Kvalitetsflytt

www.kvalitetsflytt.se
  • BadgeNineYears
1 555
4.5

Vi utför runt 10 000 flyttar/flyttstädningar varje år och som du kan se på våra omdömen här på Reco så är nöjda kunder otroligt viktigt för oss. Är du nöjd så är vi nöjda 👍🏼 Kvalitetsflytt är en flyttfirma med höga ambitioner, lång erfarenhet och ett brett utbud inom flytt, flyttstädning, packning och magasinering. Våra kontor...

1555 omdömen om Kvalitetsflytt

Sedan starten hos Reco 2014

Ing Tom S
Skrev om Kvalitetsflytt

Tre trevliga och starka killar som jobbade stenhårt. Allt flyttades på kort tid och allt kom oskadat på rätta platser. Vi är jättenöjda med flytten.

Hanna S
Skrev om Kvalitetsflytt

Fyra timmar sena och ingen kompensation för det.

Maria Ylva Kristina H

Superbra bokare som hjälpte oss trots kort framförhållning. Dock var flyttkillarna 4 timmar försenade pga annan flytt. Men när de väl kom fixade de allt perfekt. Dessutom magasinerade de allt själva när vi inte kunde stanna kvar pga den sena ankomsten. Mycket bra pris!

Karl Håkan L
Skrev om Kvalitetsflytt

Fantastiskt proffsiga. Otroligt snabba. Kunniga, trevliga och hjälpsamma "flyttgubbar" som jobbade hela tiden utan minsta paus. Vi flyttade ett "helt hus" med två våningar, hel vind, hel källare samt garage och förråd (totalt cirka 370m2) 20 mil på mindre än 7 timmar och utan att något gått sönder. Kan bara ge dessa människor våra varmaste rekommendationer!

Jasmine M
Skrev om Kvalitetsflytt

Ingen flyttfirma jag skulle rekommendera. Det började positivt med snabb återkoppling från företaget men tyvärr kunde jag inte svara just när de ringde. Dagen efter ringer jag till växeln där en man snabbt svarade och meddelade att han skulle kontakta hon som ringde mig igår och att hon skulle ringa tillbaka till mig inom 20 min. Efter 45 min smsade jag det numret som ringde mig dagen innan men utan svar. Ringde även numret men inget svar (googlade numret och det var registrerat på en annan privatperson vilket var märkligt!)....

Rikard T
Skrev om Kvalitetsflytt

Väldigt nöjd! Flytt dörr-till-dörr, Borås till Stockholm gick utan problem i jobbigt snöväder och kämpigt underlag. Imponerad över hur allt flöt på från att jag bokade till att flytten var utförd. Snyggt jobbat!

Martin Johnny E
Skrev om Kvalitetsflytt

Bra service över telefon, och väldigt strukturerat utfört arbete! Rekomenderar verkligen kvalitetsflyftt

Ebba Linnea P
Skrev om Kvalitetsflytt

Mycket nöjd! Snabba och trevliga 👍 och bra flyttstäd!

Anette Irene B
Skrev om Kvalitetsflytt

Hade beställt flytt kl 0700 en månad innan och en stor lastbil När jag ringer dagen innan för att försäkra mig om att allt är korrekt så kan dom inte hitta min order och säger att dom kan komma kl 1230. Jag har ett trepartsbyte och har en stor lägenhet. Det var därför det var så viktigt för mig att det var kl 0700 45 kubik lastbil. Istället kom tre grabbar och körde 2 vändor fick slänga en hel del för att få plats i bilen och de tog mycket god tid på sig. Den hyresgästen som flyttade in hos mig dom kom 1 1/2 timme efter...

Eddie K
Skrev om Kvalitetsflytt

Sämsta jag varit med om man bokar tid 08:00 och dom Kommer inte utan omega flytt Kommer istället 21:00 och är klara 01:40 sämre företag kan man fan inte hitta

Lena S
Skrev om Kvalitetsflytt

Ett trevligt bemötande både på kontoret och de två flyttkillarna. Vi flyttade från en stad till en annan och det var inga problem. Det gick hur smidigt som helst. Bra pris också. Tack för all bra service. Rekommenderas varmt.

Per Johan Bertil S

Effektiva och noggranna. Jag kan verkligen rekommendera kvalitetsflytt 👍

Elias H
Skrev om Kvalitetsflytt

Överlag lyckad flytt, mycket trevlig första kontakt vid bokning via telefon. Efterföljande mailkontakt lite mer otydlig men inget som inte gick att lösa. Vi beställde både packning och flytt. Kvällen innan dagen för packning fick vi besked via sms om att packarna skulle komma kl 9 istället för kl 8 som avtalat, utan förklaring. Ingen skada skedd men lite märkligt. Packningen genomfördes noggrant och bra, bortsett från att vi bad dem slå in några speglar men lämna tv:n som den var. När vi kom hem på kvällen efter packningen...

Per-Olof N
Skrev om Kvalitetsflytt

Punktliga samt mycket smidig och bra flytt. Trevlig och duktig flyttkille och flyttjej. Er kan vi verkligen rekommendera👍👍 Agneta Plan och Per-Olof Nilsson

Marina S
Skrev om Kvalitetsflytt

Flyttade med kort varsel inga problem alla kontakter trevliga. Två trevliga killar som arbetade snabbt o smidigt. Helt nöjd😊

Paulina B
Skrev om Kvalitetsflytt

Är jättenöjd Allt flöt på de var punktliga, vänliga och effektiva. Tack

Lena Maria J
Skrev om Kvalitetsflytt

* Dålig arbetsledning * Kartongerna hamnade inte där de skulle trots att jag gick igenom allt med flyttarna och de gjorde all packning - 80 % av sakerna är på fel ställe * De glömde saker i huset * Det tog sjukligt lång tid (så jag nästan började gråta) och långsamt * Dålig kommunikation med mig och mellan olika parter på kvalitetsflytt * De skruvade isär möbler men inte ihop dem igen * De hade inte med sig pennor, post-it-lappar eller rätt verktyg Jag kommer inte använda företaget igen och kan inte rekommendera dem till...

Dan Sven Lennart W
Skrev om Kvalitetsflytt

Ja, de dök upp mer än 2 timmar efter utlovad tid, gjorde inga försök att ta igen det. Den första offerten man får då ingår allt står det "Fordon & Bränsle" - när du sen gör beställning så dyker det upp extra kostnad som Driftkostnad. Att få snabb kontakt med dem har inte funkat för mig - tagit 20-30 min. Alla saker kom dock fram och allt var helt. Min rekomendation är att om du vill jobba med ett profisionellt företag - välj någon annan. Men om det inte är så viktigt utan att det funkar med "amatörer" och det kan gå lite som det går så kör.

Julia Kelly J
Skrev om Kvalitetsflytt

SÄMSTA flyttfirman jag varit med om. Boka ALDRIG dessa om ni vill ha en bra och smidig flytt. Hade bestämt att två killar skulle komma med en lastbil till oss vid 08:00, vi stod redo och hade packat allt och vid 08:15 ringer dom oss och är inte ens på rätt adress. Lätt hänt och jag gick ut och förklarade och efter många om och men så hittade dom hit och var på plats. Men när vi bad dom köra till andra sidan då det är bättre att få in flyttlådor och möbler därifrån , så får dem inte igång bilen. Jag tror det tog EN TIMMA...

Pia B
Skrev om Kvalitetsflytt

Rekommenderar absolut Kvalitetsflytt. Har anlitat dem vid flera tillfällen både i Malmö och Göteborg. Punktliga och proffsiga!

Mirka K
Skrev om Kvalitetsflytt

Andra gången vi använder oss av Kvalitetsflytt och har varit lika nöjd båda gångarna. Punktliga, trevliga och snabba, vår flytt var beräknad att ta 4 timmar men var klar på under halva tiden. Flyttstädningen var också helt fantastisk, stället sken som om det vore nybyggt. Kommer helt klart anlita Kvalitetsflytt nästa gång också.

Susanne L
Skrev om Kvalitetsflytt

Detta är andra gången på kort tid som vi anlitar Kvalitetsflytt, och vi blev om möjligt ännu mer nöjda den här gången. Killarna kom i tid och var oerhört raska och effektiva utan att slarva eller stressa. De var lyhörda och hjälpsamma vid inbärandet med att sätta möblerna på anvisad plats. Det fanns inte en skråma på nånting och de var rädda om såväl möblerna som trägolven. Killarna var dessutom mycket lugna och trevliga och vi kommer tveklöst att anlita Kvalitetsflytt igen!

Jonathan Lars Reinhold B

Otroligt nöjd med flytten som Kvalitetsflytt gjorde med kort varsel. Rekommenderar starkt!

Marja Y
Skrev om Kvalitetsflytt

Trots kort varsel kunde jag få hjälp med ö flytt.. Två duktiga effektiva killar skötte flytten smidigt till ön. Kan varmt tekommendera flyttfirman..,

Olle Jesper Marcus R
Skrev om Kvalitetsflytt

Bokning vad smidig, snabb offert och bra dialog framtill flytten. Vid flytten mötes jag av proffsigt bemötande. Effektiva, strukturerade och duktiga. Trevliga och sociala. Vid nästa flytt väljer jag kvalitétsflytt!

Levan N
Skrev om Kvalitetsflytt

Behövde boka inom ganska kort tid och det var inga problem och inget extra betalt. Grabbarna och tjejen var duktiga och snabba på flytten.

Kent Harry J
Skrev om Kvalitetsflytt

Flytten gick snabbt , ungefär 2 timmar allt som allt. Två starka killar jobbade smidigt och bra. Jag är nöjd.

Afan B
Skrev om Kvalitetsflytt

Gjorde bra jobb! Från en lgh. Utan hyss på tredje vån. Till en annan lägenhet med hyss, gjordes på 3 h, bara två killar! Våra sängar vår med motor och tunga, utmärkt arbete. Trevliga och gjorde sitt jobb. Inget att klaga på. Vi skulle göra det igen!

Anna Louise B
Skrev om Kvalitetsflytt

Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk till Kvalitetsflytt efter att ha läst några dåliga recensioner, men jag gjorde en chansning. Vi gjorde ett direktbyte mellan två lägenheter, vilket innebar mycket jobb för killarna som var på plats. Vi, som inte har någon erfarenhet av flyttar, trodde att det skulle ta ca 4+ timmar. Men efter 1,5 timmar hade killarna flyttat båda våra bohag. Vi hade en riktigt bra upplevelse av Kvalitetsflytt och jag kommer rekommendera de till alla jag känner. Killarna var snabba, varsamma och...

Camilla L
Skrev om Kvalitetsflytt

Trevlig, serviceinriktad och social personal, fixade flytten snabbt och effektivt. Lätta att komma i kontakt med vid funderingar och önskemål.

Anna Henny Ulrika B
Skrev om Kvalitetsflytt

Slarvig personal. Långsam och inte service inriktad alls. Inte heller fokuserad på flytten. Trots att det stod var lådorna skulle ställdes allt på ett ställe huller om buller. Oförsiktiga vid inbärning av möbler. Skrap på vägg, har i dörrkarmar etc. Städningen under all kritik. Det är en flyttstädning som gäller. Då förutsätter jag att man har rätt utbildning för det, att man har rätt utrustning med sig och att man tittar överallt. Finns det något glömt tas det fram. Fönstren dåligt rengjorda, damm på alla golvlister, ej...

Svar från Kvalitetsflytt

Hej Anna Henny Jag ber att få beklaga att du har fått dåligt utförd flytt och städning hos dig. När vi har väldigt mycket att göra måste vi ibland tillförlita oss på underleverantörer som agerar i vårt namn. Så har det varit i ert fall. Det är ingen ursäkt, men en förklaring. Vi är fortfarande ansvariga men vi kommer inte anlita den underleverantören någon mer gång. Så jag ber om ursäkt om vårt företags vägnar för denna händelse och skall göra allt för att ingen annan skall behöva uppleva dåligt utfört arbete av oss. ...

Emilia T

exrtcyvubinmo,på.¨-' l,mn ojpihi

Svar från Kvalitetsflytt

Hej Emilia, Vi förstår inte riktigt vad som har hänt och hur vi kan hjälpa dig. Ta gärna kontakt med vår reklamationsavdelning så att vi kan förstå vad som blivit fel. Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB

Sophia H
Skrev om Kvalitetsflytt

Inte bra. Förstörda saker, skadat hem, ingen ersättning, Jag har inte fått alla mina möbler än. Inte fått ersättning för en städning som inte utfördes korrekt, och när städarna kom tillbaka städade dom fortfarande inte bra, dessutom förstörde dom en platsbyggd skohylla genom att stå på den så den knäcktes och lossnade från väggen vilket blev ett stort hål. Inte fått ersättning för min möbel hos flyttskador.se som skadades och dom värderar till 200kr jag värderar den till betydligt mer. Flyttskador ska vara en...

Svar från Kvalitetsflytt

Hej Sophia, Ditt ärende har hanterats av vår externa skadehanterare på Flyttskador.se Du har inte alls blivit nekad någon ersättning, så det stämmer inte riktigt vad du skriver. Alla dina extrakostnader i samband med städning är godkända, likaså märket på väggen i hallen. Det som inte är klart är ersättning om skada på benet på byrån. Problemet där är att ni har inkommit med vilseledande och osanna uppgifter. Ni har påstått att byrån skulle vara antik och från början av 1800-talet. Vid undersökning av byrån så är den...

Sonja B
Skrev om Kvalitetsflytt

Andra gången jag använder mig av denna flyttfirma, dem är proffiga, pålitliga och mycket trevlig personal, kan varmt rekommendera dem!

Anna P
Skrev om Kvalitetsflytt

Flyttade inom Malmö och har inget att klaga på. Snabba, proffsiga, punktliga och ställde upp med kort varsel till ett schysst pris.

Gösta Bilbo W
Skrev om Kvalitetsflytt

Fixade en flytt på 40 mil utan problem trots att vi hörde av oss bara några dagar innan flytt. Flyttgubbarna var effektiva och dessutom gick det att skämta med dem.

Leif K
Skrev om Kvalitetsflytt

När vi använde kvalitetsflytt gick en glasdörr sönder i vårt vintrinskåp. Jag kontaktade ansvarig på reklamationsavdelningen. Jag skulle då vänta på ett okej från dem för att laga dörren. Det har nu gått snart 3 dygn o ingen har hört av sej fast man skulle höra av sej dagen efter på morgonen. Har ni gjort sönder något är det väl bara att laga....eller. Vi är väldigt missnöjda. Kommer inte att använda dem i fortsättningen.

Svar från Kvalitetsflytt

Hej Leif, Detta måste ha missats av vår reklamationsavdelning. Du kan ha missat informationen att anmäla skadan till vår skadehantering www.flyttskador.se Dom svarar inom några timmar och kan ge klartecken för reparation efter dom undersökt ärendet. Jag beklagar att vi missat dig och ber om ursäkt Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB

Sara H
Skrev om Kvalitetsflytt

Räknade fel på kubiken, beställde helpack mkt skadat och en del saker sönder. Som vi fick jättedålig ersättning för. Bilen kom en dag senare fick efterlysa den själv. Fick öht inte kontakt med dom förräns jag inte ville betala påslaget på fakturan då hörde de plötsligt av sig. De skjutsade ner flyttlådor från ovanvåningen och sabbade ytan på den målade trappan. Oseriösa. Det enda positiva var männen som kom och lastade av, de var väldigt trevliga. Kommer aldrig med anlita detta företag.

Svar från Kvalitetsflytt

Hej Sara, Tråkigt med saker som fått skador i samband med flytt. Ni har haft otur då det var en långflytt med några omlastningar och risken för skador ökar då. Ni har fått hjälp av vår skadeavdelning på www.flyttskador.se där ni har gått igenom och fått ersättning för varje skadad sak. Det som man ibland missar, är att man ersätts för begagnatvärdet inte nyvärdet. Det är alltså värdet vid skadetillfället som ersättning baseras på. Jag har gått igenom ert fall och konstaterat att ni fått korrekt ersättning, men dock inte till nyvärdet. Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB

Kristina P
Skrev om Kvalitetsflytt

Proffsiga, punktliga, serviceminded killar! Flytten gick som en dans!

JESSICA B
Skrev om Kvalitetsflytt

Mkt besviken. Flyttade exakt samma bohag för ett år sedan med en annan firma. Då lämnade jag över nycklar 08:00 och fick ett sms kl 16:00 att allt var klart (inkl städ) och att nyckeln kastats in i brevlådan som överenskommet. Nu med ”kvalitetsflytt” fick jag agera både projektledare, medlare mellan flyttgubbarna och städ samt flyttgubbe för att få in grejerna i huset inom en rimlig tid… Det kan också tilläggas att denna flytt tog lika lång tid med en distans om 400m den första skedde med ett avstånd på (115 km). All kred till Per som kämpade livet ur sig…

Svar från Kvalitetsflytt

Hej Jessica, Jag beklagar det som inträffat i samband med din flytt. Din flytt var precis i månadsskiftet då vi har som mest att göra. Då måste vi tyvärr ta in extrapersonal som inte har samma erfarenhet och kunskap som vår ordinarie personal. Så jag är hemskt ledsen att ni upplevt flytten på ett negativt sätt. Vi tar åt oss av kritiken och gör allt för att bättra oss. Peter Karlsson, VD, Kvalitetsflytt i Sverige AB

Elin B
Skrev om Kvalitetsflytt

Allt var fantastiskt, har inget att klaga på. Tack!!

Eva J
Skrev om Kvalitetsflytt

Flytten gick snabbt och smidigt. Mindre bra var att flyttkillarna hade fått fel adress och körde till en annan kommun med 2 lastbilar. Vi lyckades reda ut det, men jag fick ett otrevligt bemötande av sambandscentralen och stressnivån var hög. Hade löst sig om jag fått mobilnumret till flyttbilen. Så det finns förbättringspotential

Ann-Charlotte Elisabet O

Ett jättebra bemötande från första början. Väldigt hjälpsamma flyttkillar som hjälpte till att flyta över vissa saker till min bil eftersom några möbler skulle till mig och några till dottern.. Jag är supernöjd och kan varmt rekomendera Flytthjälp. Mvh Lotta Lind Olsson

Anna Gabriella G
Skrev om Kvalitetsflytt

Vi tog både flytthjälp och flyttstäd genom Kvalitetsflytt, och genomgående har det funnits saker som avsevärt hade kunnat gå smidigare. Flytten tog extremt lång tid, och hade kunnat vara effektivare. En bil stod kvar, fullpackad, medan dom packade den andra istället för att komma med den första. Städet fick vi ringa tillbaka 3 ggr innan det blev ordentligt städat.

F E Josefine V
Skrev om Kvalitetsflytt

Trevliga killar, men ineffektiva. Hela flytten från A till B tog 5 timmar. Då hade jag flyttat exakt samma behov exakt samma sträcka med en annan firma 6 månader tidigare på halva den tiden. Såg att de stod och snackade i lastbilen medan en kille sprang runt och bar ensam. Organiserade. Jag berättade för en kille när de kom om vad som skulle med och vad som skulle lämnas kvar. Sedan var alla virriga och jag fick förklara för varje person separat vad som skulle med och vad som skulle lämnas kvar. Trots det kom saker med i...

Jorge Alberto L
Skrev om Kvalitetsflytt

In the end is all worked fine, but the process did not go as smooth as promised. I was assured that they would arrive at 8AM on the move day but was called two days before warning they would arrive at 12, to finally arrive at 14 (the time when the job would have finished). When the team arrived they were from an outsourced company. This is something I was also assured would not happen, a frequent cause for miscommunication, and pushing of responsibilities. The team was also driving a van with 22 m3 when the one agreed would...

MARIE R
Skrev om Kvalitetsflytt

Fantastiska flyttkillar. Snabba, kom i tid, hjälpsamma. Likaså städningen. Det som drar ner är personerna i växeln. Dels stämmer inte offerten och det som bestämts utan det läggs på en hel del. Dels då beter sig personerna illa mot kunden. Nedlåtande och mässande allmänt otrevliga om man ställer en fråga tex om när hämtning kan ske av flyttkartonger som man noga blivit tillsagd att de vill ha tillbas snarast

Ann R
Skrev om Kvalitetsflytt

Riktigt uselt... Berätta om din upplevelse: Jag använde Kvalitetsflytt 2018 både flytt och städ och var väldigt nöjd. Tänkte att jag använder förstås dem även denna gång till både flytt och städ. En liten flytt i Helsingborg, ett kvarter. Killarna som flyttade tyckte jag kunde hjälpa till att bära! Av 34 lådor har de tagit sönder sex!! Hur är det ens möjligt? Jag har flyttat mycket och aldrig har flyttlådor gått sönder. De menade att de var för tunga. Absolut inte men om man kastar upp dem och ska bära två-tre i taget...

Johnny L
Skrev om Kvalitetsflytt

Vi har nu använt oss utav era tjänster 3 gånger och nu flyttade vi vår mamma inom GBG och hade 2 fantastiska killar till vårt förfogande. Snabba , pålitliga , hjälpsamma. Kort sagt världsklass. Ser fram emot att använda oss utav era tjänster gällande flyttstäd inom kort. Johnny

Christin Amanda L
Skrev om Kvalitetsflytt

Bra pris, men dålig logistik och kommunikation. Mer än ett dygns försenad ankomst. Bokade 35 kubik flytt från Småland till Jämtland. Dagen innan flytten gav Kvalitetsflytt uppdraget till en annan firma. Det kommer två flyttare som fått info om 20 kubik. Efter vårt lass skulle ytterligare ett lass i södra Sverige lastas och köras norrut. Pga körtider kom flyttlasset fram mer än ett dygn för sent. Vi fick ingen hjälp med att boka extra natt på hotell.