Kullens trafikskola hjälpte mig så mycket och jag märkte förbättring från första lektionen. Daniel var väldigt pedagogisk och lugn och jag kände mig väldigt trygg att köra med honom. Jag tog även körkort på första försöket med hjälp av kullens och hade inte tagit kortet så snabbt utan dem.
Kullens Trafikskola
Kullens trafikskola erbjuder mer än bara körlektioner och intensivkurser. Vi har även introduktionskurser, Risketta, Risktvåan och mycket mer kring körkortsutbildningar. Kunden ska kunna köpa enstaka körlektioner och kurser även om vi har färdiga paket. Vi kör endast med miljöklassade kvalitets bilar utrustade med dubbelkommando,...
1531 omdömen om Kullens Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2016
Jag är supernöjd! Trafiklärarna är inte bara superduktiga, utan även väldigt stötande! Adde och Pouya har gjort att mina lektioner alltid varit givande och lärorika. Jag har blivit väldigt bra bemött av alla anställda på trafikskolan, vilket skapade en miljö jag verkligen trivdes i. Tack vare Kullens lyckades jag med uppkörningen!
Jag valde Kullens bilskola främst för läget och att jag pga jobb och annat även ville köra på helger vilket Kullens erbjuder. Fr o m att jag klev in genom dörren tills dess att jag tog mitt körkort har jag känt mig otroligt omhändertagen! Lena är Kullens allra bästa ansikte utåt och guld värd! Hon har hjälpt mig med alla lektionsbokningar, bokning av risk1 och risk2 och bokning av uppkörning. Ingenting har varit omöjligt utan jag har kunnat boka om utan problem. Jag har haft förmånen att ha Aras som körlärare och tack...
Mycket bra, tydliga instruktioner. Klarade körkortet på första försöket
Bästa kundservicen, tydligt och pedagogisk undervisning. 10 av 10 🌟
Kan inte klaga på något. Hade en väldigt bra lärare, med tydlig kommunikation. Kommer definitivt rekommendera båda läraren och Kullens till flera.
Absolut! Här är en något längre, men fortfarande informell version: ⸻ Jag är så tacksam för allt stöd jag fått på trafikskolan! Receptionen är alltid så vänlig och hjälpsam, och lärarna är verkligen proffsiga och uppmuntrande. Ett extra stort tack till Aras och Yeshar – jag trodde aldrig att jag skulle klara det, men med deras tålamod och vägledning gjorde jag det! Kan verkligen rekommendera denna trafikskola. Tack för allt!
Ja är mycket nöjd med all hjälp vi fick från Kullens trafikskola i Upplands Väsby. Trafikskoleläraren Thomas var fantastisk och väldigt pedagogisk i sitt bemötande. Jag kände mig trygg under lektionerna och fick mitt körkort på kort tid. Hela utbildningen var välplanerad och skräddarsydd utifrån mina behov. Receptionisten Lena var också till stor hjälp och alltid glad och trevlig. Jag rekommenderar starkt Kullens Trafikskolan i Upplands Väsby för alla som vill ta körkort snabbt och smidigt.
Super trevlig personal!!!! Jag lärde mig jättemycket och hade jättekul. Rekommenderar starkt!!!
Kullens Trafiskola är en väldigt bra trafikskola. Från handledarkursen till uppkörningen var allting väldigt bra! För mig som hade läraren Niklas upplevde jag att han var både trevligt och extremt bra på att lära ut. Hade riktigt roliga körlektioner men kanske viktigast extremt lärorika, man lärde sig allting ganska snabbt enligt mig.
Väldigt lärorikt, det var en stor skillnad från det man lärde sig hemma och skolan. Man får större perspektiv av vad man ska tänka på som man vanligtvis inte gör. Väldigt trevlig personal som gör att lärandet blir roligare.
Jag hade intensivkurs i Danderyd och körde med manuell bil. Hade en väldigt bra körlärare som fick mig att trivas väldigt bra och känna mig väldigt bekväm. Men även en bra receptionist som gav mig goda råd och en planering som passade mig perfekt. Jag kuggade på första uppkörningen pga nerver, men körläraren fick både upp mig på benen och hålla mina nerver i styr, för att kunna vara redo i ett andra försök, som jag sedan blev godkänd på!
Blev väldigt bra bemött av alla inblandade. Både lärare, på utbildningar och i receptionen. Väldigt bra material för att plugga teori och mycket bra genomgångar och feedback både under och efter lektioner. Jag tog både "Intensivkurs" inkl. Risk 1 & 2 samt separata lektioner och kände att mina förväntningar överträffades ialla steg.
Otroligt proffsig och en välkomnande trafikskola! Klarade på första och hade aldrig gjort det om det inte vore för Thomas! Tack!
Lite olika beroende på lärare. Den jag hade först var lite oseriös men den jag hade sen var väldigt väldigt bra (Mulle). Jag tycker Kullens levde upp till mina förväntningar.
Har fungerat superbra. Finns tider när det passar mig och har blivit väldigt trevligt bemötta. Tack för all hjälp.
Jag är tacksam för att jag har börjat köra med Kullens trafikskola . De lärarna som jag har kört med de är duktiga . Jag är mycket nöjd och tacksam. Jag kan rekommendera Kullens trafikskola i Upplands Väsby till mina nära och kära.
Kullens Trafikskola bemötte mig på ett lugnt och säkert sätt. Jag hade aldrig kört bil innan och med hjälp av Kullens Trafikskola Klarade jag teoriprovet och uppkörningen på första försöket. De är väldigt hjälpsamma och stötande i allt jag gjorde. Niklas som jag tog mina lektioner med var omtänksam och alla lektioner var lärorika. jag köpte ett packet med 14 lektioner där det ingick nästan allt. Därefter köpte jag ytterligare några lektioner.
Bara positivt att säga om Kullens Trafikskola i Knivsta! Trevlig personal, bra service (lite familjär stämning) och, framför allt, exceptionellt bra körlärare! Kan varmt rekommendera Niklas som med sitt lugn fick resan till körkortet att kännas trygg och självklar även för en hispig småbarnsmor.
Tack Agnes för dem fina orden! :) Vi är så glada för din skull, Njut av friheten med körkortet och var rädd om dig i trafiken!
Jag köpte en paket med bl.a. riskutbildningarna, körlektioner och körprov. Fick låna bilen jag haft på körlektionerna till uppkörningen vilket var skönt, fick dessutom ”värma upp” precis innan körprovet vilket gjorde mig mindre nervös. Supertrevliga och gulliga Åsa (”receptionist”) hjälpte mig med plantering. Träffade tre olika körlärare och allihopa var kompetenta och trevliga! Med hjälp av Kullen klarade jag uppkörningen på första försöket!
Min upplevelse på Kullens trafikskola är väldigt bra. Jag blev bemött bra och skolan är välkomnande för alla. Lena i reception är väldigt bemötande och trevlig. Thomas är körskollärare han är väldigt pedagogisk och trots mina svårigheter hjälpte han mig förstå. Jag köpte ungefär 10 körlektioner som alla gav mig goda råd och tips för att klara körkortet. Jag rekommenderar starkt kullens eftersom det är välkomnande och bra på att lära.
Jag blev otroligt väl bemött av Kullens Trafikskola! Min lärare Thomas var pedagogisk och tålmodig, vilket gjorde mig trygg bakom ratten. Lena i receptionen var alltid vänlig och hjälpsam. Hela upplevelsen har varit fantastisk och tack vare Kullens Trafikskola kunde jag ta mitt körkort. Rekommenderas starkt!
Jag tyckte att det var jättebra och att jag lärde mig mycket 😊
Super trevligt bemötande. Jag ringde in för 2 månader sedan efter att ha misslyckats ett flertal gånger åren innan. Bokade en lektion där jag fick visa vad jag kunde och därefter bestämde vi hur många körlektioner och när jag skulle ha teori och uppkörning, super smidigt. Kan inte säga nog om min körlärare Ali som alltid varit stöttande och pedagogisk, och bidragit till mycket skratt. Jag är oerhört tacksam att jag fick han som körlärare och utan honom hade jag inte klarat det. Jag rekommenderar kullens trafikskola varmt till alla som ska ta körkort!
Jag hade en riktigt bra upplevelse hos Kullens. Lärarna var kunniga, pedagogiska och väldigt hjälpsamma.
Trafikskola har de bästa trafiklärarna så jag rekommenderar det
Tack vare Kullens, och speciellt min körlärare Mulle, fick jag äntligen mitt körkort! Både kommunikationen med körskolan (Åsa i receptionen är en stjärna) och själva upplägget med körlektionerna har varit toppen. Kan verkligen rekommendera! 😊⭐️
Det var väldigt trevliga och gjorde det lätt för mig att ta mitt körkort. Jag förväntade mig några som kunde hjälpa mig planera och lägga upp min träning inför mitt körprov och de hjälpte mig fint.
Alla som jobbar på Sundbybergs kullens har varit sjukt snälla och hjälpen jag fick inför min uppkörning var riktigt bra. Dessutom var det lätt att boka lektioner och lätt att ta kontakt med personalen om man hade frågor.
Väldigt smidigt och bra, pedagogiskt!
Mycket bra lärare, jag hade William och Magnus. Receptionen var även väldigt vänliga och hjälpsamma. Kändes som att alla verkligen brydde sig.
Bra bemötande, trevlig personal & professionella!
Bästa upplevelse jag har haft! Jag är jättenöjd och glad att jag fick lära mig köra bil hos Kullens Trafikskolan! Jag har haft Ilhan som lärare som han var jätte pedagogisk och trevlig!!! Tusen tack Kullens Trafikskolan :)
Hade noll erfarenhet. Tog kortet på 24 lektioner! Ali , William och Ilhan är sjukt duktiga lärare! Proffsigt upplägg och pedagogiska lärare. Rekommenderar vem som helst att köra här!
Bästa trafikskolan klarade uppkörningen på försöket rekommderar alla som ska ta körkortet. Superbra personalen som jobbar!
De är super trevliga, tydliga och planerar upplägget helt perfekt. Tog då körkort för 30 minuter sedan 🥳
Tog körkortet på första försöket! Stort tack till Ali som är så trevlig, hjälpsam och gav många bra råd!
Underbar upplevelse, när jag inte lyckades ta mitt körkort på en fredag lyckades dom boka in ett nytt prov efter helgen där Mulle gjorde en extra insatts på en SÖNDAG!! för att övningsköra mer. Lyckades ta körkortet och är otroligt tacksam för deras insatser
Stort tack för all hjälp och stöd som jag fått! Skulle inte ha klarat det utan er. Jag hade Ali som trafiklärare och jag rekommenderar honom starkt. Han var så hjälpsam, kunnig och härlig. Tack för allt, bästa trafikskola! ⭐️
Jättebra och trevliga lärare, använder verkligen all tid till att lära ut så mycket som möjligt. Kullens är bäst och priset är mer än värt! Speciellt tack till Thomas och Lena trafikskolan i Väsby!
Bra bemötande, lätt och smidigt att boka om lektioner/lägga till lektioner. Tydliga trafiklärare som förklarar vad man jag bra samt mindre bra och även vad man kan förbättra tills nästa lektion.
Det var fullt av viktiga info. Läraren är duktig och bruker ge positiv energy till eleverna
Jag blev varmt bemött och alla var välkomnande. Jag hade inga större förväntningar men jag skulle ändå säga att kullens var en stor hjälp till körkortet och speciellt trafikläraren Ali. Allt var toppen och med hjälp av kullens trafikskola klarade jag min uppkörning på första försöket. Jag köpte ett packet på 9 lektioner och det var jättebra!
Rekommenderar varmt Kullens Trafikskola! De är otroligt hjälpsamma när det gäller att boka lektioner och löser smidigt om något skulle ändras i sista stund. Jag körde med Mulle, som verkligen var fantastisk. Han gick igenom varje moment med noggrannhet och tydlighet. Tack vare det kände jag mig helt förberedd inför uppkörningen, och jag klarade den utan problem!
Efter två tidigare försök hos andra trafikskolor, så lyckades jag äntligen ta mitt körkort med hjälp av Kullens. De har varit genomgående hjälpsamma, stöttande och positiva. De kunde också utan problem ge undervisning på ett sätt som passade mig utmärkt. Jag rekommenderar gladeligen Kullens till andra.
Fixade äntligen körkortet med hjälp av Kullens Trafikskola Danderyd och läraren Magnus! Uppskattade verkligen Magnus lugn och tålamod och långa erfarenhet. Stort tack också till Åsa som ger bästa servisen!
Tidigare förra året har jag misslyckats med uppkörningen och provat olika skolor efteråt. Jag hade ett par aggressiva instruktörer som stressade mig mycket. Efter några månader paus hittade jag den här skolan eftersom den låg nära uppkörningsområdet och började köra med instruktör Thomas. Han visade mig inte bara varje kritisk del utan han lugnade mig också mycket och ökade mitt självförtroende. På en månad fixade vi en ny uppkörning och jag klarade mig utan problem. Thomas och Kullens Trafikskola i Väsby rekommenderas varmt 10/10
Är jätte nöjd med Kullens trafikskola och fick professionell hjälp från start till slut! Tummen upp för Mulle! 👍🏼
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet på Kullens Trafikskola Sundbyberg. Från första början kände jag mig väl omhändertagen. Deras bedömning av mina förkunskaper var både rättvis och rimlig, vilket gjorde att vi snabbt kunde lägga upp en effektiv och realistisk plan för mina körlektioner. Körskolan var väldigt flexibel och hjälpsam när det kom till att hitta passande tider för lektioner. De var alltid lätta att kommunicera med när det gällde att boka om eller justera tider, och de hittade även snabbt en tid för uppkörning...
SÅÅÅÅÅ BRA! Jätte väl planerat, man fick hjälp men allt man kunde tänka sig behöva! Mulle har varit sååå pedagogisk och jag kände mig helt redo inför uppkörningen. Och tack till Åsa i receptionen som ALLTID är så trevlig och hjälpsam! Jag klarade uppkörningen på första försöket tack vare kullens Danderyd!!! STORT TACK! REKOMMENDERAR VERKLIGEN Jag köpte ett intensiv paket