Laddboxkillarna AB - Öst

1220 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst

Sedan starten hos Reco 2024

Örjan B
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevligt bemötande,jobbade snabbt och tog sig tid att försöka svara på alla undringar vi hade om apparna mm.

Anders B

Trevligt bemötande Snyggt arbete

Hans O

Snabb och bra service allt på plats inom 48h

Joakim Lars H
Escreveu sobre Laddboxkillarna AB - Öst

Bra information innan montage och bra på att hitta lösningar. Trevlig personal från beställning till montage.

Jon L

Professionella, snabba, inget krångel

Iraj A

Mycket profotionel, väll gjord

Dirk S
Escreveu sobre Casper Arvefjäll uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Kunnig och bra på att förklara.

Crister H
Escreveu sobre Casper Arvefjäll uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Väldigt snabb och fin installation!

Christer A
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

All kontakt med Laddboxkillarna har varit exemplarisk, via mail, telefon och sms. Elektrikern Alexander var både trevlig, kunnig och informerade om vad som skulle genomföras. Tack för fint bemötande och Er hjälpsamhet!

Sofia A
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är mycket nöjd med arbetet som Ibrahim Farhad Saleh utförde när han installerade/fixade min laddbox. Han arbetade professionellt, var noggrann och såg till att allt fungerade perfekt. Han var också trevlig och lätt att kommunicera med. Jag kan absolut rekommendera honom.

Lovisa D
Escreveu sobre Laddboxkillarna AB - Öst

Jättetrevliga och bra service. Rekommenderar!

Malin L
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Kunnig och pedagogiskt. Bra att ha att göra md på alla sätt.

Lars B
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Var saklig, och utförde installation snabbt och smidigt.

Melad Y
Escreveu sobre Casper Arvefjäll uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är mycket nöjd med installationen av min laddbox. Elektrikern var väldigt trevlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Han tog sig tid att svara på alla mina frågor på ett tydligt sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg som kund. Arbetet utfördes noggrant och smidigt, helhetsintrycket är mycket positivt Rekommenderar varmt.

Tommy A
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Magnus var både snabb, hjälpsam och hade ett mkt trevligt bemötande. Toppen!

Tommy B
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Var inte själv hemma vid installationen men min fru var hemma och hon tyckte han gjorde ett bra arbete. Jag tycker också att installationen ser bra ut. Han städade upp bra efter arbetet ( vilket sägs vara det svåraste för elektriker 😉 )

Paul S
Escreveu sobre Laddboxkillarna AB - Öst

Upplevelsen i stort var bra och det gick fort👍🏼 Dock tycker jag kabeldragningen är under all kritik🤬 man kanske ska försöka göra det lite snyggt och inte bara dra kablarna längs huset som om det vore en amatör som installerat så det sänkte helhetsintrycket ganska mycket.

Åke S
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Proffsig, trevlig, effektiv och kunnig! Topnotch!

Martin H

Punktlig ,kompetent , ärlig och fåordig Perfekt

Håkan R
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Kunnig snabb gjorde snyggt installation Väl förberäd tex hade ha ett snöre för att kolla vilken längd jag behövde på kabeln för att ladda bilen. istället för att ta upp ny kabel som kanske visar sig för kort. Hade oxå en besvärlig kryp grund med han löste kabel dragningen på stt riktigt snyggt sätt.

Imad A
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, kunnig, snabb och tydlig.

Kristian K
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och hjälpsam. Kunde svara på alla mina fundering ar och frågor.

Kerstin Å
Escreveu sobre Tim Linderny uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig och kunnig,arbetade snabbt och smidigt. Talade om hur han skulle utföra sitt arbete. Städade fint efter sig. Vi beställde laddbox Zaptec med lastbalansering.

Abhishek
Escreveu sobre Tim Linderny uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Great help. Handled our installation very professionally and was very efficient. No issues at all. Thanks.

Anders Fred H
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Allt gick supersmidigt! Vi är jättenöjda.

Semu E
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Alexander är den trevlighest kill jag möte när det gäller hantverkare, kom i tid och presentera sig artigt och vi samtalade lite det praktiska ,vart boxen ska o hur koppligen från el boxen går till. Vi var lite exelterad o nyfikna hur det ska gå trots jag har kollat på några video klipp innan . Vi blev positivt överraskad hur elen drogs och kopplades smidigt så att ingen kan se el kabeln .Mkt skicklig kunnig el kille. Vi valde Zaptec charge efter vi frågat Al.

Mikael S
Escreveu sobre Casper Arvefjäll uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Casper kom enligt avtalad tid, ringde ca 1 timme innan han anlände. Fick ett mycket trevligt bemötande när vi gick igenom hur jag ville ha installationen och han svarade på mina frågor och berättade vilka möjligheter som fanns. Hela installationen utfördes snyggt och effektivt, helt enligt mina förväntningar. Jag jobbade hemifrån så när han behövde stänga av strömmen på gården ringde han mig innan och jag kunde avsluta det jag höll på med, elavbrottet var bara några minuter. När jag skulle ladda bilen på kvällen hade jag...

Ulf P
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Jobbade snabbt och visste uppenbarligen vad han höll på med. Trevlig och informativ. Bara positiv upplevelse!

Jan G
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Magnus installerade laddboxen på ett väldigt proffesionellt sätt och instruerade hur man ska använda den👍👍👍👍😊

Raifat J
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Jag va inte hemma då. Men familjen va det. Dom tyckte att det gick bra. Han va duktig o trevlig.

Amanuel U
Escreveu sobre Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb och proffsig service..Bra bemötande och bäst pris på marknaden.

Karl C
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, skötsam och tydlig, gjorde ett bra jobb Och motsvarade mina förväntningar

Hans F
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Jag upplevde ett vänligt bemötande av Magnus Frodin. Ett genomförts bra arbete. Snyggt moterat laddbox.

Ingrid R
Escreveu sobre Tim Linderny uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig socialt att prata med men tog lång tid med installationen pratade mycket i telefon. Det betyder inget för mig då det var en fast kostnad. Men det var irriterande när han uppgav 20 meter kabel istället för 10 meter. Det blev en tillkommande kostnad på 1900 kr som vi fortfarande väntar på att det ska bli rättat.

Nils H

Trevlig och kunnig.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Rolf B
Escreveu sobre Benjamin Kransén uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Bättre genom gång av box och app . Vet ej varför 1 propp gick första gången vi ladda bilen . Lasbalanseringen ligger i skåpet ej upp hängd . Mvh Thomas

Lars P
Escreveu sobre Tim Linderny uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Han var snabb. Han gjorde ett bra jobb. Proffsig och trevlig! Detta trots mycket arbete och knapp tid.

Christopher T
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Smidigt med all kommunikation från start till mål, tydlighet med allt.

Anders A
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Kunnig trevlig kan rekomméra honomd

Linda S
Escreveu sobre Benjamin Kransén uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Väldigt hjälpsam o effektiv. Förklarade tydligt hur jag använder appen osv.

Lars H
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig och kunnig kille . Kom i tid och gav mig tid att förklara mitt problem. Nu har jag koll på min laddning på min bil, Och vår uppsäkring av huset // Lars Höllgren

Niklas L
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb och trevlig och proffisionell

Lars-Göran I
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb och smidig installation av laddboxen. Pedagogisk genomgång av handhavandet. 👍

Lisa T
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Han var trevlig, professionell och gjorde ett snyggt jobb.

Thomas R

Trevlig och kunnig installatör/elektriker

Faruq K

Bra 👍 bra 👍 bra 👍 bra 👍 bra 👍

Göran S
Escreveu sobre Magnus Frodin uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Väldigt gott bemötande. Magnus kommunicerade på ett bra sätt innan han kom till oss. Svarade väl på alla frågor och har gjort ett bra installationsarbete.

Catharina O
Escreveu sobre Alexander Sundblad uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket kunnig, trevlig och tillmötesgående!

Meliha A
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Proffesionellt arbete utfört tack Ibrahim.

Heikki H
Escreveu sobre Ibrahim Farhad Saleh uma parte de Laddboxkillarna AB - Öst

Vi köpte en Zaptec Go. Ibbe meddelade sin ankomst i förväg och kom på utsatt tid. Ibbe är en trevlig och proffsig kille och utförde installationen snabbt och effektivt. Mycket bra ! Som ett tips till er som företag. Skicka gärna länken till filmen samtidigt med orderbekräftelsen. Jag fick den dagen innan och det blev lite onödigt bråttom att ex aktivera HAN porten etc.