Installation

Installation

30 omdömen om Installation

Sedan starten hos Reco 2015
Louise R

Trevlig och bra jobbat. Är nöjd

Svar från Installation

Kul att höra att du är nöjd, tack för ditt omdöme

Åke P

Snabb leverans efter godkänande av offerten. Montören kom på utsatt tid och började med montera bort min gamla luftvärmepump. Monterade sen den nya pumpen. Allt gick smidigt och bra. Städade och tog med alla sopor.

Svar från Installation

Härligt att höra att allt gått smidigt och bra. Tack för fint omdöme

Camran J

smidigt, bra genomfört arbete och tidsplanen fungerade

Svar från Installation

Tack för fint omdöme, roligt att du är nöjd

Hans F

Trevlig och kunnig personal som levererade och installerade enligt överenskommet. Instruerade hur den nya anläggningen fungerar och svarade på alla mina frågor. Städat och klart. Bra jobbat!

Svar från Installation

Tack Hans, roligt att du är nöjd med oss!

Britt-Marie P

Trevligt bemötande av alla inblandade från Kyl & Värmepumpservice IVT center som också tog sig tid att informera och svara på våra frågor.

Svar från Installation

Tack för fint omdöme och roligt att du är nöjd med oss :-)

Birgitta S

Från första kontakt med säljare samt hembesöket, så upplevde vi ett stor kunnande och seriöst proffsigt bemötande. Berg värmepump installationen gjordes av 2 st proffsiga killar. Det gick smidigt och god kommunikation med alla våra frågor. Vi är så nöjda att vi anlitade er. Det är ett så lugn i hela huset så det känns så bra. Stort Tack till alla er. Mvh Mikael & Birgitta

Svar från Installation

Tack själva, vad härligt att höra att allt gått så bra och att ni är nöjda. Ska hälsa alla inblandade från er. Ha en skön vinter

Ingvar D

Bra bemötande. De installerade bergvärmepumpen snabbt. Allt funkar bra. Mycket nöjd.

Svar från Installation

Tack för fint omdöme Ingvar, roligt att höra att du är nöjd med oss.

Kristina L

Försäljaren gav tydlig och lättförståelig information om luft- vattenvärmepumpen som var till stor hjälp. Trevliga installatörer som utförde arbetet snabbt och snyggt. Inplanerade av installationen var dock med väldigt kort varsel. Alla kan inte släppa allt och åka hem. Men allt funkar perfekt och vi är supernöjda.

Magnus L

Byte av bergvärmepump. Perfekt utfört från början till slut 😊

Svar från Installation

Tack för fint omdöme! Alltid kul när kunderna är nöjda!

Mahmood H

Bra bemötande, installation smidig och utan krångel. En frånluftsvärmepump av märket IVT.