Ett proffs i precis allt och samtidigt extremt trevlig och glad
Laddboxkillarna AB - Öst
1037 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst
Sedan starten hos Reco 2024
Toppen!! Duktig, noggran och serviceminded!
Bra kommunikation och bra information. Elektriker Blev sen pga många uppdrag så han kändes lite stressad. Jag kan också tycka att det inte är den snyggaste kabeldragningen men jag har jobbat som installations Elektriker tidigare så ser det lite mer noga kanske. Det gjordes ingen riktig test av laddbox så att man ser om jordfelsbrytare löser ut. Sammanfattningsvis så var det en snabb installation men Elektriker kom sent. Han verkade stressad pga att han ska hinna många kunder. Mvh Jonas
Han gjorde ett väldigt bra jobb och han var väldigt trevlig att prata med. Jobbet gick snabbt och smidigt.
Bra och proffsigt installationsjobb (om än lite stökigt efteråt), och bra resultat. Dock hänger något jäkligt snett mellan sälj och ekonomiavdelningen. De priser som utlovats hålls inte och slutfakturan är flera tusen dyrare än offererat.. Min bror beställde samma lösning och mönstret var exakt detsamma så granska noga era fakturor. Det är radiotystnad helt när man påtalar detta dessutom, så känns som det är nysälj som gäller..
Hej Emil, Tack för att du hör av dig. Jag har försökt hitta ditt ärende i vårt system men kan tyvärr inte se det utifrån informationen här. Hör gärna av dig direkt till oss med order- eller adressuppgifter så tittar vi på det tillsammans. Självklart rättar vi fakturan om det skulle visa sig att något blivit fel. Våra priser är transparenta och tydligt presenterade redan vid beställning samt på vår hemsida. I vissa fall kan det tillkomma kostnad om kabeldragningen överstiger 10 meter eller om elcentralen behöver byggas...
Duktig, trevlig, snabb! Nöjd!
Är fungerade som planerat med placering av laddboxen enligt mina önskemål.
Bra leverans. Snabb men proffsig installation. Trevlig personal.
Trevlig kille, lätt att samarbeta med och ett bra jobb!
Supersmidig planering och bra information och hjälp på vägen, Magnus Frodin som installerade var på tid, mycket kompetent och bjöd på lite småprat om mitt 70-tals hus bland-knasiga el. Mycket trevligt, snabbt och väldigt snyggt utfört. Full pott!
Laddboxkillarna löste vår batteriinstallation snyggt och professionellt. Otroligt hjälpsamma att stötta vid frågor. I våras installerade de laddboxar även då professionellt och snyggt. Kan varmt rekommendera dem.
Bra kommunikation, flexibla och fint resultat.
Snabbt och smidigt, bra kontakt
Casper är i princip så nära 100% man kan komma.. Han är trevlig. Har koll på de saker som han jobbar med Sammanfattat: Så som man önskar att det skall vara. Tips. Laddboxkillarna AB. kanske skall rikta ev. kompetensutveckling i en annan riktning än mot installatören. Nöjd Kund. Björn Ekberg
Köpte ladd box med installation. Väldigt bra bemötande i samtal för att komma fram till vad jag behövde samt ett mycket bra bemötande av teckningar på plats. kan varmt rekommendera Laddboxkillarna.
Kan varmt rekommendera Magnus om man vill montera laddbox. Känns att han kan sina grejer och kan förklara så att även jag förstår 😀
Trevlig kille, snabb och kunnig. Var dock inbokad på fler större jobb samma dag som våran, så stressad och inte allt blev klart / felsökt innan han var tvungen att åka vidare till nästa ställe. Kom dock tillbaka veckan efter och fixade till resterande. Magnus och Laddboxkillarna rekommenderas varmt.
Bra bemötande och lösningsorienterad av Alexander vid installation av laddbox.
En duktig och trevlig ung man. Gjorde ett snyggt jobb. Supernöjd !
Bra duktig och trevlig kille lätt att prata med
Snyggt o smidig installation, rekommenderar
Bra bemötande fixade det jag ville
Professionellt och vänligt bemötande. Bra utförd installation.
Bra information och vägledning genom installationen. Laddboxen har fungerat bra sedan installation. Vi är dock inte så nöjda med utseendet och placeringen av hålet i väggen. Det hade kunnat gjorts med större precision och design.
Ur perspektivet kompetens som elektriker finns absolut inget att klaga på, snarare tvärtom. Casper har öga för det estetiskt snygga och bemödade sig om att det skulle vara snyggt och gjorde gärna något extra för att dölja annars fula kabeldragningar. Däremot ur perspektivet bemötande gav han mer att önska, kanske hade han en dålig dag eller så hade han fått en sämre planering för dagen. Jag behöver inte veta hur det gått hos förra kunden eller hur långt han har att äka till nästa kund. Sådana saker får han ta ut på sin chef, inte mig som kund.
Punktlig, trevlig och gjorde ett bra jobb. Svarade på alla frågor man kunde tänkas ha. Rekommenderar!
Punktlig, hade bra kunskap om frågor jag ställde. Trevlig har ett bra bemötande, efektiv i arbetet.
Trevligt bemötande. Bra lösning och allt blev perfekt. Snabbt och snyggt utfört. Tack!
Trevlig installatör som meddelade ankomst, gick igenom tydligt arbetsmomenten av Zaptec Go2 och jobbade effektivt.
Fantastisk! Vi fick information innan och han gjorde arbetet på bästa möjliga sätt. Han till och med dammsög efter sig. Snabb, trevlig, kommunikativ och väldigt duktig! Bästa tänkbara betyg.
Bra bemött och han förklara hur Apparna fungera hur man skulle ställa alla värden på ett enkelt sett och en bra installation av själva Ladd boxen.
Alexander Sundblad jättesnäll och duktig. Laddbox apparaten är jättebra och lätt att använda.
Verkligen nöjd med arbetet han utförde. Professionellt bemötande, var i tid, snabb och effektiv installation. Lyssnade på mina önskemål som kund. Rekommenderas verkligen.
Trevlig och snabbt jobb. Trots kyla😊
Mycket kunnig och framförallt noggrann och trevlig.
Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med installationen av min laddbox. Han var punktlig, tydlig i sin kommunikation och genomförde arbetet snabbt och professionellt. Han hjälpte även till att konfigurera appen och gav värdefulla tips om hur man använder den på bästa sätt. Rekommenderas varmt!
Trevlig kille som var kunnig, snabb och hjälpsam. Han kunde sin sak och överträffade mina förväntningar när han monterade min nya laddbox Zaptec Go 2 med lastbalansering. Tog sig tid att ge utförliga instruktioner om handhavandet av laddboxen på ett begripligt sätt.
Trevligt och proffsigt bemötande, skicklig och utförde uppdraget med hög kvalitet trots utmaningar med placering av elskåp m.m.
Snabbt och bra Kom med förslag
Proffesionell, kunnig och med koll. Trevligt bemötande och tydlighet kring vad som ingår och vad eventuella extra tjänster kostar.
Allt fungerarade utmärkt, inklusive kommunikation inför arbetet.
Vid en första planerad installation (efter 2 veckor) blev hantverkaren sjuk så ny tid ordnades. Första ansatsen hos er var att jag skulle få vänta 2 veckor till, men efter diskussion med er lyckades jag få ner väntetiden till 2 arbetsdagar. Den genomförda installationen kändes väl genomförd. Vänligt och seriöst bemötande. Tyvärr var jag tvungen att ge mig iväg i förtid, så ev missade jag muntlig info.
Mycket bra utfört arbete. Allt fungerar utmärkt. All kontakt med företaget innan fungerade utmärkt!.
Bra upplevelse med säljaren som var proffsig och tydlig. Sedan trevlig men helt oförberedd installation. Han hade inte alls läst överenskommelsen (pris för längre kabel, att det skulle vara en laddstolpe, etc.). Sedan frakturan inte alls i linje med offerten, och inget svar när man hör av dig om detta. Rekommenderas ej tyvärr.
Hej Karin, och tack för att du tar dig tid att skriva. Vi är glada att du upplevde säljprocessen som proffsig och tydlig, men vi beklagar verkligen att installationen och efterföljande faktureringen inte alls höll samma nivå. Det ska inte hända. Att montören kom oförberedd och inte hade läst överenskommelsen (kabellängd, laddstolpe m.m.) är ett tydligt miss från vår sida. Likaså att fakturan inte stämde med offerten och att du inte fått svar när du hört av dig. Vi tar fullt ansvar för det här och förstår att det skapar...
Extremt duktig och engagerad där han på plats tog fram en bättre och i slutändan billigare lösning än vi beställt från början som installerades snyggt och prydligt samt släppte inte projektet före helheten var klar.
Trevlig och gjorde ett bra jobb!
Bemötandet från Alexander var trevligt och Alexander utförde installationen av Zaptec Go laddbox professionellt. Allting flöt på bra och fungerade på en gång.
Trevlig, duktig, snabb! Kan verkligen rekommenderas!
Mycket trevlig o duktig gick otroligt snabbt välgjort
Trevlig, duktig o snabb. Väldigt bra kille.