Säger bara WOW WOW WOW vilken upplevelse. Fint och varmt bemötande direkt när jag klev in i kliniken. Var nervös för smärta men så mjukt och professionellt Mariam jobbar fick ingen smärta som jag trodde. Rekommenderar starkt, detta är första gången jag någonsin använder fillers och säger bara kommer fortsätta endast hos LUX Treatments!!! Och resultatet är helt magiskt och precis som jag önskade mig
Lux Treatments Linköping
Lux Treatments är den ledande kliniken för dig som söker högkvalitativa och säkra estetiska behandlingar i Linköping och Västerås. Vi är dedikerade till att framhäva din naturliga skönhet med precision, trygghet och expertis. Vi erbjuder ett exklusivt utbud av avancerade behandlingar, skräddarsydda för dina unika behov: Återställande...
39 omdömen om Lux Treatments Linköping
Maryam är den enda som jag litar på i denna bransch.
Jag är 100 % nöjd. Bemötandet är alltid super professionellt, kunnigt och mycket trevligt. Hon lyssnar noggrant på mina önskemål och överträffar varje gång mina förväntningar. Resultatet blir alltid bättre än jag kunnat föreställa mig. Rekommenderas varmt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är riktigt nöjd med resultatet och bemötandet, kände mig trygg och älskar läpparna. Var där första gången nu och kommer fortsätta gå dit!
Proffesionellt och mycket vänligt bemötande. Man känner sig trygg under behandlingen och jag är så nöjd med resultatet.
Jag är så glad att jag bokade en ansiktsbehandling hos er. Allt var jättebra och jag är supernöjd med resultatet.Bästa ansiktsbehandlingen jag någonsin fått!☺️
Jag upplever att Lux Treatments i Linköping bemöter sina kunder med stor respekt och erbjuder behandlingar av högsta kvalitet, anpassade efter kundens önskemål. De strävar efter att alla som kommer dit ska känna sig nöjda och trygga med de behandlingar som utförs.
Alltid så fint bemötande , noggrann och alltid nöjd med resultatet . Tack snälla 🙏
Jättebra bemötande, jag var nervös men kände mig genast lugn och trygg
Jag blir lika nöjd varje gång! Så professionell och trevlig!
Väldigt trevligt upplevelse. Bra bemötande och samtal. Fick svar på alla mina frågor och lämnade glad och nöjd!
Alltid så bra bemötande, proffsig hjälp och ärliga åsikter. Rekommenderar starkt!
Min upplevelse var bra. Mariam är professionell och förklarar steg för steg hur processen går till. Hon är lugnande och lyssnar in kunden. Hon är noggrann och frågar med jämna mellanrum hur det går för kunden. Väldigt duktig i det hon gör.
Min botoxbehandling var verkligen en superbra upplevelse. Jag kände mig trygg direkt, och finaste Mariam var jättetrevlig och förklarade allt på ett lugnt sätt. Själva behandlingen gick snabbt och gjorde nästan inte ont alls. Resultatet blev naturligt och precis som jag ville. Jag gick därifrån jättenöjd och med bättre självkänsla.❤️🥰
Ett tryggt bemötande och professionellt
Proffsig på alla behandlingar och bästa bemötandet.
Det var en mycket positiv upplevelse – både miljön, personalens bemötande och själva behandlingen höll hög kvalitet. Jag skulle absolut rekommendera Lux Treatments till andra som söker en seriös och trygg skönhetsklinik i Linköping.
Miriam är väldigt duktig och är väldigt mån om att kunden blir nöjd. Man är trygg i hennes famn och kan lita på att hon gör ett bra jobb!
Meryam är så duktig och snäll.
Mkt duktiga och utbildade 💪🏼
Jag är alltid lika nöjd med mina besök hos Mariam. Inte nog med att hon är sjukt bra på sitt jobb och alltid är noga och ärlig. Så är hon världens snällaste människa. Rekommenderar henne starkt❤️
Finns ingen som Mariam!! Alltid lika nöjd❤️❤️
Lux Treatment, där magi händer och skönhet strålar. Den bästa kliniken helt enkelt.
Mariam jobbar verkligen från hjärtat och är noga med allt hon gör. Hon ser alltid till att man kommer därifrån nöjd och glad, och erbjuder även återbesök om man önskar. Jag har gått till henne i flera år och är supernöjd varje gång! SS
Bästa bemötande, kan inte förvänta mig bättre, väldigt professionellt,,, är lika nöjd varje gång är där , så trevligt och professionell , Maryam är bara bäst helt enkelt kan jag säga 👌har gjort Microneedling, botox , fillers 👌👌🥰 Sakar
Tack för botoxen i Linköping senast
Jag har gått till Lux Treatments flera gånger och varje besök har varit lika professionellt och trevligt. Jag blev otroligt väl bemött redan vid första kontakten, Mariam är varm, noggrann och väldigt kunnig. Hon tar sig alltid tid att förklara allt och man känner sig trygg genom hela behandlingen. Jag gjorde botoxbehandling och resultatet blev helt perfekt, naturligt, fräscht och exakt som jag önskade. Lokalen är dessutom superfin och ger en lyxig känsla. Jag kan verkligen rekommendera Lux Treatments till alla som vill ha professionell service, trygga händer och fantastiska resultat!
Mariam, proffsig, snabb och lyhörd! Jag återkommer som alltid, bästa!
Riktigt kunnig och super trevlig bemötande som alltid!
Jag gjorde PRP för håravfall hos Lux Treatments i Linköping och det är bland det bästa jag gjort för mitt hår! Jag var lite nervös i början, men personalen var så lugna och professionella att allt kändes tryggt direkt. Efter bara några behandlingar började jag märka skillnad – håret känns tjockare, friskare och jag ser mindre hår som faller av. Det känns fantastiskt att få tillbaka volymen och självförtroendet. Jag kan varmt rekommendera PRP i Linköping hos Lux Treatments till alla som vill få igång hårväxten naturligt och säkert.
Maryam är bäst på det hon gör!! Professionell och kunnig! Alltid nöjd!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Lux Treatments! Bemötandet var varmt och professionellt, och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. Jag kände mig trygg och omhändertagen från början till slut – rekommenderas starkt! 🌸
Alltid lika nöjd. Rekommenderar starkt. Professionellt, trygg, förstående och lyssnar alltid på kundens önskemål. Den bästa kliniken som finns.
Älskar att besöka Lux Treatments, man får alltid ett varmt bemötande. Mariam är super trevlig och duktig! Märks att hon vart länge i branschen! Har bara positiv feedback till dom. /En återkommande kund!
Skulle aldrig gå till någon annan än Mariam på Lux !! Hon har händer av guld!! Så nöjd
Utan tvekan den bästa kliniken för skönhetsbehandlingar! Mariam är otroligt duktig och lyhörd och lyckas alltid uppnå naturliga resultat som överträffar alla förväntningar. Rekommenderas starkt för alla typer av fillers, botox och ansiktsbehandlingar!
Kliniken har en lugn och lyxig atmosfär, och personalen är professionell och lyhörd. Behandlingen anpassades efter mina behov och gav direkt resultat med friskare, lenare och mer strålande hud. En lyxig och prisvärd upplevelse helt enkelt.
Otroligt bra service och bemötande ! Så proffesionellt på sitt arbete. Man känner sig trygg och i goda händer ! Rekommenderar starkt Lux treatmens till alla !
Extremt tacksam för den professionella och humana bemötandet. Deras förståelse och hantering av min oro/ nervositet var något unikt! Det var extremt nervöst innan behandlingen (PRP, i skägg). Men deras bemötande och kunskap avseende behandlingen gjorde hela upplevelsen väldigt bra! Längtar till nästa tillfälle och jag har numera noll oro! Stort tack Lux Treatments!! Jag rekommenderar starkt