Laddboxkillarna AB - Öst

1007 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst

Sedan starten hos Reco 2024

Marie A
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra bemött och han förklara hur Apparna fungera hur man skulle ställa alla värden på ett enkelt sett och en bra installation av själva Ladd boxen.

Salman J
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Alexander Sundblad jättesnäll och duktig. Laddbox apparaten är jättebra och lätt att använda.

Lars S
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Verkligen nöjd med arbetet han utförde. Professionellt bemötande, var i tid, snabb och effektiv installation. Lyssnade på mina önskemål som kund. Rekommenderas verkligen.

Karl W
Wrote about Casper Arvefjäll a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och snabbt jobb. Trots kyla😊

Nedjad H
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket kunnig och framförallt noggrann och trevlig.

Ioan B
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med installationen av min laddbox. Han var punktlig, tydlig i sin kommunikation och genomförde arbetet snabbt och professionellt. Han hjälpte även till att konfigurera appen och gav värdefulla tips om hur man använder den på bästa sätt. Rekommenderas varmt!

Lennart P
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille som var kunnig, snabb och hjälpsam. Han kunde sin sak och överträffade mina förväntningar när han monterade min nya laddbox Zaptec Go 2 med lastbalansering. Tog sig tid att ge utförliga instruktioner om handhavandet av laddboxen på ett begripligt sätt.

Anna W
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt och proffsigt bemötande, skicklig och utförde uppdraget med hög kvalitet trots utmaningar med placering av elskåp m.m.

Håkan R
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Snabbt och bra Kom med förslag

Johan G
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Proffesionell, kunnig och med koll. Trevligt bemötande och tydlighet kring vad som ingår och vad eventuella extra tjänster kostar.

Mattias F
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Allt fungerarade utmärkt, inklusive kommunikation inför arbetet.

Eva L
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Vid en första planerad installation (efter 2 veckor) blev hantverkaren sjuk så ny tid ordnades. Första ansatsen hos er var att jag skulle få vänta 2 veckor till, men efter diskussion med er lyckades jag få ner väntetiden till 2 arbetsdagar. Den genomförda installationen kändes väl genomförd. Vänligt och seriöst bemötande. Tyvärr var jag tvungen att ge mig iväg i förtid, så ev missade jag muntlig info.

Fredrik L
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra utfört arbete. Allt fungerar utmärkt. All kontakt med företaget innan fungerade utmärkt!.

Karin Ö
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Bra upplevelse med säljaren som var proffsig och tydlig. Sedan trevlig men helt oförberedd installation. Han hade inte alls läst överenskommelsen (pris för längre kabel, att det skulle vara en laddstolpe, etc.). Sedan frakturan inte alls i linje med offerten, och inget svar när man hör av dig om detta. Rekommenderas ej tyvärr.

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Karin, och tack för att du tar dig tid att skriva. Vi är glada att du upplevde säljprocessen som proffsig och tydlig, men vi beklagar verkligen att installationen och efterföljande faktureringen inte alls höll samma nivå. Det ska inte hända. Att montören kom oförberedd och inte hade läst överenskommelsen (kabel­längd, laddstolpe m.m.) är ett tydligt miss från vår sida. Likaså att fakturan inte stämde med offerten och att du inte fått svar när du hört av dig. Vi tar fullt ansvar för det här och förstår att det skapar...

Marcus M
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Extremt duktig och engagerad där han på plats tog fram en bättre och i slutändan billigare lösning än vi beställt från början som installerades snyggt och prydligt samt släppte inte projektet före helheten var klar.

Peter E
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och gjorde ett bra jobb!

Bo L
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bemötandet från Alexander var trevligt och Alexander utförde installationen av Zaptec Go laddbox professionellt. Allting flöt på bra och fungerade på en gång.

Viktor M
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, duktig, snabb! Kan verkligen rekommenderas!

Lars R
Wrote about Leo Åberg Wall a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig o duktig gick otroligt snabbt välgjort

Jan Martin Å
Wrote about Leo Åberg Wall a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, duktig o snabb. Väldigt bra kille.

Carl B
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Är inte speciellt imponerad av hans jobb/ utförande/noggranhet/ städning av installationen i sin helhet. - kom 45 min sent, skulle vara hos oss kl 08.00 kom 08.45 utan att höra av sig. -min son berättade för honom att ta av sig skorna när han skulle skulle gå en trappa upp för att skydda trappan med eksteg. Nästa trappa upp på vinden hade skyddsteg. När min fru kom hem så sprang han i trappan upp utan att ta av sig skorna! Inte ok! - ingen som helst städning efter sig förekom. Var upp på garagetaket för att kolla och...

Ronnie S
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb, trevlig och duktig installatör. Jag är nöjd med installation så här långt, 3 dagar.

Jenny E
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Trevliga, snabba, god kvalitet och tog sig tid att förklara!

Jessica M
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb, kunnig trevlig och väldigt hjälpsam.

Carl L
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig proffsig kille. Installationen tog knappt 2 timmar. Rekommenderas.

Carl U
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Benjamin löste uppgiften alldeles utmärkt och lämnade inga frågetecken efter sig. Nu har jag en bra laddbox i garaget. Bara en elbil som fattas

Camilla J
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Själva installationen blev helt enkelt inte en bra upplevelse. Trasiga kakelplattor, osnygg kabeldragning, silikon som glömdes bort m.m. Men företaget tog ansvar för det och laddboxen funkar, det är bara tråkigt att det ska krävas massa energi och tid för att åtgärda sådant som inte borde hänt från början.

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Tack för att du delar din upplevelse. Jag är ledsen att installationen inte höll den nivå den ska. Det ska inte kräva extra tid och energi från dig för att rätta till sådant som borde vara rätt från början. Bra att vi kunde ta ansvar och få allt på plats, men jag håller helt med om att det inte borde ha behövt bli så. Tack för tålamodet och för att du gjorde oss uppmärksamma på det här. Vi tar med oss det för att bli bättre. Vänliga hälsningar Alexander

Sirod Z
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Beställde genom hemsidan, gick rel snabbt innan de återkom med en offert. Kom överens med de om vilken box osv. Kom en trevlig elektriker som installerade boxen fel o drog. Han tog med min nyckel till mätarskåpet. Efter installation laddar bilen endast i 3kw. Hörde av mig till de på support o fick instruktion att byta säkring för att de kunde se att den hade gått. Beställde ny nyckel till mätarskåpet , öppnade och såg att alla säkringar var hela, bytte ändå och det löste ingenting. Hörde av mig igen och har väntat nu i...

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Sirod. Tack för att du skriver och jag är verkligen ledsen för din upplevelse. Det här är inte okej och vi tar fullt ansvar. Att installationen blev fel, att nyckeln kom bort och att du inte fått snabb återkoppling är ett tydligt misslyckande från vår sida. Ring oss på 031 250 100 eller mejla supporten med dina uppgifter så prioriterar vi ett återbesök direkt och ser till att allt fungerar som det ska. Vänliga hälsningar Alexander

Hans B
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevligt bemötande och vi hade en bra diskussion om hur kablarna skulle dras. Ibrahim var lyhörd och väldigt hjälpsam. Toppbetyg!!

Johan M

bra och snabb installation

Anders B
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Kom på utsatt tid. Utförde arbetet till belåtenhet

Eva F
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Magnus jobbar Snabbt , smidigt , rent & snyggt . När allt var klart gav han oss bra information om hur allt fungerar . Tack för fint jobb 🙏 / Cattis & Wofflan

Frans S
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

En trevlig och lyhörd elektriker. Jag hade ett förslag på kabeldragning. Han lyssnade och föreslog sedan ett alternativ som blev bättre. Han jobbade snabbt, men lugnt och metodiskt. Innan han åkte visade han och förklarade funktionerna i laddboxen och lastbalanseringen han installerat. Jag skulle glatt låta honom göra fler jobb hemma hos mig.

Per T
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Fixade det jag avtalat med er om vid beställning

Per H
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra bemötande. Kunnig och snabb. Lugn och gav bra råd, och förklarade helheten med installationen,och olika möjligheter framöver. Hittade bra och konstruktiva lösningar, på uppkomna frågor. Punktlig och trevlig.

Gunilla U
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig o kunnig tekniker, rekommenderar honom varmt 👍

Lars H
Wrote about Leo Åberg Wall a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Installerade laddbox. Allt gick smidigt. Trevlig.

Jenny B
Wrote about Leo Åberg Wall a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig och bra bemötande. Duktig på sitt jobb.

Jan F
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Alexander var fantastiskt trevlig i sitt bemötande och gjorde ett fantastiskt jobb på plats hos oss med att installera laddbox från zaptec Han var noga och lyhörd efter våra önskemål Fantastiskt jobb :)

Anne W
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande, vi köpte batterier, allt vi kommit överens om gjordes. Alexander var en jättetrevlig kille.

Hans N
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Bra tydlig kommunikation om när installation skulle ske och vad som behövde förberedas. Väl på plats, noggrant och effektivt arbete och trevligt bemötande. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med laddboxkillarna och Alexanders arbete och min Zaptec med Energic lastbalansering fungerar som avsett!

Siv B
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Godmorgon bästa "Laddboxkillarna" och ett speciellt "godmorgon" till Alexander. Redan från start, så hade Alexander en bra kommunikation via telefon/sms så att vi båda var redo för en smidig installation. Väl på plats, så utförde Alex installationen både snabbt och med utmärkt kvalitet. Utöver arbetsinsatsen, så var Alex också trevlig att umgås med och var ett gott föredömme och representant för Laddboxkillarna. Både hårdvara och all mjukvara (Appar) fungera till belåtenhet. Jag är väldigt nöjd o belåten med er som företag...

Stefan E
Wrote about Leo Åberg Wall a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Kanonkille! Jobbar på och är bra på att kommunicera.

Tomas R
Wrote about Ibrahim Farhad Saleh a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Super service! Riktigt bra jobb!

Per S
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, självgående och snabb med att installera min laddbox.

Henrik R
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och noggrann. Han gjorde den snyggaste installationen av laddboxar jag har sett med minimal påverkan på husväggen.

John A
Wrote about Benjamin Kransén a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Installation av Laddbox Zaptec 2 samt lastbalancerare. Benjamin var trevlig, kunnig och vi hade en bra dialog om bästa lösning för mig samt vilka alterantiv som fanns och för och nackdelar med dessa. Hade inte riktigt hunnit förbereda då det blev liste snabbt på med en avbokning samma dag men trots detta blev det mesta som förväntat. Enda utmaninen som kvarstår efter besöket är att mitt WiFi inte räcker ut till lastbalanceraren när man stänger plåtdörren till elsåpet och jag får inte till hur jag skall kunna konfigurera...

Cecilia Ö
Wrote about Magnus Frodin a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Han var jättetrevlig och proffsig. Han utförde arbetet noggrant och effektivt och det blev en snygg installation!.

Marko P
Wrote about Laddboxkillarna AB - Öst

Personalen är kunniga och professionella.

Bror H
Wrote about Alexander Sundblad a part of Laddboxkillarna AB - Öst

Super trevlig, serviceminded och gjorde ett bra jobb