Laddboxkillarna AB - Öst

1775 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst

Sedan starten hos Reco 2024

Lars-Olov E
Wrote about Lawqo Abdulrahman a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är mycket nöjd med Lawqo, han gjorde en mycket snygg installation och var mycket informativ laddade ner apparna och förklarade på ett mycket bra sätt, hjälpte också till och säkrade upp elen från 20a till 25a Lars-Olov Eriksson

Stig F
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Punktlig, kommunikativ innan och efter, snyggt installerad och dessutom väldigt trevlig. Maxbetyg. Hela beställningsprocessen hos Laddboxkillarna var utomordentligt bra. Solida grundpaket och deras "uppsälj" tydligt och direkt kopplat till riktigt värde för kund, precis som det ska vara.

David E
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Dom har fungerat bra än så länge

Oskar S
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra bemötande, mycket snabb och bra installation. Zaptec go 2 med lastbalansering.

Oday A
Wrote about Kevin Baldervin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är väldigt nöjd med både bemötandet och installationen av laddboxen. Personalen var trevlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Installationen utfördes noggrant och på ett snyggt och professionellt sätt.

Kent L
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig snyft och bra jobb bra jobbat vasper

Carina F
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille som jag fick förtroende för och som gjorde ett bra jobb

Ervin H
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är inte nöjd med hur jag har blivit bemött efter installationen. Innan installationen var ni snabba och hjälpsamma – ni svarade snabbt, bokade en tid och installationen gick smidigt. Men redan dagen efter gick laddboxen sönder. Trots att jag kontaktade er fick jag ingen snabb hjälp, utan behövde vänta en hel vecka på en tid. Jag har varit besvärad under hela denna period och upplever tyvärr att mitt problem inte har tagits på allvar. Det är väldigt tråkigt att servicen förändrades så mycket efter att installationen var klar.

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej, Jag beklagar verkligen att du har fått den här upplevelsen. Att din nya laddbox slutade fungera redan dagen efter installationen är frustrerande i sig, och då ska du inte dessutom behöva känna att ditt problem inte tas på allvar. Jag förstår att en veckas väntan på hjälp har varit besvärlig. Vi ska självklart vara lika engagerade och hjälpsamma efter installationen som innan. Även när vi inte kan vara på plats direkt ska du få tydlig återkoppling och känna dig trygg med att vi tar ansvar för ditt ärende. Utifrån det...

Håkan N
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Dålig kommunikation. Tar långt tid på sig att svara. Ibland inte alls. Verkar ha svårt att hantera bokade tider. När väl installationen blev gjord var det ok. Lite fult men ändå ok.

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Håkan, Tack för att du lämnar feedback. Det är självklart tråkigt att läsa att kommunikationen och hanteringen av bokade tider inte fungerat som den ska. Du ska kunna förvänta dig tydlig återkoppling från oss genom hela processen, inte bara när installationen väl genomförs. Att du har behövt vänta länge på svar, och ibland inte fått något svar alls, är inte den kundupplevelse vi vill leverera. Jag ser att vi har ditt kundnummer och kommer därför att ta detta vidare internt för att förstå vad som brustit i hanteringen...

Rafal K
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Jättebra kille som gjorde ett kanonbra jobb. Om jag skulle önska något så är det att han inte tvekar att fråga om hjälp när man finns tillgänglig hemma och det behövs. Både arbetet och bemötandet 5 av 5!

Shadi A

Trevlig och professionell person

Stefan J
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Vänligt, korrekt och kompetent :)

Rasul R
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Hej! Jag är inte nöjd alls, jag fick inte tillräckligt information om vad kostar totalt och jag fick inte information om skatteavdrag så jag är tyvärr inte nöjd Rasoul

Bengt I
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är mycket nöjd med hela arbetet och upplägget. Det var dock lite trassel med tidsbokningen. Det kan bli bättre.

Nora M
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Väldigt trevlig, kunnig, hjälpsam och smidig.

Per E
Wrote about Lawqo Abdulrahman a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Kom och påbörjade och avslutade jobbet otroligt fort

Philip S
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Kanon, från beställning till installation!

David T
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bara bra erfarenhet. Proffesionellt och effektivt bemötande/genomförande. Bra kommunikation innan installation.

Jenny Margaretha Kristin Z
Wrote about Lawqo Abdulrahman a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och förklarade tydligt vad han gjorde och varför. Visade hur apparna funkar och kommunicerade under installationens gång. Bad mig hämta dammsugare för att kunna städa så han inte skulle sprida ut smutsen i huset. Snyggt jobbat!

Laslo G
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Trevliga, lyhörda, mycket kunniga samt ytterst prisvärda.

Anders K
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Bra telefonkontakt. Bra servicetekniker. Kom i tid och gjorde väldigt proffsigt jobb.

Dag F
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra O trevlig. Bra arbete.

John B
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Väl utfört, dock kabelskydd vägg inte heltäckande

Patrik F
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Kom när de sa, gjorde det vi kommit överens om och var trevliga.

Leif F
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig kille. Förväntade mig en kunnig elektriker och det uppfyllde han, noggrann och samtidigt effektiv. En kille att rekommendera!

Elisabeth W
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Beställning gick smidigt blev sedan flera missar och dålig återkoppling av kundservice, resulterade i besök av en jättetrevlig tekniker och bra installation.

Povl H
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Kom på avtalad tid. Utförde allt arbete på ett professionellt vis med snygg kabeldragning. Förklarade funktionen på ett begripligt vis.

Erik J
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Jag köpte installation av laddbox med lastbalansering av Laddboxkillarna. Instalatören Benjamin hade gott bemötande och hörde av sig dagen innan installation. Han gjorde så gott han kunde under förutsättningarna med tidspress på grund av att vi fått olika uppgift om tidpunkt för installationen. Tyvärr så ser jobbet som är utfört delvis ganska illa ut. Delar av kabeldragningen bör rimligtvis åtgärdas av Laddboxkillarna då det ser närmast amatörmässigt ut. Har dock inte fått någon återkoppling från Laddboxkillarna kring detta...

Pia W
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Bra kommunikation och leverans! Rekommenderas varmt

Tobias K

Snabb installation. Skön snubbe

Lars Sigurd F
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Supernöjd med installationen som Ibrahim gjorde. Han är noggrann och effektiv. Förklarar på ett trevligt sätt hur systemet fungerar. Ger mitt bästa betyg till Ibrahim. Hälsningar Lars Fränneby

Olof W
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra, smidigt, gjorde ett mycket bra jobb

Pär F
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Något blev tydligen fel vid installationen så det blev inget laddat batteri första natten. MEN dagen efter fick jag hjälp av Vide Aspengvist som är Supportchef och då funkade allt kanonbra. Så jag är jättenöjd.

Robert P
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Professionella, punktliga och en tydlig överlämning och igångsättande av appen och funktionerna /Robert

Håkan W
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Kunnig och professionell. Arbetet utfört till full belåtenhet.

Lars Rikard L
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Laddboxkillarna Tog lite tid innan leverans - inga större problem med det dock. Sedan bra med kontakt/info inför besöket och tids ändringen. Montaget var väldigt proffsigt gjort och utfört. Dock lite tilläggs kostnader som borde ingå så som: 1. Extra effekt dragnings kostnad 1000kr när huvud säkringarna ligger i samma elskåp - speciellt när laddbox och elskåp är väldigt när varandra (kort dragning). 2. Dålig grund antenn alt antenn sladd borde ingå när ofta installationen görs i ett standard PLÅT elskåp - 1000 kr tillägg....

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Rikard, Stort tack för ett utförligt och konstruktivt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med kontakten inför installationen och framför allt att själva montaget blev proffsigt och snyggt utfört. Vi tar samtidigt med oss dina synpunkter kring tilläggskostnaderna. Det ska vara tydligt för kunden redan innan installationen vad som ingår i standardinstallationen och vad som kan innebära en extra kostnad. Vi förstår därför att det kan kännas frustrerande när flera tillägg uppkommer i samband med installationen....

Hans W

Höll tiden, trevlig & tydlig. Världsklass,

Kjell Erland K
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim får högsta poäng av mig! Bra utfört arbete och trevligt bemötande! Bra tidspassning

Lars S
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra bemötande, trevlig. Att en utbildad elektriker vet vad han gör, han gjorde det. Totalt en positiv bild av Alexander och arbetet som utfördes. Köp av laddbox.

Kennert B
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Punktlig! Men borde precisera tydligt dagen innan när installationen ska ske. Jag fick skriva o fråga. Lyhörd för var boxen skulle placeras. Snabb och mycket noggrann. Städade efter sig. Var socialt skicklig!

Astrid B
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Tydlig information. Bra bemötande. Snyggt utfört arbete.

Conny L
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Inget att klaga på. Rekommenderas!

Jim B
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och kunnig, gjorde ett bra jobb.

Tord Henrik S
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Allt gick mycket bra från bokningsdagen till och efter installationen. Fick mycket och bra information hela vägen från start och Casper var mycket inlyssnande och lösningsorienterad. Jag kan verkligen rekommendera Laddboxkillarna.

Malin N
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande och kompetent.

Peter E
Wrote about Kevin Baldervin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Gör jobbet som är beställt men kan vara noggrannare i arbetet och kommunikationen med kunden om var laddboxen ska placeras mm

Stefan E
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra kommunikation innan han kom och påbörjade installationen. Kom på utsatt tid och var lätt att kommunicera med. Hade ett bra kundbemötande. På alla sätt nöjd med honom och hans arbete.

Monica Ö
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Allt gick strålande och Casper gjorde ett jättebra jobb!

Amanda R
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Vi köpte Startpaket Zaptec go. Installationen utfördes i tisdags. Elektrikern glömde sätta upp hållaren för laddkabel som skulle ingå, satte upp en dyrare lastbalansering utan att fråga, sa fel pris på hur mycket en längre laddkabel kostade. Vi har både smsat elektrikern om hållaren som saknas samt mejlat Laddboxkillarna om övriga problem, bland annat den dyrare lastbalanseringen, hållaren och att vi fortfarande saknar access till Perific Shield, som skulle ingå. Vi har bestridit fakturan men ändå inte hört något mer från...

Svar från Casper Arvefjäll

Hej, Det här är inte okej. Jag ber om ursäkt för både bristerna ni beskriver och att ni inte har fått återkoppling trots att ni kontaktat oss flera gånger. Ni ska inte behöva jaga oss för att få hjälp. Skruvarna som sticker ut genom väggen är absolut ingen struntsak. Det behöver vi prioritera att få åtgärdat. Att lämna skräp efter installationen är inte heller acceptabelt. Vi ska också se till att kabelhållaren kommer på plats, att ni får tillgång till Perific Shield och att vi går igenom prisuppgifterna och den bestridda...

Tony K
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Laddboxen funkar, fick slutföra jobbet själv dock och fakturan var inte korrekt då dem tagit betalt för saker jag ej beställt eller har installerat. Visa sig när elektriker åkt och stängt till mätsrskåp så fanns ingen signal kvar när lucka. Va stängd för det är en plåt låda .. tex fick Annan utförare åtgärda för när ni åkte så upphörde all kontakt.. ni svarar ej på mejl fast jag bestridit fakturan där ..

Svar från Casper Arvefjäll

Hej Tony, Du ska inte behöva slutföra jobbet själv eller anlita en annan utförare för att få installationen att fungera som den ska. Uppkopplingen borde ha kontrollerats även med skåpsluckan stängd innan vi lämnade. Jag ber om ursäkt för bristerna du beskriver och för att du inte fått återkoppling på dina mejl och din bestridna faktura. Du ska kunna räkna med hjälp från oss även efter installationen. Vi behöver gå igenom fakturan mot vad du faktiskt beställt och fått installerat, samt vad den andra utföraren behövde åtgärda...