Inte bra. Förstörda saker, skadat hem, ingen ersättning, Jag har inte fått alla mina möbler än. Inte fått ersättning för en städning som inte utfördes korrekt, och när städarna kom tillbaka städade dom fortfarande inte bra, dessutom förstörde dom en platsbyggd skohylla genom att stå på den så den knäcktes och lossnade från väggen vilket blev ett stort hål. Inte fått ersättning för min möbel hos flyttskador.se som skadades och dom värderar till 200kr jag värderar den till betydligt mer. Flyttskador ska vara en...
Kvalitetsflytt
Vi utför runt 10 000 flyttar/flyttstädningar varje år och som du kan se på våra omdömen här på Reco så är nöjda kunder otroligt viktigt för oss. Är du nöjd så är vi nöjda 👍🏼 Kvalitetsflytt är en flyttfirma med höga ambitioner, lång erfarenhet och ett brett utbud inom flytt, flyttstädning, packning och magasinering. Våra kontor...
1522 omdömen om Kvalitetsflytt
Sedan starten hos Reco 2014
Hej Sophia, Ditt ärende har hanterats av vår externa skadehanterare på Flyttskador.se Du har inte alls blivit nekad någon ersättning, så det stämmer inte riktigt vad du skriver. Alla dina extrakostnader i samband med städning är godkända, likaså märket på väggen i hallen. Det som inte är klart är ersättning om skada på benet på byrån. Problemet där är att ni har inkommit med vilseledande och osanna uppgifter. Ni har påstått att byrån skulle vara antik och från början av 1800-talet. Vid undersökning av byrån så är den...
Andra gången jag använder mig av denna flyttfirma, dem är proffiga, pålitliga och mycket trevlig personal, kan varmt rekommendera dem!
Flyttade inom Malmö och har inget att klaga på. Snabba, proffsiga, punktliga och ställde upp med kort varsel till ett schysst pris.
Fixade en flytt på 40 mil utan problem trots att vi hörde av oss bara några dagar innan flytt. Flyttgubbarna var effektiva och dessutom gick det att skämta med dem.
När vi använde kvalitetsflytt gick en glasdörr sönder i vårt vintrinskåp. Jag kontaktade ansvarig på reklamationsavdelningen. Jag skulle då vänta på ett okej från dem för att laga dörren. Det har nu gått snart 3 dygn o ingen har hört av sej fast man skulle höra av sej dagen efter på morgonen. Har ni gjort sönder något är det väl bara att laga....eller. Vi är väldigt missnöjda. Kommer inte att använda dem i fortsättningen.
Hej Leif, Detta måste ha missats av vår reklamationsavdelning. Du kan ha missat informationen att anmäla skadan till vår skadehantering www.flyttskador.se Dom svarar inom några timmar och kan ge klartecken för reparation efter dom undersökt ärendet. Jag beklagar att vi missat dig och ber om ursäkt Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB
Räknade fel på kubiken, beställde helpack mkt skadat och en del saker sönder. Som vi fick jättedålig ersättning för. Bilen kom en dag senare fick efterlysa den själv. Fick öht inte kontakt med dom förräns jag inte ville betala påslaget på fakturan då hörde de plötsligt av sig. De skjutsade ner flyttlådor från ovanvåningen och sabbade ytan på den målade trappan. Oseriösa. Det enda positiva var männen som kom och lastade av, de var väldigt trevliga. Kommer aldrig med anlita detta företag.
Hej Sara, Tråkigt med saker som fått skador i samband med flytt. Ni har haft otur då det var en långflytt med några omlastningar och risken för skador ökar då. Ni har fått hjälp av vår skadeavdelning på www.flyttskador.se där ni har gått igenom och fått ersättning för varje skadad sak. Det som man ibland missar, är att man ersätts för begagnatvärdet inte nyvärdet. Det är alltså värdet vid skadetillfället som ersättning baseras på. Jag har gått igenom ert fall och konstaterat att ni fått korrekt ersättning, men dock inte till nyvärdet. Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB
Proffsiga, punktliga, serviceminded killar! Flytten gick som en dans!
Mkt besviken. Flyttade exakt samma bohag för ett år sedan med en annan firma. Då lämnade jag över nycklar 08:00 och fick ett sms kl 16:00 att allt var klart (inkl städ) och att nyckeln kastats in i brevlådan som överenskommet. Nu med ”kvalitetsflytt” fick jag agera både projektledare, medlare mellan flyttgubbarna och städ samt flyttgubbe för att få in grejerna i huset inom en rimlig tid… Det kan också tilläggas att denna flytt tog lika lång tid med en distans om 400m den första skedde med ett avstånd på (115 km). All kred till Per som kämpade livet ur sig…
Hej Jessica, Jag beklagar det som inträffat i samband med din flytt. Din flytt var precis i månadsskiftet då vi har som mest att göra. Då måste vi tyvärr ta in extrapersonal som inte har samma erfarenhet och kunskap som vår ordinarie personal. Så jag är hemskt ledsen att ni upplevt flytten på ett negativt sätt. Vi tar åt oss av kritiken och gör allt för att bättra oss. Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB
Allt var fantastiskt, har inget att klaga på. Tack!!
Flytten gick snabbt och smidigt. Mindre bra var att flyttkillarna hade fått fel adress och körde till en annan kommun med 2 lastbilar. Vi lyckades reda ut det, men jag fick ett otrevligt bemötande av sambandscentralen och stressnivån var hög. Hade löst sig om jag fått mobilnumret till flyttbilen. Så det finns förbättringspotential
Ett jättebra bemötande från första början. Väldigt hjälpsamma flyttkillar som hjälpte till att flyta över vissa saker till min bil eftersom några möbler skulle till mig och några till dottern.. Jag är supernöjd och kan varmt rekomendera Flytthjälp. Mvh Lotta Lind Olsson
Vi tog både flytthjälp och flyttstäd genom Kvalitetsflytt, och genomgående har det funnits saker som avsevärt hade kunnat gå smidigare. Flytten tog extremt lång tid, och hade kunnat vara effektivare. En bil stod kvar, fullpackad, medan dom packade den andra istället för att komma med den första. Städet fick vi ringa tillbaka 3 ggr innan det blev ordentligt städat.
Trevliga killar, men ineffektiva. Hela flytten från A till B tog 5 timmar. Då hade jag flyttat exakt samma behov exakt samma sträcka med en annan firma 6 månader tidigare på halva den tiden. Såg att de stod och snackade i lastbilen medan en kille sprang runt och bar ensam. Organiserade. Jag berättade för en kille när de kom om vad som skulle med och vad som skulle lämnas kvar. Sedan var alla virriga och jag fick förklara för varje person separat vad som skulle med och vad som skulle lämnas kvar. Trots det kom saker med i...
In the end is all worked fine, but the process did not go as smooth as promised. I was assured that they would arrive at 8AM on the move day but was called two days before warning they would arrive at 12, to finally arrive at 14 (the time when the job would have finished). When the team arrived they were from an outsourced company. This is something I was also assured would not happen, a frequent cause for miscommunication, and pushing of responsibilities. The team was also driving a van with 22 m3 when the one agreed would...
Fantastiska flyttkillar. Snabba, kom i tid, hjälpsamma. Likaså städningen. Det som drar ner är personerna i växeln. Dels stämmer inte offerten och det som bestämts utan det läggs på en hel del. Dels då beter sig personerna illa mot kunden. Nedlåtande och mässande allmänt otrevliga om man ställer en fråga tex om när hämtning kan ske av flyttkartonger som man noga blivit tillsagd att de vill ha tillbas snarast
Riktigt uselt... Berätta om din upplevelse: Jag använde Kvalitetsflytt 2018 både flytt och städ och var väldigt nöjd. Tänkte att jag använder förstås dem även denna gång till både flytt och städ. En liten flytt i Helsingborg, ett kvarter. Killarna som flyttade tyckte jag kunde hjälpa till att bära! Av 34 lådor har de tagit sönder sex!! Hur är det ens möjligt? Jag har flyttat mycket och aldrig har flyttlådor gått sönder. De menade att de var för tunga. Absolut inte men om man kastar upp dem och ska bära två-tre i taget...
Vi har nu använt oss utav era tjänster 3 gånger och nu flyttade vi vår mamma inom GBG och hade 2 fantastiska killar till vårt förfogande. Snabba , pålitliga , hjälpsamma. Kort sagt världsklass. Ser fram emot att använda oss utav era tjänster gällande flyttstäd inom kort. Johnny
Bra pris, men dålig logistik och kommunikation. Mer än ett dygns försenad ankomst. Bokade 35 kubik flytt från Småland till Jämtland. Dagen innan flytten gav Kvalitetsflytt uppdraget till en annan firma. Det kommer två flyttare som fått info om 20 kubik. Efter vårt lass skulle ytterligare ett lass i södra Sverige lastas och köras norrut. Pga körtider kom flyttlasset fram mer än ett dygn för sent. Vi fick ingen hjälp med att boka extra natt på hotell.
Grymt bra team med högt tempo och träffsäkerhet. Punktliga och jag hade missbedömt volym men dom löste resterande volym redan dagen efter med en extra bil. Supernöjd!
Bokade många veckor innan en flytt klockan 14.00 samt ihop packning av kök. Ringde och fick bekräftat dagen innan. När flytt dagen kommer så dyker dom inte upp. När man ringer och får tag i någon tjomme på huvudkontoret säger han att dom dyker upp när dom vill under dagen och att det va jätte konstigt att vi av en kvinna som hette Rebecka hade fått en tid. Dom erbjuder sig att komma 2 timmar sent vilket vi absolut inte kan lita på och inte det krockar med andra flytten vi skall göra. Jag skulle aldrig rekommendera detta...
Bra service och bra kontakt med skadeavdelningen vid reklamation. Trevlig och uppför sig proffsigt
Mycket bristfällig information. När bohaget skulke levereras vid den nya bostaden blev jag utskälld vid 3 tätt inpå varandra tillfällen för att jag hade städat möblerna för dåligt.
Flytten skulle skett kl 8:00 på torsdagen. På onsdagen vid 17:00-tiden så ringer en kille från företaget och säger att dom kommer bli sena, ungefär vid lunch skulle dom komma, och att någon kommer ringa en timme innan. Det blir torsdag och lunch, ingen ringer. Tiden går. Dom kommer vid 16:00, efter jag ringt, 8 timmar sent. Jättetrevliga killar, men när dom ska lasta av på nya adressen så vet dom inte om att det är 3 trappor utan hiss, vilket jag sagt i beställningen. Så alltså har dom inte fått all information innan. Hela flytten var klar 00:30.
Snabba, trevliga och noggranna.
Vi är väldigt nöjda och tacksamma för den flytthjälp vi fick i dag. Grabbarna kämpade och slet med flera otympliga och tunga möbler. De höll lågan uppe även när de fick bära en del möbler upp för en spiraltrappa till sjätte våningen. En stor eloge till killarna som hjälpte oss, vi kommer definitivt att rekommendera er vidare. Ett stort tack!
Tillmötesgående och hjälpsamma när det dök upp oväntade problem. Trevliga i mötet och professionella i all hantering av våra saker
Toppen killar som löste allt så fort. Kommer definitivt anlita dom igen vid en flytt.
Otroligt snabba och trevliga killar. Blev verkligen imponerad av dom. En stor 🌹 till dom
Otroligt bra, jag bokade en långdistansflytt och allt gick strålande. All personals bemötande var exemplarisk, från kundtjänsten till flyttgrabbarna. Det var väldigt lätt att boka, priset var bra och de var mycket tydliga hela vägen. Rekommenderas starkt.
Proffsigt skött av min flytt även om dom glömde ett bord men det fixa dom i efterhand.
Exceptionellt ska det vara. Tredje gången jag använder mig av kvalitetsflytt. Enkelt att boka, bra information, bra pris. Personal från bokning till de som flyttade helt fantastiska.. Använde mig även av flyttstädning denna gång, mycket bra resultat.
Använt Kvalitetsflytt två gånger och kan rekommendera varmt. Alltid i tid, aldrig något krångel, effektiva och varsamma med bohaget.
Ett mycket bra bemötande vid första kontakten, det aktuella datum för upphämtning av godset fungerade väldigt bra av trevlig personal. Mottagandet av godset skedde punktligt av återigen mycket trevlig personal. Kan varmt rekomendera detta företag, för oss fungerade allt till vår belåtenhet.
Alltså jag fattar att företaget har massa underleverantörer runt om i landet. Men när det står på hemsidan, när man stoltserar och skyltar med att man minsann kan pianoflyttar, och har många års erfarenhet av detta, då bör man också kunna genomföra en sådan. Det finns en anledning till att man kontaktar en flyttfirma gällande flytt av en sådan tung möbel. Dock var personen jag pratade med väldigt trevlig, men som sagt, ta bort tjänsten från hemsidan om ni inte genomför den. Offerttjänsten på hemsidan fungerar inte heller.
Allt fungerade bra, de kom i tid och jobbade på bra.
Prisvärda och pålitliga. Uppskattar dokumenten man får i förväg om vad man ska tänka på inför flytten. Personalen som skötte flytten var väldigt noggranna och trevliga!
Otroligt oseriöst företag. De gör fel men slutkunden får betala för det. Galet dåligt bemötande när man ringer deras reklamationsavd och påtalar att skador uppstått vid flytt av möbler. Omgående säger man emot det påstående man som kund precis påtalat istället för att begära in informationen lugnt och sakligt. Taskig attityd av säljare per telefon. gör er själva en stor tjänst. Anlita inte detta företag
Snabba, effektiva både före och under flytten. Bra kommunikation, de hade hela tiden kontakt med mig under flyttdagen på ett bra sätt. Lastade och lastade av i en rasande takt. Kan verkligen rekommendera Kvalitetsflytt.
Kan inte rekommendera! Dålig kommunikation och sen hämtning och lämning till magasin. Otrevligt bemötande och vårdslös hantering av möbler och kartonger. Anlita inte!
Jättetrevlig och proffsigt. Lite försenat.
Kommunikation bra innan flytten, men på flyttdagen var de försenade 2 timmar utan nån info. När jag ringde och frågade var det hela tiden "på gång", men jag kunde inte få prata med de faktiska flyttgubbarna. Betalade extra för att få en TV inpackad och flyttad av dem men de lyckades ändå ha sönder den. Sedan argumenterade de för att jag skulle ta den på min egen försäkring för det skulle bli dyrt för dem. Fick dem att betala till slut men givetvis fick jag bara 60% av värdet (2 år gammal tv). Flytten tog 10 timmar för...
Bokade flyttstäd + flytt. Långt innan flytten avbokade vi städet pga ändringar i husaffären. Kvalitetsflytt bekräftade våran avbokning. TROTS detta så dyker städarna upp till det tomma huset och börjar städa. Kvalitetsflytt ber om ursäkt och säger att vi INTE behöver betala för flyttstädet eftersom det var deras misstag. Nu får vi faktura på faktura för "städningen". Trots så många samtal med kvalitetsflytt som säger att dom ska "lösa" det. Aldrig mer! Oseriöst företag Själva flyttgubbarna var väldigt duktiga och trevliga. Men aldrig mer
Kvalitetsflytt hade inte informerat underleverantören om någonting, de som utförde själva flytten hade inte ens fått rätt namn. Kommer aldrig anlita kvalitetsflytt igen, och absolut inte rekommendera dem.
Otroligt snabba killar som hade burit ner och sedan upp hela bohaget (trots att jag bodde på fjärde våningen utan hiss) på bara två timmar! Men ändå väldigt försiktiga med sakerna och möblerna. Städning var också väldigt proffsigt utförd, otroligt noggrant!
Hade bokat flytthjälp flera veckor i förväg fick bekräftat dagen innan att dom skulle komma. Flyttdagen kommer och ingen hör av sig, tiden gör och jag ringer och frågar om dom är på gång. Fick till svar att jo dom är på väg. Ytterligare några timmar går och jag ringer igen och frågar och allt som de ska och fick till svar att allt va okej och dom va på gång. När kl är 17.30 ringer jag ytterligare en gång och får bekräftat att dom är på väg. Men de istället dök dom aldrig upp. Ringde dagen dagen efter för att förmedla att...
Fått veta att de skulle komma runt lunch. Vid 13 ringer de och berättar att de är sena pga regn och vill komma dagen efter vilket jag inte kunde. Då sa de att de skulle bli sena. Så tidigast 16 vilket var ok med mig. Vid 16 ringer ett annat företag som har fått ta över uppdraget i stället. Så kl 20 kunde den nya firman sätta igång. De var grymma (omegaflytt) Jättebesviken. Trodde verkligen de skulle vara kanon då mannen jag pratade med när jag bokade flytten var supertrevlig men nä. Tycker man kunde fått det lite billigare då dessutom när det blev som det blev.
Hade bokat flytt och fått det bekräftat. Ingen flyttfirna kom och ingen hörde av sig. Det gick inte att nå någon per telefon. Hekt värdelöst! Otroligt nog hände exakt samma sak en kompis till mig dagen före.. Nu kom ett mail ang att lämns recension på min flytt. Allvarligt talat skäms på er!!!
Bokade en flytt inom Göteborg 10 dagar innan själva flyttdagen. Fick det verifierat både på mail och över telefon, och senare en gång ytterligare via mail. De dök inte upp, hörde inte av sig och gick inte att kontakta på hela dygnet. Fick en ursäkt morgonen därpå av en annan medarbetare, men personen jag hade all kontakt med har än inte svarat eller hört av sig. Rekommenderas inte.
Ännu en gång tar vi hjälp av kvalitetsflytt, lika nöjda som alla gånger innan, noggranna och trevlig personal. Tack för hjälpen Magnus och Pia
Kraftigt försenad inleddes flytten. Informerad om förseningen kontinuerligt. Trevligt bemötande i telefon och av närvarande personal. Duktiga på att packa in kartonger och möbler i flyttbilen. Inte jätteförsiktiga och medvetna om skaderisker i trappor och passager. Tillmötesgående gällande logistik i olika förråd. Överlag ok men kunde ha varit mer försiktiga och tagit det mer metodiskt med möbler i trapporna.