Johanna visade oss ett utmärkt bemötande och professionalitet. Noggrann och omtänksam. Smidig och trevlig.
Johanna Knutsson
Johanna Knutsson är mäklare på Mäklarhuset Falkenberg
.Johanna Knutsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Johanna Knutsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Knutsson har haft 37 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
226 omdömen om Johanna Knutsson
Lätt att få kontakt med o återkopplar. Förklarar tydligt och bra.
Lätt att få kontakt med och återkopplar. Förklarar tydligt och bra.
Johanna sköte försäljningen av det huset som vi köpte på absolut bästa sätt, varje gång något hände i processen så fick jag ett SMS på att hon mottagit mina frågor och hon bekräftade att säljaren också var ”med” på vad vi pratade om. Kan verkligen rekommendera Johanna
Tack för trevligt och proffsigt bemötande
Jag känner att Johanna verkligen bryr sig genom att hålla mej uppdaterad via mail, sms och tfn. Tycker också hon är noggrann med avtal och övrig information.
Fantastiskt engagemang, bemötande och återkoppling. Vi är jättenöjda och kände oss väldigt trygga hela vägen. Kan varmt rekommendera Johanna. Tusen tack!
Johanna var kunnig, effektiv och hjälpsam. Hittills har allt med köpet fungerat perfekt.
Vi har haft en bra, rak, enkel dialog med Johanna.
Tydlig, trevlig och har mycket tålamod. Tack för all hjälp.