Laddboxkillarna AB - Öst

1695 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst

Sedan starten hos Reco 2024

Arne H
Skrev om Benjamin Kransén en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Jag hade en ganska komplicerad installation där jag själv hade lagt cirka 30 meter kabelrör från parkeringen fram till huset. Därefter skulle elkabeln dras vidare under trallen och in till elskåpet inne i huset. Tyvärr visade det sig att det av någon anledning inte gick att mata kabeln genom kabelröret som planerat. Trots att förutsättningarna blev betydligt mer komplicerade än väntat gav Benjamin verkligen inte upp. Han lade ner mycket tid och energi på att försöka hitta en lösning och gjorde verkligen allt han kunde för...

Leif S
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och kunnig installatör. Bra firma med bra erbjudande.

Johnny R
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket nöjd med installationen och informationen inför.

Klas S
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Överlag väldigt bra upplevelse! Snabbt och snyggt installerat av trevlig installatör. Att det inte bli full pott är att de missat vi beställt Zaptec 2 (men installatör hade i bilen att byta) samt vi beställt GRÅ kåpa (slut i hans bil, som de ska komma och ändra inom 1 vecka sa killen). En till sak att förbättra är att vi dagen innan fick veta att de skulle komma mellan kl.07.30-8.30. Dröjde till kl.9.45 innan vi fick återkoppling att installatör kommer kl.10.15. En återkoppling innan kl.8.30 om förseningen hade varit önskvärd.

Jonas S
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Jätte trevlig som jag pratade med vid beställning. Bra snabb montering

Robert R
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Laddboxen blev installerad snabbt så jag antar att allt är bra, har dock inte testat den ännu då bilen inte kommer förrän o oktober

Sophia B
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, proffsig och kunnig.

Jacob T
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och tillmötesgående. Kom med tips om bästa plats för kabeldragning och utförde jobbet snyggt.

Kerstin A

Mycket service orienterad Hög kompetens Tålamodig

Jens H
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Han lyssnade på mig som kund och gjorde ett bra jobb. Laddboxkillarna hade också en tydlig broschyr som visade vad jag hade beställt och vad som var extra. är mycket nöjd med hela upplevelsen från beställning till installation. Ibrahim var bra på sitt jobb och var också bra med kunder. Kommer absolut att rekommendera företaget till alla mina vänner.

Mats B
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim installerade laddbox hos oss. Han verkade kunnig, gjorde ett mycket snyggt jobb och var lösningsorienterad. Vi är väldigt nöjda.

Matilda G
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Rekommenderas varmt, krångelfri och snabb kontakt.

Victor H
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra kommunikation innan och under. Trevligt bemötande och snabbt och bra utfört arbete.

Björn E
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Casper var trevlig och kunnig. Köpte en laddbox.

Thomas R
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra kille. Förklarar vad som krävs. Snyggt jobb.

Leif W
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Installationen blev bra. Fakturan däremot stämmer inte mot de uppgifter jag fick inför att jag beställde arbetet? Kommer att skicka mail snart till dem.

Dory M
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim var väldigt trevlig och svarade på samtliga av mina frågor! Väldigt pedagogisk och lämnade inte min adress förrän jag var helt med på tåget gällande allt! Rekommenderar varmt!

Lars B
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Casper var behaglig att ha att göra med. Gjorde jobbet snabbt och smidigt och snyggt. Casper var noga med att det skulle bli snyggt gjort vilket det blev. Vi är väldigt nöjda med hela affären.

Shpreson M
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Väldigt professionell och kunnig Fint bemötande

Robert H
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Det var en snabb och bra installation. Fick bra tips och instruktioner för att använda app och laddbox.

Jan Z
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket prisvärt. Snabbt bokat och proffsigt utfört arbete.

Anna S
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, effektiv och lösningsorienterad. Tack för fint arbete!

Dunya L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

SE UPP FÖR DESSA! Sämsta servicen någonsin. Men snabba är de på att skicka faktura och med inkassokrav eftersom de aldrig skickade iväg fakturan på kivra som utlovat. Jag skulle aldrig rekommendera dessa till någon. Väldigt missnöjd med installationen. Jag betalade Laddboxkillarna för att installera en laddbox hemma, men installationen fungerade inte som den skulle. Trots att vi även har lastbalanserare gick elen hemma två gånger när vi använde laddboxen. När jag ringde för att få hjälp fick jag dessutom höra att det kan...

Mokhlos A
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Stor försening och jag får inget samtal eller besked fastän man får information om att bekräfta bokningen på SMS. Först när jag själv kontaktar kundservice verkar dom vara överraskade själva. Trevligt bemötande men personen verkade stressad pga ett tidigare jobb. Det slarvades med lite saker tex att stora skruvar användes så jag har lite sprickor på träfasaden och tyvärr fick jag inte en ordentlig genomgång av apparna antagligen pga tidsbrist. Nu är jag teknisk kunnig så jag klarar mig ganska långt men stackars den som inte är det. Jag hade större förväntningar på laddboxkillarna tyvärr!

Mokhlos A och Alexander R gillar detta
Dan Mikael L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Utmärkt jobb, snabb installation och ger bra hjälp och svar på frågor.

Mehrzad N
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Han var jätte snäll och hjälpsam vi är gamla han hjälpte med med allt jättemycket tacksam

Sten P

Snabbt och felfri installation

Patrik Ö

utmärkt o trevligt...................

Karl L
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra med information innan besök. Punkter att utföra av mig. Information om tid för installation.

Bodil S
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabbt och bra utfört arbete och trevligast pratabmed

Mats T
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille som monterade, proffsigt inga problem. Kan rekomendera laddboxkillarna. Tryggt genom hela affären.

Timo C

Kunnig och snabb. Kan rekomendera

Kim B
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb, kunnig och väldigt trevlig.

Rolf A
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ett mycket väl utfört arbete! Ett proffs

Johan F
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra, effektiv, rak på sak, dock något slarvfel.

Ania T
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb, trevlig, kompetent, rolig.

Anders S
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra. Snabb, kunnig och snyggt arbete.

Kjell Nicklas B

Kanontrevlig o lösningsfokuserad

Jens E
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket proffsig, trevlig och lyhörd!

Peter S
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande proffsig installation.

Thore L
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra! Mycket bra! Mycket bra!

Oliver S
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kanontrevlig och proffsig. Verkar genuint bry sig om att göra ett bra jobb.

Mohammed Said S
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra service och en fin installation. Allt stämde enligt överenskommelsen. Rekommenderas varmt.

Kimmo P
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Otroligt trevlig elektriker och jobbet vart väldigt fint o bra.

Kjell R
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande och snabb installation

Björn S
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kommunikativ och löste uppdraget utan anmärkning.

Ingvar C
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim var fantastiskt professionell när han installerade laddboxar hos mig. Han är såväl trevlig som väldigt kunnig, lösningsorienterad och effektiv och allt med stort engagemang. Ibrahim överträffade alla mina förväntningar och är en stor tillgång för oss kunder och Laddboxkillarna. Högsta betyg!

Kjell O
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille. Fick den information vi begövde

Sigurdur R
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra. Kom i rätt tid och var trevliga.

Ulf U
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Funkade bra inga problem och prylarna funkar