Trevligt bemötande, ordentlig genomgång av sitt upplägg via Teams. Från att jag signade avtalet sköttes mailkontakten bra samt att det kom löpande info generellt om Laddboxkillarna. Satt leveransdag för materialet stämde och även installationsdagen. Trevlig och pratglad tekniker som gjorde ett bra jobb och gick igenom de mesta efter färdig installation. Nöjd kund
Laddboxkillarna AB - Öst
1343 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig, artig, kunnig, fattar snabbt och talar väl
Ibrahim gjorde ett fantastiskt fint jobb! Trevligt bemötande, snabbt utfört jobb utan att kompromissa på kvalitet i jobbet
Trevligt bemötande, proffsigt utfört arbete
Säkert en duktig elektriker. Men lite väl stressad. Han bestämde raskt att det var bättre att installera Easee Charge Up i st f den Zaptec Go 2 som jag hade beställt. Detta berodde på problem med uppkoppling mot min wifi extender. Så han tyckte det var bättre att förlita sig på Easee Radio Link. Nackdelen är att jag inte kan komma åt data via appen. Jag hade en Power Hub installerad i mitt elskåp men den använde han till Equalizern. Jag har nu förstått att men kan ha en s k splitter, en enkel lösning för att dela på uttaget....
Hej Kjell! Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse, vi uppskattar verkligen tydlig feedback även när den är kritisk. Vi vill börja med att be om ursäkt för att du inte fått svar på dina mejl. Det är inte den nivå vi ska ligga på och vi tar det vidare internt direkt. När det gäller installationen så låter det som att vår elektriker försökte lösa en situation på plats där förutsättningarna, framför allt wifi täckningen, inte var optimala. I vissa fall kan Easee med Radio Link vara en mer stabil lösning, men vi...
Gör sitt jobb. Bra utfört. Inga problem.
Installerade batterier via Laddboxkillarna. Utmärkt kontakt och diskussion kring offert. Bra, men lite missvisande info angående själva monteringen innan leverans men godkänt betyg. Installatör var mycket bra och gjorde ett snyggt jobb.
Öppen person som vill hjälpa kunden.
Extremt snabb och effektiv. Anländer tidigare än inbokat och gör ett klockrent jobb. Hör av sig innan, under och efter jobbet för att säkerställa att allt blir korrekt
Det funkade bra vid installationen och Casper var trevlig och bra att ha att göra med. Kan efter installationen konstatera att funktionen skulle ha testats bättre då jag i efterhand måste kontakta både laddboxkillarna support och easee support ett flertal gånger för att laddboxen skulle fungera.
Tack för ni ni kommit monterat denna apparaten och vi kontaktat ni kommer tillbaka och fixa därför det kommit fel grejer. Tack för ni fortfarande
Hej, Stort tack för ett fantastiskt bemötande och ett mycket väl utfört arbete! Alexander var både professionell, noggrann och väldigt trevlig genom hela processen. Allt fungerade smidigt från start till mål, och jag kände mig verkligen trygg i att ha er på plats. Jag lämnar gärna ett omdöme – det är ni väl värda! Tack igen för ett riktigt bra jobb. Vänliga hälsningar, Simon G
Inget fel på honom alls, men tycker att ni kunde ha varit tydligare med priset från början. Det är omöjligt för en privatperson att veta vilka extr attiraljer som kan krävas. Ni borde åka ut och titta på hur det se ut och därefter ge en offert. Inte säga att det kostar 6.999 kr och sen eventuellt 4 tusen till beroende på hur det ser ut i ditt elskåp, som du själv inte ens har tillgång till. Det kändes oseriöst.
Proffessionell och trevlig, tydlig information om pris innan och svar på alla frågor efteråt. Allt fungerar klockrent. De hade också bäst pris på marknaden.
Snabb och smidig installation.
Bra kommunikation innan kom på utsatt tid. Trevlig tog dig tid och beskriva installationen och lyssna och hjälpte oss med var stationen skulle sitta. Förprogrammerade våra appar som man behöver till laddstationen. Otroligt trevlig och social måste säga att så här nöjd har jag aldrig varit . Christer och Ann-Sophie
Hej jag tycker Alexander gjorde ett bra intryck på mig. Vi kommunicerade bra innan han kom och han jobbade proffsigt. Var rädd om honom, kanonkille. Tommy Sterneling
Kunnig trevlig och kanon jobbat
Kompetent och trevlig. Kom med några förslag jag fick ta ställning till.
Helt ok, stressig installation. Hade bråttom vidare, hade gärna velat få en något tydligare genomgång av vissa saker. Lämnade byggdamm och lite skräp efter sig, hade varit snyggt att lämna i schysst överlämning utan smuts. Trevlig kille men var för stressad för att leverera pricken över i:et.
snabb, trevlig och duktig. Inget negativt.
Informerade oss om vad som skulle hända och gjorde ett bra jobb
Snabb respons! Lawqo hittade en ledig tid samma dag så till kvällen hade vi laddboxen på plats.
Bra grabb, hörde av sig som han sagt när han skulle komma. Inget strul. Allting går att lösa var hans paroll.
Proffsig, snabb och utan krångel.
Jag blev jätte nöjd av ert arbete. Tack för hjälpen
Perfekt installation av vår laddbox. 👍
Trevlig och duktig installatör.
Punktlig, trevlig och duktig!
Snabb och mycket smidig installation av dubbla boxar! Trevligt bemötande på alla sätt och vis och det märktes att Benjamin hade benkoll på allt detta. Tack!
Var tyvärr inte på plats men kunde ta det mesta via telefon. Supersmidig att samtala med o h blev ett riktigt snyggt jobb!
Visste vad han gjorde, punktlig ett bra fackmannamässigt utförandet.
Trevlig kille, snabb installation
Effektiv och hjälpsam! Rekommenderas!
Anlände 1.5 timmar efter överenskommen tid vilket störde min arbetsdag. Väl på plats arbetade han väldigt snabbt och effektivt med hög kvalitet.
Mycket trevligt bemötande och högt serviceansvar. Ringde innan och förberedde mig på ankomsttid. Kompetent och duktig. Mån om att städa upp efter sig.
Trevlig och duktig och noggrann. Bra att få uppdateringar om beräknad ankomsttid etc.
Alexander var väldigt serviceminded och mycket trevlig. Han gjorde också ett mycket bra arbete. Bara gott att säga om honom.
Mycket bra, effektiv och kompetent.
Toppenbra jobb, mycket nöjd. Jag har inte hunnit prova boxen än.
Snabbt arbete, och proffsigt utförande.
Mycket bra Bra o snabb installation
Utförde ett bra jobb som förvatades
Kunnig, effektiv, trevlig och bra kommunikation innan han anlände.
Utförde ett mycket bra jobb, proffsigt och trevligt bemötande. Kan inte vara mer nöjd med Magnus och Laddboxkillarna.
Proffsig. Svarade på alla frågor. Inga problem med installation och app
Mycket hjälpsam kille. Kan verkligen rekommendera honom.
Trevlig . Bra servis Nöjd med allt
Proffsig och trevlig bemötande, samt punktlig
Bra upplevelse av Magnus installation, han utförde jobbet snyggt o informerade oss om det han gjorde. Rekommenderas :)