Johanna Knutsson

Johanna Knutsson

Johanna Knutsson är mäklare på Mäklarhuset Falkenberg

Johanna Knutsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Johanna Knutsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Knutsson har haft 37 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

226 omdömen om Johanna Knutsson

Sedan starten hos Reco 2015
Neje N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Glommen

Johanna visade oss ett utmärkt bemötande och professionalitet. Noggrann och omtänksam. Smidig och trevlig.

Cecilia B
Skrea / Brune Kulle

Lätt att få kontakt med o återkopplar. Förklarar tydligt och bra.

Magnus V
Skrea / Brune Kulle

Lätt att få kontakt med och återkopplar. Förklarar tydligt och bra.

Magnus H
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Skrea Strand

Johanna sköte försäljningen av det huset som vi köpte på absolut bästa sätt, varje gång något hände i processen så fick jag ett SMS på att hon mottagit mina frågor och hon bekräftade att säljaren också var ”med” på vad vi pratade om. Kan verkligen rekommendera Johanna

Else-Britt N
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Hjortsberg

Tack för trevligt och proffsigt bemötande

Gert G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Östra Gärdet

Jag känner att Johanna verkligen bryr sig genom att hålla mej uppdaterad via mail, sms och tfn. Tycker också hon är noggrann med avtal och övrig information.

Hanna M
Tröinge Ängar

Fantastiskt engagemang, bemötande och återkoppling. Vi är jättenöjda och kände oss väldigt trygga hela vägen. Kan varmt rekommendera Johanna. Tusen tack!

Bodil S
Herting

Johanna var kunnig, effektiv och hjälpsam. Hittills har allt med köpet fungerat perfekt.

Stefan E
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Näset

Vi har haft en bra, rak, enkel dialog med Johanna.

Sebiha M
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Skogstorp

Tydlig, trevlig och har mycket tålamod. Tack för all hjälp.