En väl genomförd kurs! Handledaren var påläst, fick med sig oss åskådare också på ett bra sätt!
68 omdömen om Handledarutbildning
Bemötandet var perfekt och jag är mycket nöjd med tjänster som ni erbjuder. Jag upplevde att de som jobbade i kontoret väldigt trevliga och professionella.
Det var delvis intressant och givande, men mycket mer långdraget än det hade behövt vara, och mycket reklam för trafikskolan ifråga. Det hade varit helt OK att erbjuda sina tjänster före och efter kursen, men då kursen är ett lagkrav tycker jag inte trafikskolan ska avbryta den för att reklamföra sina egna produkter och tjänster.
Det var långt över förväntan! Enda minuset var att man satt så trångt, liiiite mer benutrymme hade varit bra. I övrigt; massor av bra info levererat pedagogiskt med gott om möjligheter att ställa frågor. Tack!
Kanon bra kursledare tydligt mkt bra....... kan varmt rekommendera kullen
Bra genomgång. Lite väl många deltagare i lokalen kanske men han som höll i kursen var kunniga och involverade alla.
De hade tryckt in för många i en liten lokal. Ventilationen var definitivt inte anpassat för mängden personer. Tror dessutom att brandförsvaret hade nog anmärkt på antalet personer.
Tack för din feedback Tareq, Hoppas du var nöjd med utbildningen i helhet. Antalet kursdeltagare är balanserat efter lokalens kapacitet och vi uppfyller brandförsvarets säkerhetsföreskrifter . Lycka till
Har varit med på handledarrkursen i kullens trafik skolan, allt var perfekt och tack för det.
Hej Tarek! Tack för din fina feedback och ditt medverkande. Lycka till!
Hade inga förväntningar, mest ett nödvändigt ont. Det var en duktig föreläsare som fick oss deltagare att vara delaktiga då det var direkta frågor till oss i gruppen. Det gjorde att tiden gick fortare, man var tvungen att lyssna.
Hej Maria! Tack för din feedback! Det var trevligt att ha dig här :)
Ganska bra välkomnande, lite oklart vad man skulle göra när man kom in. Bra utbildning, lite flamsig, dröjde på tiden med lite onödiga grejer. Bra med pauser, dock lite för långt innan första pausen, då man tröttnade. Hade inga förväntningar, så en helt okej utbildning!