Kenneth slipade och impregnerade mitt balkonggolv. Blev supernöjd. Eva-Britt

Kr Bygg & Interiör i Älta AB
6 omdömen om Kr Bygg & Interiör i Älta AB
Tack för omdömet! Hoppas du får en fin vår och sommar på balkongen!
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
Kenneth rev ett gammalt golv som delvis var gjutet. Det var problematiskt då delar av undergolvet och dess reglar delades med golven i andra rum som jag inte ville påverka. Kenneth löste detta snabbt och smidigt. Jag anlitar gärna Kenneth igen för framtida jobb.
Tack för omdömet! Kommer bli kanonfint när nya golvet är på plats.
Snabbt och proffesionellt! Fint och personligt bemötande. Vi anlitar er gärna igen!
Tack för omdömet! Roligt att höra!
Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
Anlitade KR bygg för att fixa min dotters sovrum. Ett antal lager tapeter behövde rivas ner och det var oklart vilket skick väggen skulle vara under. Kenneth var noggrann och mån om att det skulle vara ett väl utfört underarbete innan målning. I slutförandet var Kenneth noga med att detaljerna skulle bli bra såväl som helheten. Det var hela tiden lätt att ha med Kenneth att göra - rekommenderar KR bygg varmt!
Tack för omdömet! Roligt att uppfylla din dotters renoveringsdrömmar.
Anlitade KR Bygg för att lägga in fiskbensparkett och stengolv i min nya lägenhet. Trots strul med leverans av golv som försenade arbetet, var Kenneth väldigt tillmötesgående. Hade specifika krav på att inte ha tröskel mellan stengolv i hall och trägolv vardagsrum, vilket krävde noggrannhet och precision. Resultatet blev precis vad jag hade hoppats på, så jag är väldigt nöjd!
Tack för omdömet! Ditt val av fiskbensparkett och kolmårdsmarmor lyfte hela lägenheten.
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!
Vi anlitade KR Bygg för att ta fram ursprungligt golv i hall, sovrum och kök. Det blev ett utmanande arbete eftersom golven inte var i så bra skick som vi hoppats på. Kenneth gjorde verkligen det lilla extra och vi är supernöjda med resultatet. Detta blev en renovering som verkligen lyfte hela känslan i huset. Stort tack 🤩 🙏!
Tack för omdömet! Roligt att återställa mer genuina golv hos er.