Trevlig kille som var kunnig, snabb och hjälpsam. Han kunde sin sak och överträffade mina förväntningar när han monterade min nya laddbox Zaptec Go 2 med lastbalansering. Tog sig tid att ge utförliga instruktioner om handhavandet av laddboxen på ett begripligt sätt.
76 omdömen om Benjamin Kransén
Snabb, trevlig och duktig installatör. Jag är nöjd med installation så här långt, 3 dagar.
Benjamin löste uppgiften alldeles utmärkt och lämnade inga frågetecken efter sig. Nu har jag en bra laddbox i garaget. Bara en elbil som fattas
Fixade det jag avtalat med er om vid beställning
Trevlig, självgående och snabb med att installera min laddbox.
Installation av Laddbox Zaptec 2 samt lastbalancerare. Benjamin var trevlig, kunnig och vi hade en bra dialog om bästa lösning för mig samt vilka alterantiv som fanns och för och nackdelar med dessa. Hade inte riktigt hunnit förbereda då det blev liste snabbt på med en avbokning samma dag men trots detta blev det mesta som förväntat. Enda utmaninen som kvarstår efter besöket är att mitt WiFi inte räcker ut till lastbalanceraren när man stänger plåtdörren till elsåpet och jag får inte till hur jag skall kunna konfigurera...
Väldigt bra och snabb. Gav bra råd. Kunde dock inte visa hur appen funkar. Har iofs ingen elbil än så det gick väl inte
Han ringde kvällen innan och stämde av, utförde arbetet när vi var på jobbet. Men kontakten per telefon var inget att klaga på. Tacksam att få hjälp så fort!
En effektiv och kreativ elektriker som väl lämpar sig för dylika uppdrag.
Snabb bra installation och trevligt bemötande