Mycket kunnig och framförallt noggrann och trevlig.
107 omdömen om Alexander Sundblad
Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med installationen av min laddbox. Han var punktlig, tydlig i sin kommunikation och genomförde arbetet snabbt och professionellt. Han hjälpte även till att konfigurera appen och gav värdefulla tips om hur man använder den på bästa sätt. Rekommenderas varmt!
Proffesionell, kunnig och med koll. Trevligt bemötande och tydlighet kring vad som ingår och vad eventuella extra tjänster kostar.
Trevlig och gjorde ett bra jobb!
Bemötandet från Alexander var trevligt och Alexander utförde installationen av Zaptec Go laddbox professionellt. Allting flöt på bra och fungerade på en gång.
Trevlig proffsig kille. Installationen tog knappt 2 timmar. Rekommenderas.
Alexander var fantastiskt trevlig i sitt bemötande och gjorde ett fantastiskt jobb på plats hos oss med att installera laddbox från zaptec Han var noga och lyhörd efter våra önskemål Fantastiskt jobb :)
Bra tydlig kommunikation om när installation skulle ske och vad som behövde förberedas. Väl på plats, noggrant och effektivt arbete och trevligt bemötande. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med laddboxkillarna och Alexanders arbete och min Zaptec med Energic lastbalansering fungerar som avsett!
Godmorgon bästa "Laddboxkillarna" och ett speciellt "godmorgon" till Alexander. Redan från start, så hade Alexander en bra kommunikation via telefon/sms så att vi båda var redo för en smidig installation. Väl på plats, så utförde Alex installationen både snabbt och med utmärkt kvalitet. Utöver arbetsinsatsen, så var Alex också trevlig att umgås med och var ett gott föredömme och representant för Laddboxkillarna. Både hårdvara och all mjukvara (Appar) fungera till belåtenhet. Jag är väldigt nöjd o belåten med er som företag...
Super trevlig, serviceminded och gjorde ett bra jobb