Veterinär i Skåne

• 13 omdömen
    Robert B
    Robert B: Personlig och bra till vettiga priser. Rekommnderas
  • Lars Gösta Ö
    Lars Gösta Ö: Sverre på Veterinära i Falsterbo ställde upp både lördag och söndag då vår Cindy fått livmoderinflammation. Han gav akut hjälp och ordnade med akut operation på måndagen. Nu är Cindy frisk igen. Rekommenderar Veterinära och Sverre på det varmaste.
  • Linda Veronica L
    Linda Veronica L: André är en jättebra veterinär. Lugn och trevlig. Bra i pris med.
  • Ulrika B
    Ulrika B: Min unga rottweiler kom in med akut förgiftning efter att ha ättit blad från en mycket vanlig trädgårdsväxt som underligt nog klassas som mycket giftig i bla USA men som av någon anledning tagits bort från listan av gitiga växter hos fllera försäkringsbolag i Sverige. Jag är enormt imponerad av den veterinär som räddade hennes liv eftersom han var oerhört lyhörd, professionell och empatisk.. Under några nätter när min tik var på intensiven låg han hela tiden ett steg före.Genom sina kunskaper och beslut räddade han livet på denna underbara hund. Idag är hon i full träning och vi är oerhört tacksamma för vad Jonathan gkjorde för Kicho.
  • Pia L
    Pia L: Vi har under många år haft veterinärkontakt för våra hundar och katter hos Smådjurskliniken. Vi har aldrig haft något klagomål och alltid blivit väldigt fint bemötta, åde två och fyrbenta familjemedlemmar.
  • Maria H
    Maria H: I snart 20 år har vi fått hjälp med både katter o stora hundar. Vi har alltid blivit trevligt bemötta i fräsch o lugn miljö. Fått goda råd men även fint stöd när det var sorgliga händelser. Vi har även haft hembesök vid behov. Har 100% förtroende o så länge vi har djur kommer vi alltid vända oss till henne.
  • Magdalena ewa victoria J
    Magdalena ewa victoria J: Trevlig och noggrann veterinär som är otroligt hjälpsam. Lätt att ha att göra med och viktigast av allt, kunnig!
  • Per T
    Per T: Mindre roligt för bulldoggen Fonzie med kronisk tarmsjukdom sedan många år tillbaka där AniCura numera inte vill förnya receptet utan dyra veterinärbesök.Tråkigt men sant så får väl Fonzie istället lida hädanefter med sin sjukdom när varken Fonzie eller husse längre vill vara med på denna utpressning efter ca 75 000:- i redan betalda Svenska kronor i veterinärskostnader för Fonzie på AniCura i Hässleholm. Bedrövligt så tummen ned och skäms om ni har förstånd till det AniCura.👎
  • Per M
    Per M: Sur och vresig assistent. Har aldrig tid om man behöver en tid lite snabbt. Veterinärerna är över lag trevliga och kunniga när man väl kommer till dock. Men det totala intrycket blir tyvärr lite öågt med tanke på bemötandet.
  • Nelly M F
    Nelly M F: Detta är inte ett ställe man ska ta sitt djur till ifall man vill få något för pengarna. Redan i mitt samtal till kliniken då jag bokade tid informerade jag om att min katt hade en infektion i tassen pga oförklarliga sår som även fanns runt nos/mun. Jag ville såklart veta vad såren berodde på och fick svaret "vad som helst". "Undersökningen" gick ut på att jag höll upp kattens tass och att veterinären tittade på den på avstånd, hon konstaterade då att den var infekterad (hurra!). För detta 5 minutersbesök utan egentlig undersökning betalade jag 700kronor. Ingen provtagning ingick. Man är även extremt dålig på att upplysa om kostnader INNAN man utför handlingar och de blir sura ifall man protesterar mot deras maffiametoder. 400 kr kostar det i entréavgift dessutom. Sista gången jag gick dit.
  • Sven-allan V
    Sven-allan V: Blev mycket besviken när jag fick vänta nästan en hel timme på min faktura. Sen va det en praktikant som va oförskämd. Som inte kunde göra sitt jobb.