--- Jag har alltid haft höga krav på den service jag får, och jag värdesätter en professionell personal som har ett gott bemötande och sätter kunden i fokus. På Laser Focus Clinique har mina förväntningar konsekvent blivit uppfyllda. Jag är en återkommande kund sedan flera år tillbaka och har alltid lämnat salongen med ett mycket gott resultat. Därför kan jag varmt rekommendera denna klinik till andra.
Laser Focus Clinique
Laser Focus Clinique erbjuder allt inom skönhetsvård. Fillers, Ansiktslyft, Avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar, ögonbryn samt diet och hälsoprogram. Vi finns mitt i centrala Göteborg och är en flexibel mottagning där vi ständigt försöker tillgodose dina önskemål om behandlingar på vardagar, helger eller kvällar. Vi gör...
3 omdömen om Laser Focus Clinique
Man får leta efter en mer underbar personalstyrka Lyhörde, hjälpsamma, professionella och sååååå trevliga Jag säger bara, gå dit du kommer
6 stjärnor för Abtin! Jag är "stammis" på Laser Focus. Varit det i hela 7 år. Vågar påstå att de är den bästa skönhets klinik i stan. Varje gång jag behandlats där så blir jag supernöjd med resultat och ytterst tacksam att de finns.
N har jag gjort säkert minst 15 behandlingar hos laser Focus och jag är som vanligt hel nöjd med behandlingarna där dem är väldigt proffsiga i både bemötande och kunskap i sina behandlingar. De känns väldigt lyxigt att gå dit och göra behandlingar, Ni är bara bäst, tack alla för idag.
Jag tog en laserbehandling för att ta bort ett missprydande nevus på ryggen. Behandlingen var smärtfri och jag fick ett fint bemötande.