Alexander Midjich

Alexander Midjich

Alexander Midjich är mäklare på Mäklarhuset Kalmar & Torsås

Alexander Midjich har varit registrerad mäklare sedan 2010-12. Alexander Midjich har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexander Midjich har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

49 omdömen om Alexander Midjich

Sedan starten hos Reco 2020
Susann M
Sålde sin stuga med hjälp av Alexander Midjich en del av Mäklarhuset Kalmar & Torsås
Ragnabo

Det har været et god oplevelse at møde mægleren. Han var dygtig til at bedømme pris og havde et stort lokalkendskab. Han var professionel, meget punktlig og til at stole på. Yderligere var han rolig (lugn) og jeg følte mig godt hjulpet i processen. Den behandling jeg har fået var meget bedre end jeg havde forventet. Jeg giver ham min bedste anbefaling.

Cecilia R
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Midjich en del av Mäklarhuset Kalmar & Torsås
Djursvik

Jag blev väl bemött! Jag är tacksam att det blev försäljning. Tacksam!

Lisa K
Sålde sin bostad med hjälp av Alexander Midjich en del av Mäklarhuset Kalmar & Torsås
Torsås

Snabb och smidig försäljning samt god kontakt med mig! Super nöjd

Magnus J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Midjich en del av Mäklarhuset Kalmar & Torsås
Skälby

Som ovana säljare så hade vi inga specifika förväntningar och dålig koll på exakt hur allt skulle göras. Jag hade nog gissat att det skulle vara mer kontakter mellan oss och mäklaren men det har visat sig inte behövas. Vi fick ett bra första intryck av mäklaren som även kom med en realistisk bedömning av läget. Det var en av huvudanledningarna till att valet föll på just denna mäklaren. Med ganska många objekt ute samtidigt så var vi inställda på att inte få lägenheten såld så snabbt som den nu blev det, så den delen var...

Svar från Alexander Midjich

Hej Magnus, tack för din rekommendation! Jag strävar efter att ge en realistisk bild av marknaden såklart och att man justerar sina förväntningar efter det. Det är kul att höra att ni uppskattade just hur jag la upp situationen för er och vad som gick att förvänta sig också. Extra roligt att vi fick lägenheten såld så pass snabbt som vi fick också.

Kristina K
Skälby

Snabb återkoppling vid inledande förfrågan om offert. Uppskattad och realistisk beskrivning av försäljnings läget i området.

Svar från Alexander Midjich

Hej Kristina, tack för rekommendationen! Det finns inget självändamål att måla upp en fantasibild, speciellt inte när marknaden är lite mer turbulent än den varit tidigare. Kul att höra att ni var nöjda med upplägget och extra roligt att det gick så snabbt med försäljningen.

Malin N
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Midjich en del av Mäklarhuset Kalmar & Torsås
Torsås centralt

Mycket trevlig och kunnig på det hus vi var och tittade på. Tog sig tid och besvara alla frågor. Vi fick snabbt återkoppling och svar när vi gick vidare i budgivning. Mycket trvligt och sakligt kontraktskrivande. Vi är helnöjda med hela processen.

Svar från Alexander Midjich

Tack för rekommendationen Malin! Härligt att höra att ni känner er nöjda och trygga med ert köp. Nu väntar vi bara in den stora dagen då ni får flytta in. Jag tror ni kommer trivas strålande där!

PATRIK N
Torsås centralt

Trevligt bemötande och mycket snabbt hanterad affär. Både säljare och köpare nöjda med affären.

Svar från Alexander Midjich

Tack Patrik för din rekommendation! Kul att höra att ni är nöjda med allt så här långt.

Leif H
Fagerhyltan

Han är en mycket professionell mäklare. Han trevlig och lugn o saklig och kunnig. Framför allt han tar sig tid o lyssna på en som både köpare och säljare. Kan rekommendera han som mäklare.

Svar från Alexander Midjich

Stort tack för din rekommendation Leif! Jag ser det som en självklarhet att lyssna på båda parter i en försäljning, på så sätt blir det oftast bäst upplagt för en bra affär. Lycka till med det nya!

Stefan M
Bergkvara

Mycket nöjd med Alexander han fixade visning fast han var helt uppbokad ändå så klämde han in oss på en tid och han är en proffsig mäklare med mycket tålamod han skötte husaffären galant vi tackar för en trevlig affär.

Svar från Alexander Midjich

Tack för din rekommendation Stefan och kul att höra att ni är nöjda med allt.

Lena J
Söderåkra

Han gjorde sitt jobb men jag saknade en bättre återkoppling. Jag hade uppskattat att snabbt få besked om hur visningarna gått, inte behöva vänta till dagen efter. När buden i budgivningen upphörde fick jag själv kontakta mäklaren och fråga vad som hänt. Jag fick då svaret att en av budgivningarna var på resande fot och inte kunde ge besked förrän på kvällen. Jag hade uppskattat att få veta det redan på förmiddagen så jag slapp gå och undra varför inget hände.

Svar från Alexander Midjich

Hej Lena och tack för ditt omdöme. Jag tar till mig av det du skriver och kan hålla med dig i att jag kan ha varit något långsam med återkoppling efter varje gång. Men hoppas ändå att du känner dig nöjd över helheten av försäljningen.