Kr Bygg & Interiör i Älta AB

5.0

7 omdömen om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Erik A
Skrev om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Bemötandet har från början till slut varit mycket bra. Det var bra ordning på arbetsplatsen och arbetet blev professionellt utfört med ett snyggt slutresultat. Vi är mycket nöjda med KR Bygg & Interiörs insats och kan varmt rekommendera Kenneth och hans firma.

Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Kul att ni blev nöjda.

Eva-Britt G

Kenneth slipade och impregnerade mitt balkonggolv. Blev supernöjd. Eva-Britt

Eva-Britt G gillar detta
Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Hoppas du får en fin vår och sommar på balkongen!

Leo T
Skrev om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Kenneth rev ett gammalt golv som delvis var gjutet. Det var problematiskt då delar av undergolvet och dess reglar delades med golven i andra rum som jag inte ville påverka. Kenneth löste detta snabbt och smidigt. Jag anlitar gärna Kenneth igen för framtida jobb.

Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Kommer bli kanonfint när nya golvet är på plats.

Torbjörn T
Skrev om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Snabbt och proffesionellt! Fint och personligt bemötande. Vi anlitar er gärna igen!

Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Roligt att höra!

Linnéa T
Skrev om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Anlitade KR bygg för att fixa min dotters sovrum. Ett antal lager tapeter behövde rivas ner och det var oklart vilket skick väggen skulle vara under. Kenneth var noggrann och mån om att det skulle vara ett väl utfört underarbete innan målning. I slutförandet var Kenneth noga med att detaljerna skulle bli bra såväl som helheten. Det var hela tiden lätt att ha med Kenneth att göra - rekommenderar KR bygg varmt!

Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Roligt att uppfylla din dotters renoveringsdrömmar.

Teresa N
Skrev om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Anlitade KR Bygg för att lägga in fiskbensparkett och stengolv i min nya lägenhet. Trots strul med leverans av golv som försenade arbetet, var Kenneth väldigt tillmötesgående. Hade specifika krav på att inte ha tröskel mellan stengolv i hall och trägolv vardagsrum, vilket krävde noggrannhet och precision. Resultatet blev precis vad jag hade hoppats på, så jag är väldigt nöjd!

Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Ditt val av fiskbensparkett och kolmårdsmarmor lyfte hela lägenheten.

Jenny B
Skrev om Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Vi anlitade KR Bygg för att ta fram ursprungligt golv i hall, sovrum och kök. Det blev ett utmanande arbete eftersom golven inte var i så bra skick som vi hoppats på. Kenneth gjorde verkligen det lilla extra och vi är supernöjda med resultatet. Detta blev en renovering som verkligen lyfte hela känslan i huset. Stort tack 🤩 🙏!

Svar från Kr Bygg & Interiör i Älta AB

Tack för omdömet! Roligt att återställa mer genuina golv hos er.