprofessionella vårdcentral!
  • Viktoria A
    Viktoria A: Helt värdelöst telefonkösystem. Var nr.1 i kön i 30min och sedan "först på tur" i ytterliggare 30min innan jag tvingades ge upp. Inloggningsfunktionen med mobilt bank ID för att välja tid att bli uppringd fungerar ej. Ingen besvarar heller synpunkter ang. detta.