Kevin Baldervin

20 omdömen om Kevin Baldervin

Sedan starten hos Reco 2026
Lars-Göran L
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Tystlåten och jag fick dra ur honom all information vilket sedan slutade i att jag ändå fick sitta i långa telefonköer för att få igång systemet. Han saknade en vanlig tx20 skruvdragare vilket jag erhöll.

Jacob G
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket nöjd med installationen hittils

Agnes G
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kevin som installerade det verkade väldigt trött på jobbet 😉 Lite elskräp lämnades kvar på golvet dock.Fick ingen info om hur laddboxen fungerar .

Svar från Kevin Baldervin

Hej Agnes, Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att besöket inte levde upp till den standard vi vill leverera. Jag beklagar att det lämnades material kvar efter installationen och att du inte fick någon ordentlig genomgång av hur laddboxen fungerar. Det ska självklart ingå. Vi tar till oss din feedback och kommer att följa upp den internt. Om du fortfarande har frågor kring funktionerna eller vill ha hjälp att komma igång är du varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@laddboxkillarna.se...

Peter S
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kevin gjorde ett mycket gott intryck - lugn, saklig, effektiv och redogjorde för vad han skulle göra. Han förklarade också vad vi behövde lägga till i vår ursprungsplan för att få bästa resultat t.ex. en förstärkare till vårt WiFi så att laddboxen hade bra täckning. Kevin visade också upp stort tålamod vid installation av appar i våra mobiltelefoner och att få allt att fungera med inloggning, lösenord och kommandon. Vi är mycket nöjda med arbetet och resultatet.

Sourosh E
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Han var tydlig och gjorde ett bra arbete

John S
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra och effektiv installation. Allt fungerar som det ska.

Oliver P
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Elektriker va sen och jag tycker installation inte alls blev snygg. Drog en vit kabel på rött hus till svart box som inte alls va snyggt dragen. Jag fick själv ringa och kolla vart Elektriker va. Rent av är jag besviken på installationen.

Svar från Kevin Baldervin

Hej Oliver, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att elektrikern var sen utan att du fick information och att kabeldragningen inte motsvarade dina förväntningar. Installationen ska självklart vara både säker och snyggt utförd. Vi vill gärna se över kabeldragningen och undersöka vad vi kan göra för att förbättra resultatet. Kontakta oss på kontakt@laddboxkillarna.se eller 031 250 100 så följer vi upp ärendet. Med vänlig hälsning Laddboxkillarna

Fredrik K
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kompetent, lösningsorienterad och mycket trevlig.

Jari S
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kom när dom hade utlovat. Fick inge info om hur laddboxen funkar. Annars ok montage. Kabelhållare som skulle ingå fick jag aldrig.

Svar från Kevin Baldervin

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att vi höll den utlovade tiden och att du är nöjd med själva installationen. Samtidigt beklagar vi att du inte fick en genomgång av hur laddboxen fungerar och att kabelhållaren som skulle ingå inte följde med. Det är självklart inte så det ska vara. Kontakta gärna vår kundservice så ser vi till att du får den kabelhållare som saknas och hjälper dig med de frågor du har kring laddboxen. Tack för din feedback – den hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar, Kevin Laddboxkillarna

Elin S
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra info inför installation, punktligt enkelt och trevligt bemötande på plats. Inga konstigheter, uppskattat!