Läkare Sam Al-Sabori AB

Läkare Sam Al-Sabori AB

Ring 070-454 09 85
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
1.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om Läkare Sam Al-Sabori AB

Visar 2 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Natalia L
Skrev om Läkare Sam Al-Sabori AB

Om det skulle finna 0 stjärnor skulle det definitivt passa till Dr. Al Sabori. Mest otrevliga, arroganta och föraktfulla läkare har jag träffat. Nu är jag inte förvånad över varför fick jag så snabbt en tid (samma vecka). Jag fick ingen hjälp med mitt problem trots att jag hade remiss från min husläkare, kände mig bara förnedrad, kränkt och dum… fick ångest istället för hjälp... Jag går väldigt sällan till läkare, bara när det är nödvändigt. Efter 3-4 minuters besök vände Dr. till sin data, dvs visade han att besöket är... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Sponsor
Victoriakliniken
4.4/5 i betyg av 115 omdömen 4.4 av 115 omdömen
Badge2021

Tanken av bröstförstoring hade funnits länge. I samband med sjukskrivning för axel så passade jag på. Konsultation dagen efter jag bokade.

Anna K
Skrev om Läkare Sam Al-Sabori AB

VARNING! Fick en bedömning som påverkar hela mitt liv utan en undersökning!!! Blev så otroligt chockad att jag glömde visa remissen från min läkare som jag hade i väskan. (hade bokat tiden själv i förväg därför hade jag remissen med mig) Osympatisk + 0 empati = mycket dålig läkare! Hela besöket tog dessutom 4 min!!!! Säger väl allt. Självklart klagade jag på plats! Då sa han bara att jag kanske får en annan bedömning hos någon annan! Självklart får jag det då andra läkare ger bedömning efter undersökning!!!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen