Kvalitetsflytt
Med över 1000 omdömen vågar vi påstå att vi är Sveriges sannolikt mest rekommenderade flyttfirma ⭐️
Vi utför runt 10 000 flyttar/flyttstädningar varje år och som du kan se på våra omdömen här på Reco så är nöjda kunder otroligt viktigt för oss. Är du nöjd så är vi nöjda 👍🏼
Kvalitetsflytt är en flyttfirma med höga ambitioner, lång erfarenhet och ett brett utbud inom flytt, flyttstädning, packning och magasinering. Våra kontor finns i Skåne, Halland, Västra Götaland, Mälardalen, Västerbotten och Norrbotten men vi har egentligen hela Sverige som vår arbetsplats, dessutom gör vi även en hel del utlandsflyttar.
Vi har fysiska kontor på följande orter men erbjuder som sagt flyttar över hela Sverige:
• Göteborg
• Borås
• Malmö
• Landskrona
• Varberg
• Västerås
• Umeå
• Luleå
Är du ute efter en flexibel flyttfirma där omdömen är viktigt så är vi rätt val för dig 😊
#flyttfirma #flytt #flyttstäd #magasinering #flytthjälp #utlandsflytt #Malmö #Lund #Helsingborg #Landskrona #halmstad #Falkenberg #Varberg #Göteborg #Varberg #Kungsbacka #Mölndal #Göteborg #Kungälv #Alingsås #Borås #Västerås #umeå #Luleå #Stockholm #Göteborg #Malmö
• Göteborg
Utmärkelser
1411 omdömen om Kvalitetsflytt
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Kvalitetsflytt
Snabbt, enkelt och otroligt bra service. Inga konstigheter, kom på utsatt tid, effektiv lastning och trevlig personal
skrev om Kvalitetsflytt
Använde kvalitetsflytt i Borås när vi flyttade från Hindås till Göteborg.
Vi hade 2 bilar, alla inblandade från kvalitetsflytt var väldigt professionella och viste vad dom gjorde.
rekommenderas verkligen. -
skrev om Kvalitetsflytt
För min långflytt var detta mitt enda val. Väl bemött i telefon med planering inför min flytt. Trevligt och professionellt bemötande av flyttkillarna som också var smidiga, flexibla och effektiva. Löste svårigheterna med möblerna i trång passage uppför min inomhustrapp i nya bostaden. Prisvärda!
Rekommenderas! -
skrev om Kvalitetsflytt
Charged more than promised per hour. -- Charged a full hour's cost extra for a heavy bed without saying upfront there would be a charge (I could have taken it apart). -- Damaged my ceiling. I rarely submit these reviews, and usually wait until everything is resolved, but they have taken three weeks already with no resolution in sight for overcharging and damage to the ceiling.
skrev om Kvalitetsflytt
Mycket bra flytt o städ! Inget krångel, snabb hjälp!
skrev om Kvalitetsflytt
Fick hjälp av tre killar som körde upp mina saker från Göteborg till Karlskoga. Är väldigt nöjd med servicen, då inget av mina saker gick sönder eller har blivit skadat på något sätt. Är tacksam för all hjälp som jag fick och rekommenderar stark Kvalitetsflytt, Supernöjd :)))
skrev om Kvalitetsflytt
Kom två supertrevliga killar som hämtade upp våra saker. Helt otroligt att inget gick sönder i flytten på 60mil. Köpte flytt mellan Umeå och Stockholm, kände mig trygg från start till slut.
Så skönt att våra grejer stod i lägenheten när vi kom fram.
Tack Jonas och Jörgen för en smidig flytt! -
skrev om Kvalitetsflytt
Två mycket trevliga män som bar, packade och levererade våra möbler på ett fint sätt. Verkligen ordentligt packat i lastbilen, vilket kändes mycket tryggt.
Vi är mycket nöjda och kommer absolut anlita Kvalitetsflytt igen om vi ska flytta. -
skrev om Kvalitetsflytt
Jag bokade företaget för både flytt och skräp körning. I mailet för flytt bekräftelse stod det att pris/timme kostar 500 sek men jag fick betala 600 sek/timme. Dessutom fick jag betala för 260 kg skräp när jag bara hade några hyllor (2 ikea som väger 14 kg enligt deras hemsida och 2 mindre) några garderob dörrar och lite diverse saker. Jag bet inte vad dem vägde in men det jag hade var inte ens i närheten av en fjärde del av en ton!!!
Flytt personalen var försenad i Göteborg och när dem var väl i Malmö ignorerade dem min syster om var och hur dem ska ställa möbler, soffa lämnades liggande på sidan. Jag beställde flytt gör att jag inte kan bära och flytta själv, att bara slänga saker runt hursomhelst är inte hjälpsamt. Dessutom blev min golv skrapad, när bara en i personalen försökte flytta en stor byrå.
Rekomenderar absolut inte detta företag! -
skrev om Kvalitetsflytt
Absolutely awesome service on all fronts! Affordable and efficient and made my move feel effortless! Can highly recommend.
skrev om Kvalitetsflytt
Det kom en enorm lastbil med 3 killar som började hugga i diirekt. Det var en extremt varm dag och jag oroade mig lite för alla dricka / rökpsuser de tog under de 4 timnar jag hyrt in dem. Men trots att de skulle köra 10 km till den nya bostaden hann de allt utmärkt på tid.och utan nåcot skadat gods.
skrev om Kvalitetsflytt
Ger högsta betyget till grabbarna och Rebecka på Kvalitetsflytt.
Glada och trevliga och proffsiga fast vi hade ett riktigt snöoväder.
// Petter
Eskilstuna -
skrev om Kvalitetsflytt
Bokat kvalitetsflytt totalt 3 gånger och kommer definitivt välja dem en fjärde gång om det blir aktuellt! Bra service, bra pris, inget krångel. Och hemskt trevliga!
skrev om Kvalitetsflytt
Dök inte upp förrän jag ringt efter 30 min att de var sena, oproffsiga, ingen kunde svenska så vi kunde inte kommunicera, tog sönder möbler och skadade golv och vägg..
skrev om Kvalitetsflytt
Riktigt uselt!!! Försenad leverans av mitt bohag. Jag väntade på leverans hela dagen men de aldrig dök upp. Sen ringde jag dem många gånger fick inget svar, vilket gjorde mig knäpp!
Välja aldrig Kvalitetsflytt AB som kommer att göra dig tokig, galen. Kvalitetsflytt AB bör byta till ett nytt namn: Uselflytt som passar dig mycket mycket bättre. Lita inte på säljare på Kvailtetsflytt AB. De brukar lova att de ska hämta ert bohag på bekräftade datum däremot gör de aldrig som de lovat. De snuvar alltid!
Det tror jag att deras kundtjänst kommer att lämna kommentarer kring mitt omdöme och säga att de kommer att ge kompensation.
Lita aldrig på dem!
Viket uselt flyttfirma de är! -
skrev om Kvalitetsflytt
Andra gången vi tar hjälp av Kvalitetsflytt och de inte bara levererar utan gör det över förväntan. Supersmidigt, tydligt och serviceinriktat.
Rekommenderar! -
skrev om Kvalitetsflytt
Så bra flyttfirma! Andra gången dom hjälper oss att flytta. Trevlig personal och allt går snabbt och smidigt. Supernöjd!
skrev om Kvalitetsflytt
Såå bra och snabb hjälp. Riktiga räddare i nöden när flyttfirman man hyrt först ställde in. Trevliga och tar hand om möblerna bra. Supernöjd!
skrev om Kvalitetsflytt
Snabb kontakt. Trevlig personal. Prisvärd. Hämtade o lämnade på tid. Flyttpersonalen mycket smidiga o snabba. Onha skador på möblerna.
skrev om Kvalitetsflytt
Tack för en smidig flytt med väldigt trevlig och serviceminded personal. Jag kan verkligen rekommendera Kvalitetsflytt. /Håkan
skrev om Kvalitetsflytt
blev lite tokigt med tider men annars super nöjd med själva flytten, snabb, effektiva, och allt kom i bra skick.
Bra jobbat ! -
skrev om Kvalitetsflytt
Flytt från lgh med brant helvetestrappa.
Supertrevlig och bra bemötande. Bokade via telefon och var sedan nojig över att de var "för trevliga" tänkte att jag skulle bli lurad och blåst. Särskilt kring priset som lät lite för bra för att vara sant.
Sedan bokningen har nästan allt fungerat utmärkt. En liten miss var att mina flyttkartonger som jag låna av företaget anlände en dag senare än planerat. Detta pga personen som skulle levera kartongerna fått min beställning via mail i skräpposten.. Flyttdagen kom 4personer. Mycket effektivt och snabba, men otroligt varsamma med alla lådor och möbler allt helt och fint vid uppackning. De var noga med att läsa på kartongen så de hamna i rätt rum från början. (vilket i sig var en bedrift då min make skrivit lapparna för hand pyttelitet). Så glad och nöjd och priset blev till och med billigare än väntat. -
VARNING!!! Boka ALDRIG Kvalitetsflytt, det försvinner saker
Flyttade från Luleå till Uppsala i dec, en guldförgylld klocka från 1950-talet försvann, värde 10 000kr, ersatte de med 350 kr
Det försvann även tavlor, tavelbelysning, sängöverkast lampor mm, ersatt med en bråkdel av värdet, efter åtskilliga mail
Vissa saker har inte kommit fram ännu.
Våran skinnsoffa gick sönder vid flytten
Jag blev varnad för att boka Kvalitetsflytt, ångrar än idag att jag bokade dem
Anki EnglundHej Ann-Christin,
Kvalitetsflytt
Din version av det inträffade är inte riktigt sanningsenlig. Ni har blivit ersatta för allt som försvunnit, inklusive skador på soffan. Vi har tagit in experter för värdering av din pendyl, och vi litar på deras professionella omdöme.
För att kunna ersätta kunden så rättvist som möjligt, har vi en extern part som undersöker och reglerar så att kunden får en korrekt ersättning. Detta ärende har behandlats både av Flyttskador.se och vårt försäkringsbolag IF.
Principen vid ersättning är att man ersätts för den ekonomiska förlust man drabbats av. Ibland kan man ha olika uppfattningar om vad den ekonomiska förlusten är. Då menar skadelagstiftningen att man får ersättning för vad en motsvarande produkt skulle kosta på marknaden.
I det här fallet så har uppfattningen om den försvunna pendylens värde varit central. Kundens uppfattning om värdet skiljer sig från experternas och värderingsmännens uppfattning. Det finns över 240st referensobjekt som är i princip identiska med kundens och kunden har blivit ersatt efter det.
På samma sätt har de andra försvunna sakerna också blivit ersatta. Så vi har ersatt alla försvunna saker i enlighet med det försäkringsansvar vi har. Vi har inte möjlighet att betala ut 10.000-tals kronor mer i ersättning, som kunden önskar, då dom inte är värda det. Det är därför all värdering sker av oberoende part för att kunden skall få rätt ersättning.
I det här exemplet har inte kunden visat ett enda kvitto, underlag på sina saker. Ändå har vi valt att tillmötesgå alla ersättningskrav och betalat ut ersättningen.
Vi på Kvalitetsflytt är alltid måna om alla våra kunder och tar alla reklamationer på stort ansvar. Vi har därför en extern, oberoende nämnd som opartiskt hanterar och undersöker skadorna. Och vi agerar och ersätter kunden alltid utifrån deras beslut. Vi är Sveriges största och bästa flyttfirma, så därför tar vi även skadehanteringen på stort allvar.
Vi på Kvalitetsflytt vill givetvis beklaga att någonting försvunnit i samband med flytt. Det är ytterst ovanligt och vi är alltid måna om att ersätta kunden när någonting sånt händer.
Vänligen
Peter Karlsson, VD Kvalitetsflytt i Sverige AB -
skrev om Kvalitetsflytt
Han som jag bokade flytten med var både trevlig och tydlig med vad som gällde.
På flytt dagen var dom 3 personer som kom före utsatt tid. Jobbade otroligt snabbt och effektivt med både på och avlastning.
Flyttade från Göteborg till Moheda.
Är väldigt nöjd med min upplevels. -
skrev om Kvalitetsflytt
Använde detta företag 2019 i maj. NU är det helt andra aktörer och villkor. Känner mig lite "blåst" på pengar. 2019 var det typ folk från Sverige och forna Jugoslavien som utförde jobbet, både flytt och städ var TOPPEN! Gav 1000 kronor i dricks...
NU rumäner, betalade för TRE personer, vilket kostade EXTRA, men bara två dök upp.
Städet kom väldigt sent samma dag?!? Tänk om flytten var till Norrland.. Lägenheten de skulle städa saknade belysning. De hade ingen egen med sig.
De talar inte svenska, knappt engelska.
Tänker INTE anlita Kvalitetsflytt igen. Känner att jag och RUT blev blåsta... -
skrev om Kvalitetsflytt
Supersnabba, försiktiga med sakerna. Väldigt nöjd.
skrev om Kvalitetsflytt
Mycket bra. Trevliga och effektiva flytt killar. Allt gick som på en dans. Rebecca på bokningen måste också få en eloge. Kostnaden var mycket prisvärd jämfört med andra när jag jämförde. Rekommendera varmt.
skrev om Kvalitetsflytt
Alla var superbra, hjälpsamma och trevliga, både säljare och dom tre flyttkillarna. Detta hade jag aldrig klarat själv så jag är väldigt nöjd och tacksam ! :)
Per Kungälv -
skrev om Kvalitetsflytt
Effektiva, snabba, trevliga, hänsynsfulla flyttkillar som tog väl hand om våra ömtåliga möbler. Vi är mycket nöjda
Hej!
Jag flyttade inom Örebro och jag kan nog inte rekommendera detta bolaget nog. Dem är proffsiga,snabba och trevliga. Dem är väldigt service inriktade framförallt på telefon och dem får jobbet gjort helt enkelt.
Stort tack till er på Kvalitetsflytt och jag hoppas kunna använda er igen för framtida flytt.
Mvh
En väldigt nöjd kund :) -
skrev om Kvalitetsflytt
Sämsta flygbolaget, jag flyttade från Hudiksvall till Stockholm och två byrå gick sönder plus en soffbord och vissa möbler har blivit mycket smutsiga, en res väska är sönder slagen, jag hade tygväskor och har fått fukt skador på kläder som inte gick att tvätta bort. Har gjort en reklamation till deras försäkring bolag och efter många mail fram och tillbaka så vill de inte ersätta skadorna fast de har bilder och rapport från flyttgubbarna.
Vi på Kvalitetsflytt tar alla reklamationer på stort allvar och är alltid måna om att ersätta våra kunder ifall någonting blivit fel. För att kunden skall få så rättvis behandling som möjligt, så låter vi en extern, opartisk part bedöma och reglera skadorna.
Kvalitetsflytt
Det är en kvalitetssäkring från vår sida för att man får så rättvis behandling som möjligt.
Man ersätter skador utifrån den ekonomiska förlust som man drabbats av. Om man till exempel får en repa på en byrå, så får man ersättning för den värdeminskning som uppkommit.
Att man får repa på en gammal byrå, innebär inte att man har rätt till en helt ny byrå.
Således har kunden fått ersättning utifrån dom skador som finns. Vi på Kvalitetsflytt tar alltid även små märken på stort allvar och ersätter kunden vad han har rätt till.
Trots att kunden inte kunnat presentera några kvitton eller underlag på sina möbler så har vi accepterat ersättningen vi skall betala ut. Kunden har inte heller kunnat precisera vad det är för möbler han har och inte visat bilder på skadorna.
Vänligen, Peter Karlsson VD Kvalitetsflytt i Sverige AB -
skrev om Kvalitetsflytt
Mycket bra bemött, trevliga och roliga.
skrev om Kvalitetsflytt
Kan varmt rekommendera Kvalitetsflytt. Flytten gick utmärkt. Super duktiga killar!
Kunde emellanåt vara svårt att få tag på Kvalitetsflytt. Men annars väldigt nöjd! -
Trevliga effektiva och var rädd om mina saker . Rekommenderas. Tack 😀👍
skrev om Kvalitetsflytt
Väldigt bra kontakt med säljaren och flytthjälp.
Jag kan absolut rekommendera flytthjälpen, personalen var väldigt trevliga och kunniga. De hanterade alla våra saker på ett säkert och omtänksamt sättet.
Fel som har uppstått i flyttstädningen åtgärdades snabbt och med mig som kunden i fokus. -
skrev om Kvalitetsflytt
Snabb och smidig flytthjälp, lätt att anlita, bra bemötande och trevlig personal.
skrev om Kvalitetsflytt
Imponerad av dessa killar som flyttade mitt bohag från Stockholm till Ystad! Snabba, effektiva och trevliga!
skrev om Kvalitetsflytt
Proffsigt och trevligt bemötande redan från start.
Otroligt effektiva, snabba och noggranna flytt killar.
Rekommenderar dem alla dagar i veckan. -
skrev om Kvalitetsflytt
Den 12 januari 2023 skrev jag ett klagomål över en flytt hösten 2020, som : Jag flyttade från Skåne till Stockholmstrakten och jag hade begärt hjälp med packningen, bland annat p g a många böcker.. Allt verkade superbra i telefon, men packningen av böckerna gjordes slarvigt och de glömde dessutom kvar en del saker. En taklampa, liksom flera böcker blev illa åtgångna. Jag klagade och blev erbjuden en mindre summa, som bara täckte en liten del av skadorna. Jag beslöt mig för att släppa skadeståndsanspråken, men funderade länge på att åtminstone kommentera händelsen, vilket jag sedan gjorde.
Den 16 januari 2023 ringde Erik från Kvalitetsflytt och ville reda ut vad som gått fel. Han förklarade att företaget är måna om sina kunder och ville gottgöra mig för det inträffade. Jag minns ju flyttdagen ganska väl och minns också att jag var under tidspress och stressad av andra orsaker. Flyttkillarna var säkert också stressade och ville iväg, men de var aldrig otrevliga! Det är mänskligt att känna tidspress och jag kan förstå att alla dagar inte kan vara bra dagar. Hur som helst så gick flytten i övrigt bra och allt kom på plats på avtalad tid, trots krångel vid avlämningen på magasinet, Det som blivit kvar levererades senare utan problem eller klagan. Idag kom vi överens om en bra förlikning och jag blir nu ersatt efter de önskemål jag tycker är rimliga. Tack Erik för en hedersam uppföljning och för en alltigenom fin attityd! Jag har ändrat mitt betyg och önskar Kvalitetsflytt allt gott i sin fortsatta verksamhet! Många kunder har ju dessutom gett firman högsta betyg! -
skrev om Kvalitetsflytt
Superbra flyttfirma! Andra gången jag anlitar dem och kan varmt rekommendera dem
skrev om Kvalitetsflytt
Väl inne i lägenheten säger flyttkillarna att vi borde haft 30 kubik-bil, vilket vi hade fått på offert att det var det som var bokat. Istället hade de en bil på 20 kubik som vi inte fick plats med alla grejer i. Vi hade fått ett rörligt pris på grund av krånglig flytt då vi behövde vara ute innan 12 och fick komma in i nya lägenheten efter 12. Så vi skulle betala rörligt efter klockan 12. Jag ringde upp en av ägarna, som jag hade haft kontakt med vid bokningen, för att höra hur det har blivit fel och om jag skulle behöva betala för den extra tid som tillkommer. Han upprepade att allt kommer gå enligt plan, vilket jag menar inte var möjligt, eftersom vi behövde ta två vändor med bilen och min fru behövde stå och vakta de flyttlådor som inte fick plats i bilen medan vi flyttade det som fick plats. Han upprepade att det skulle gå enligt plan. Till slut sa jag att det inte kändes som att han lyssnade på mig, eftersom det faktiskt inte var möjligt. Då blev han kränkt och sa ”vem tror du att du säger att du inte lyssnar till?”. Jag blev förvirrad och sa ”dig”. Då började han prata om att jag skulle lösa det här med min mamma (som jag inte förstår vad hon har med sin 30-årige sons flytt att göra?) Jag skrattade i frustration, vilket han blev ännu mer kränkt av och tjatade mer om ”din mamma” följt av massa förolämpningar. Till slut la han på. Allt helt utan provokation, jag försökte hålla god ton och att vi skulle följa offert. Det absolut värsta kundbemötande som jag har varit med om.
Mycket duktiga och trevliga flyttkillar. Riktigt dålig planering och märkligt kundbemötande. Otroligt hur ett företag som jobbar med människor kan ha någon som beter sig på detta vis, som dessutom är delägare, satt på att bemöta kunder. -
Bästa flyttfirman!
Har anlitat dem två gånger och snart blir det en tredje.
Trevliga, anpassningsbara, försöker uppfylla ens önskemål efter bästa förmåga och dessutom emballerade de alla ömtåliga möbler med flyttplast och hanterade dem så varsamt som det bara går i en flytt.
Rekommenderas! -
skrev om Kvalitetsflytt
Väldigt snabb och professionell service, och de var väldigt varsamma med ömtåliga grejer.
Rekommenderas starkt! kommer använda dem i framtiden om jag flyttar
Mvh
Mattias Dahlqvist -
skrev om Kvalitetsflytt
Moving date 29 December-22. The three (english speaking) guys that moved for us were outstanding. They were fast but also careful with our furniture/stuff. Very nice, polite and helpful. No complaints what so ever.
skrev om Kvalitetsflytt
Korta versionen: Precis allting krånglade, men flyttkillarna som kom var bra. Organiseringen 1/5, flyttkillarna 5/5, alltså blir det 3/5 totalt.
Långa versionen: Efter att ha pratat med en trevlig säljare som gav ett bra intryck kom vi överens om att jag skulle få flyttkartonger lämnade hos mig på söndagen, sedan skulle de komma 8 dagar senare på måndagen och lasta in mitt bohag i en lastbil, för att sedan leverera och lossa dagen därpå (skulle flytta mellan städer). Han kunde inte säga vilken tid flyttkillarna skulle komma, men förmodligen på eftermiddagen.
Det första strulet var att flyttkartongerna aldrig kom. Efter en rad telefonsamtal fram och tillbaka nästa dag lyckades jag få tag på säljaren som skickade ut dem med budbil istället.
Vid det här laget hade jag tappat lite förtroende så för att vara säker på att allt var rätt inför flyttdagen ringde jag till växeln och dubbelkollade. Jodå, allt såg rätt ut i datorn, de skulle lasta på måndagen och leverera på tisdagen. Jag frågade igen vilken tid de skulle komma på måndagen men fick svaret "det ser ut som någon gång mellan 10 och 13, men de kommer ringa dig och bekräfta när det närmar sig".
När måndagen kommer har fortfarande ingen ringt och sagt något om klockslaget, så jag planerar för att vara där kl 10 i tron att jag då har marginal. Jag blev förvånad när någon ringer mig 07:40 och säger "vi är där om en timme". Problemet med detta var att jag satt i bilen på väg dit och hade fortfarande 2 h kvar innan jag nådde lägenheten vi skulle flytta ut ur.
Detta leder till stor förvirring och jag får prata med någon som är ansvarig för planeringen av deras körningar. Det visar sig att han inte har en aning om vad jag pratar om när jag nämner att jag hörde 10-13 utan säger att jag är inbokad kl 08. Han förstod heller inte vad jag pratade om när jag sa att de skulle leverera nästa dag utan allt skulle ske samma dag enligt hans planering. Alltså har inget av det jag pratat om med säljaren sedan förts vidare när själva planeringen har gjorts.
Upplägget som de hade bokat in var ju egentligen bättre i mina ögon, men synd att ingen berättade för mig att det var så de hade planerat.
Vad som dock var positivt var att de utan att tveka höll sig till det fasta pris jag hade fått offert på trots att det nu blev förseningar eftersom flyttkillarna fick sitta och dricka kaffe och vänta på att jag skulle komma fram.
Flyttkillarna som kom var däremot toppen, de var snabba och effektiva och ingenting gick sönder trots tunga otympliga möbler och en ganska smal lurig trappa på platsen vi flyttade till. Det enda som var lite frustrerande var att de inte pratade särskilt mycket svenska, så vi hade lite svårigheter att förstå varandra. -
skrev om Kvalitetsflytt
Vilken service! Från första samtal med Rebecka och hela vägen till flytten var klar har varit så bra och smidig. Flyttade från Falkenberg till Göteborg och var oroliga över flytten men Rebecka försäkrade mig om jag var i goda händer. Två toppen killar som kom och packade in allt i bilen och upp i nya lägenheten i ett jäkla tempo. Inget annat än lovord till denna flyttfirma! Rekommenderas varmt!!!
skrev om Kvalitetsflytt
Mycket bra service , erfaren personal som gjorde ett kanonjobb.
Rekommenderas varmt. -
skrev om Kvalitetsflytt
Dom lever upp till sitt namn. Rekommenderas skarpt!
skrev om Kvalitetsflytt
Helt fantastiska killar! Väldigt trevliga, snabba men försiktiga, gjorde det lilla extra för att flytten skulle bli så smidig som möjligt. Rekommenderas högst!
skrev om Kvalitetsflytt
Väldigt smidigt att flytta med dem, flyttade från en väldigt liten by i norrland ner till STHLM och det gick hur bra som helst.. snabba med att lasta allt, väldigt duktiga och försiktiga med sakerna de lastade, otroligt trevliga och kommer mest troligt anlita dem igen!