Alla kategorier Flyttfirma Västra Götaland Göteborg Kvalitetsflytt
Rekommenderat företag 2016 - Kvalitetsflytt Rekommenderat företag 2015 - Kvalitetsflytt
Större karta Vägbeskrivning
Kvalitetsflytt

Kvalitetsflytt

Amalia Jönssons Gata 12, 411 25 Göteborg

4.7 i betyg av 329 rekommendationer
Kvalitetsflytt är en flyttfirma med höga ambitioner och brett utbud inom packning, flytt, städning och magasinering. Vi är verksamma i Västra-Götaland, Halland samt Skåne län.

Tillsammans med dig hittar vi en lösning utifrån dina behov. Du kanske behöver hjälp med exempelvis nedmontering, packning av porslinet eller hela bohaget. Vår erfarenhet sträcker sig till början av 1960-talet och vi har mött de flesta problem.

Våra kontor runt om i landet:

Göteborg
Amalia Jönssons Gata 12, 411 25 Göteborg

Borås
Salängsgatan 5, 50456 Borås

Malmö
Vinkelgatan 3, 211 24 Malmö

Landskrona
Lagergatan 5, 261 35 Landskrona

Varberg
Gamla Kyrkbacken 2A, Varberg

Regelbundna turer till Mälardalen

Ska du flytta till Stockholm, Uppsala, Örebro, Västerås eller Norrköping? Vi har regelbundna körningar till dessa regioner. Behöver du hjälp med städning, packning, flytt eller magasinering är du välkommen att kontakta oss. Vi anpassar oss utifrån dina önskemål.

Vårt mål är att du som kund känner dig fullständigt nöjd - då är vi nöjda. Man kan kalla det ett nytt sätt att leda företag men för oss är det helt naturligt.

Läs vad 329 kunder tycker om Kvalitetsflytt

 • Anders D
  Anders D skrev om Kvalitetsflytt
  Snabb, enkel och seriös Kvalitetsflytt!
  gillar detta
 • Leif E
  Leif E skrev om Kvalitetsflytt
  Mkt positivt i alla delar. Mkt serviceinriktade.
  gillar detta
 • Birgitta H
  Birgitta H skrev om Kvalitetsflytt
  Jättebra flytthjälp. Det bästa är att man får hem så många kartonger man önskar och att dom sedan kommer och hämtar dom igen.
  gillar detta
 • Carin O
  Carin O skrev om Kvalitetsflytt
  Vi flyttade inom Malmö och anlitade Kvalitetsflytt för att göra just flytten av möbler och flyttkartonger. Vi hyrde också kartonger av dem.
  Det var smidigt att anlita dem och vi fick ett tydligt kontrakt. På flyttdagen var de väldigt bra, väldigt trevliga killar som flyttade i en flygande fläng, mycket imponerade var vi.
  Kortbetalning när vi var på plats och sen vart allt klart. Fyra veckor senare när vi packat upp kom de och hämtade upp sina kartonger.
  Hela upplevelsen var positiv och väldigt smidig. Jag skulle anlita dem igen.
  gillar detta
 • Kiki Ann M
  Kiki Ann M skrev om Kvalitetsflytt
  Trevligt och snabb service med flytt och flyttstädning inom Malmö
  gillar detta
 • Göran S
  Göran S skrev om Kvalitetsflytt
  Vi anlitade Kvalitetsflytt för att få hjälp med packning och flytt av hela vårt bohag från Mölndal till Högsbo i Göteborg. I samband med detta, beställde vi också flyttstäd av vår gamla lägenhet. Vi fick en offert såväl muntligt som skriftligt, samt kontaktuppgifter till städfirman som de rekommenderade. Trots att vi angivit fel antal trappor till den nya lägenheten, stod de för sitt pris och utförde arbetet till punkt och pricka. Inga extra kostnader tillkom och allt var klart inom utlovad tid.
  Vi kan utifrån våra erfarenheter varmt rekommendera Kvalitetsflytt och har så gjort.
  gillar detta
 • Gunilla J
  Gunilla J skrev om Kvalitetsflytt
  Kvalitetsflytt flyttade mitt bohag från min villa till en lägenhet.
  Hämtade bohaget själva utan min närvaro i villan och in i lägenheten där jag var närvarande.
  Allt sköttes utmärkt.
  Bemötande från första kontakt till avslut var genomgående mycket gott med både kundmottagningen och flyttarbetarna.
  gillar detta
 • Johnny W
  Johnny W skrev om Kvalitetsflytt
  Absolut nöjd allt från första kontakt till pris o hantering under flytten. Inget blev repigt eller gick i sönder. Snabba var dom också.
  gillar detta
 • Marianne A
  Marianne A skrev om Kvalitetsflytt
  Flyttning av möbler till en annan lägenhet i samma stad. Inplastning av några ömtåliga möbler. Allt gick bra.
  Likaså beställde vi storstädning av lägenheten som vi lämnade till full belåtenhet där Derome bostadsbolag icke hade några anmärkningar att peka på.
  gillar detta
 • Christopher U
  Christopher U skrev om Kvalitetsflytt
  I can recommend Kvalitetsflytt to anyone planning on moving. They were on time, fast and at the same time careful. Very nice guys and good service.

  Chris & Elena
  gillar detta
 • Katrin O
  Katrin O skrev om Kvalitetsflytt
  Kvalitetsflytt har under hela min flytt på 110 mil funnits som stöd vilka frågor jag än haft. Inget fanns som inte gick att lösa och jag rekommenderar verkligen företaget. Jag kände mig trygg och kunde ägna mig åt annat.
  Jag lämnade min nyckel till flyttpersonalen som anlände min gamla lägenhet och satte mig på tåget till min nya bostad där jag dagen efter tog emot och låste upp. Därefter meddelades jag då allt var levererat in i lägenhet och förråd. Då kunde vi plocka upp och bo in oss. Jag anlitade även företaget för flyttstädning och är nöjd över hela konceptet.
  gillar detta
 • Tommy P
  Tommy P skrev om Kvalitetsflytt
  Vi kan varmt rekommendera Kvalitetsflytt som vi anlitade för vår flytt från Kristianstad till Stockholm. Vi hade packat glas och porslin själva. Ett fint bemötande gick som en röd tråd från första kontakten till den sista när alla de lånade flyttkartongerna hämtades. De höll kontakten med oss, stämde av, var öppna och flexibla. Den oro vi haft inför själva flytten försvann direkt när packarna kom på morgonen och vi märkte att de var aktsamma om våra saker. Tavlor, ömtåliga speglar och möbler m m togs varsamt omhand och sveptes in i bubbelplast Sedan lastades allt varsamt in i bilen av två killar och efter drygt två timmar var de klara. En av oss tog tåget upp till Stockholm för att ta emot flyttlasset på kvällen. De ringde och meddelade när de beräknade vara framme. Urlastningen sköttes lika lugnt och fint. Alla möbler sattes på plats där vi önskade. Jag hade skrivit på flyttlådorna i vilket rum de skulle sättas och det underlättade. Allt var helt och utan skråmor. Killarna var beundransvärda, vänliga och tillmötesgående. När vi efter en vecka packat upp alla lådorna ringde vi och beställde hämtning av flyttkartongerna som hämtades efter tre dagar. Skulle vi flytta en gång till skulle vi utan tvekan anlita Kvalitetsflytt.
  Tommy Persson
  gillar detta
 • Lisen A
  Lisen A skrev om Kvalitetsflytt
  Bra bemötande, smidigt och positivt. Två personer kom hem och tittade på hur mkt vi hade som skulle flyttas och hjälpte till att uppskatta antal kartonger. Lite snopet att det var två helt främmande flyttkillar som väl dök upp på flyttdagen, vi trodde det var personerna vi träffat och talat med tidigare. Det var lite förvirrande.. De var dock bra och otroligt starka och snabba.
  gillar detta
 • Johan O
  Johan O skrev om Kvalitetsflytt
  Bohagsflytt mellan Malmö och Göteborg. Bra pris. Kom på utsatt tid och hela flytten gick snabbt, säkert och effektivt. Kan rekommendera Kvalitetsflytt.
  gillar detta
 • Richard J
  Richard J skrev om Kvalitetsflytt
  Flyttade mitt lägenhetsbohag från Halmstad till Malmö. Allt kom fram som det skulle. Killarna var trevliga, noggranna, snabba och problemlösande. Priset är dessutom mycket svårslaget. Kvalitetsflytt rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Anna L
  Anna L skrev om Kvalitetsflytt
  Flexibla och inget tjafs. Rekommenderas!
  gillar detta
 • Lars H
  Lars H skrev om Kvalitetsflytt
  Detta företag hjälpte oss med flytt från ett hus till en lägenhet 5 trappor upp, dom var otroligt trevliga, serviceminded, flyttgubbarna var extremt snabba , försiktiga, inte en pinal gick sönder, inte ett hårt ord om kånkandet, lånade ut flyttkartonger, kom ohämtade upp dom efter ök med vad som passade oss.
  En toppen firma
  gillar detta
 • Maria W
  Maria W skrev om Kvalitetsflytt
  Bohagsflytt mellan Karlskrona och Varberg. Snabbt återkopplande vid offertförfårgan och bra pris. Väldigt flexibla vid byte av datum. Kom på utsatt tid och arbetade snabbt, säkert och effektivt. Rekommenderar Kvalitetsflytt.
  gillar detta
 • Jan D
  Jan D skrev om Kvalitetsflytt
  Allt funkade bra med flytten.
  Städningen som köptes via Kvalitetsflytt höll dock inte samma kvalitet.
  gillar detta
 • Karl-oscar W
  Karl-oscar W skrev om Kvalitetsflytt
  Snabbt, bra, smidigt och prisvärt.
  gillar detta
 • Anki C
  Anki C skrev om Kvalitetsflytt
  Kanon bra, vänligt bemötande. Jättebra städning
  gillar detta
 • Markku T
  Markku T skrev om Kvalitetsflytt
  Proffsigt, prisvärt, och riktigt vänligt bemötande.
  Rekomenderar verkligen!
  gillar detta
 • Sulev P
  Sulev P skrev om Kvalitetsflytt
  Vi är verkligen mycket nöjda med den flytt som genomfördes av Kvalitetsflytt. Planeringen med nedpackning och sedan uppackning/placering efter transport var väl genomförd. Inga missöden eller skavanker på våra tillhörigheter fast det flyttades 35 mil. Personalen var jättetrevliga och kämpade verkligen hårt. Vi vill ge Kvalitetsflytt våra bästa rekommendationer.
  gillar detta
 • Peter P
  Peter P skrev om Kvalitetsflytt
  Väldigt bra personer som flyttade vårt bohag. Var väldigt noga med packning samt hur man vårdade och packade våra möbler.
  Dessutom väldigt snabba utan att minska kundkontakten och såg till att ala möbler kom dit vi ville ha dem.
  gillar detta
 • Liselott J
  Liselott J skrev om Kvalitetsflytt
  Allt var bra vi är nöjda fet gick kanon
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Kvalitetsflytt
  Mycket trevlig och hjälpsam personal. Proffesionellt utfört arbete. Mycket nöjd.
  gillar detta
 • Magdalena T
  Magdalena T skrev om Kvalitetsflytt
  Kom i tid. Väldigt noggrann packning. Trevligt bemötande . Packade bilen med stor omsorg. Lika bra vid inflyttning .
  gillar detta
 • Annika S
  Annika S skrev om Kvalitetsflytt
  Jag anlitade Kvalitetsflytt för min flytt från Ulricehamn till Göteborg. Hela flytten gick supersmidigt. Kartonger levererades i god tid. På flyttdagen dök tre pigga, trevliga killar upp lite före utsatt tid. De fick in allt i bilen snabbt och smidigt. Körde iväg till Göteborg där som tur var min mamma kunde öppna och ta emot. Allt gick lika snabbt där. Jag hann inte ens dit innan de var färdiga :)

  Det enda som inte var 100% bra var att kartongerna inte räckte. Som tur var hade jag ett 10-tal egna, och allt löste sig. Jag såg ett tips på nätet någonstans om att man skall räkna en kartong per kvadratmeter boyta. Det stämmer nog ganska bra! Och killarna flyttade lådor efter var de hade tagit dem, inte efter vad jag hade skrivit. Så jag fick själv baxa upp några kartonger på vinden. Men totalen var toppen, mycket proffsigt, mycket prisvärt och bra service!
  Nu hoppas jag att de kommer lika snabbt och hämtar kartongerna igen :)
  gillar detta
 • chumana e
  chumana e skrev om Kvalitetsflytt
  En riktig besvikelse som gjorde flyttet väldigt plågsamt. Tre flyttgubbar trötta på sina liv som var tydligt underbemannade och fick en jobbig attityd. Helt ovarsamma med möblerna. Väl framme med fylld lastbil vid den nya lägenheten vägrar de plötsligt lasta av bilen innan man betalar hela summan med en gång, som dessutom låg långt över offerten. Efter betalning bokstavligen kastades våra möbler och kartonger in i den nya lägenheten. Flyttgubbarna och chefen som jag pratades vid i telefon betedde sig som om de gör jobbet för gratis. Saker blev till och med förstörda men så tråkiga människor vill man inte ta kontakt med igen. Oseriösa och hatar sitt jobb.
  gillar detta
 • Ella J
  Ella J skrev om Kvalitetsflytt
  Vi anlitade Kvalitetsflytt då vi flyttade i början av augusti. Vi är fantastiskt nöjda. Två flyttgubbar som var otroligt proffsiga med glada miner. Kan inte annat än att rekommendera denna flyttfirma till alla som önskar en smidig flytt av en firma som är seriös och serviceminded! Högsta betyg. /Elisabeth & Martin
  gillar detta
 • Eva B
  Eva B skrev om Kvalitetsflytt
  Jättebra och smidigt, trots att vi ändrade vår beställning flera gånger. Bra med synk av städ och flytt. Jättetrevlig flyttpersonal, snabbt, säkert och aktsamt. Imponerande.
  gillar detta
 • Jan A
  Jan A skrev om Kvalitetsflytt
  Elina A
  Anlita gärna Kvalitetsflytt mycket aktsamma om bohaget ,punktliga ,ansvarsfulla har hjälpt mig två gånger lika bra varje gång !!
  gillar detta
 •  leif K
   leif K skrev om Kvalitetsflytt
  Allting flöt på. från beställning till flytt. själva flyttningen gick otroligt fort och lätt.
  gillar detta
 • Danny A
  Danny A skrev om Kvalitetsflytt
  Bra bemötande, vid flytt proffsig personal, glada miner, snabb flytt
  gillar detta
 • Susanne S
  Susanne S skrev om Kvalitetsflytt
  Allt fungerade bra. Trevliga och effektiva. Inga problem alls.
  gillar detta
 • Malin R
  Malin R skrev om Kvalitetsflytt
  Riktigt bra! Lyhörda och följde mina önskemål. Ändrade tid flertal gånger utan några problem. Flyttpatrullen var supertrevlig, till och med roliga. Skulle rekommendera dem varmt!
  gillar detta
 • Agneta K
  Agneta K skrev om Kvalitetsflytt
  Jag är mycket nöjd, allt gick som planerat.
  gillar detta
 • Jan Ola J
  Jan Ola J skrev om Kvalitetsflytt
  Mycket bra,vänligt bemötande vid alla kontakter.
  gillar detta
 • Thomas G
  Thomas G skrev om Kvalitetsflytt
  Jag anlitade kvalitetsflytt för en privat flytt. Kontakten var god på telefon och de två killarna som jag anlitat var grymma på att bära och lasta. Inget kom till skada och flyttgubbarna var realistiska och trevliga.
  gillar detta
 • Jenny J
  Jenny J skrev om Kvalitetsflytt
  Vi anlitade Kvalitetsflytt i december 2015. Flyttkillarna kom dagen innan flytt och packade allt, på flyttdagen kom de punktligt och lastade in alla möbler mm i bilen. När de kom fram till nya adressen bar de in det mesta i det rum det hörde till. En endaste liten incident var vi med om: micron åkte i backen. Vi fick 500 kr rabatt på flytten direkt för microugnen. Det fasta priset var det lägsta av de flyttfirmor vi fått offert från. Flyttlådorna fick vi behålla så länge vi behövde, så vi kunde packa upp i lugn och ro.
  gillar detta
 • Jenny U
  Jenny U skrev om Kvalitetsflytt
  Bilen kom god tid och dem började jobba på engång. Snabba men samtidigt aktsamma. Det var inte något problem att flytta ut och in våra möbler och flyttlådor. Allt gick snabbt och vi var jätte nöjda med deras arbetsinsatser och vi skulle gärna rekommendera flyttfirma.
  gillar detta
 • Therése Å
  Therése Å skrev om Kvalitetsflytt
  Framför allt valde jag Kvalitetsflytt pga priset. De var billigast i jämförelse med andra. Jag uppskattade att kunna betala mot faktura. Flytten fungerade bra. Något sen ankomst pga trafikproblem men i övrigt inga problem. Flyttkillarna var vänliga och varsamma med möbler och lådor.
  gillar detta
 • Lotta L
  Lotta L skrev om Kvalitetsflytt
  Flytthjälp samt hyra av flyttlådor.
  Paret som levererade flyttlådor var väldigt trevliga och kunniga när det gällde att bedömma antal lådor samt uppskattning av hur lång tid själva flytten skulle ta.
  Dag innan flytt uppstod ett problem på banken vilket gjorde vi inte var garanterade tillträde till vårt nya boende på utsatt datum. Kontaktade genast Kvalitetsflytt och förhörde mig om det var möjligt flytta fram flytten någon/några timmar.
  Blev väl bemött och fick ett positivt svar men det blev löpande räkning istället för fast pris.
  Självklart accepterade vi detta och allt avlöpte sedan till vår belåtenhet.
  Kan varmt rekommendera Kvalitetsflytt
  gillar detta
 • Jörgen L
  Jörgen L skrev om Kvalitetsflytt
  När vi ringde till er , fick vi ett bra bemötande av Peter, som ordnade flyttdag och pris, från Skellefteå, och till Landskrona. Ordnade med magasinering och sen flytten till lägenheten , berättade klart och tydligt vad det kostade och berättade hur man skulle packa sakerna och dyl..Så vi kände oss trygga, När de sen kom, anlände de exakt på klockslaget som vi hade bestämt, tjejen och killen som kom var jättetrevliga o enkla o härliga att ha o göra med. Så vi rekommenderar gärna kvalitetsflytt till andra.
  gillar detta
 • Annika A
  Annika A skrev om Kvalitetsflytt
  Vi är väldigt nöjda med kvalitetsflytt. Vi har anlitat dem två ggr. Gbg-Örebro för drygt två år sedan och sedan tillbaka Örebro-Gbg för ett halvår sedan.
  Allt gick enligt planerat, bra pris.
  gillar detta
 • Lillian A
  Lillian A skrev om Kvalitetsflytt
  Mycket bra genomfört,är helnöjd med jobbet..
  gillar detta
 • Lena B
  Lena B skrev om Kvalitetsflytt
  Vänligt o kunnigt bemötande från kontaktpersonen vid min flytt från hus till lägenhet.Kunde boka preliminär tid som de utan problem kunde ändra. De höll tiden vid såväl lastning som urlastning, var snabba och varsamma med grejerna, skyddade väl med mellanlägg, stuvade väl. Inget gick sönder eller fick nån skråma. Starka o rutinerade "flyttgubbar"( en flyttgumma!), inget klagande över besvärliga vinklar o trappor. Inget krångel med betalning i handen utan accepterar kortbetalning o inga extra kostnader utöver överenskommet pris.
  gillar detta
 • Adam J
  Adam J skrev om Kvalitetsflytt
  Riktigt bra service från kontoret. Super trevliga från första till sista kontakten.
  Om det finns någon förbättring så kan det vara att kontor och flyttpersonal ska synka lite mer.
  gillar detta
 • Johanna F
  Johanna F skrev om Kvalitetsflytt
  Som kund hos Kvalitetsflytt har jag uppskattat deras proffessionalitet. Snabb service och återkoppling via mail och telefon, trevligt bemötande och själva flytten gick smidigt och punktligt inom utsatt tid samt utan skador på möbler och bohag.
  gillar detta
 • Lilian T
  Lilian T skrev om Kvalitetsflytt
  Helnöjd fungerade perfekt från första kontakten till avslutad flytt ,kan rekomenderas
  gillar detta
Kategorier