Allt har varit TOPPEN!!! Är mycket nöjd.
Lina Gustavsson
Lina Gustavsson är mäklare på Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
.Lina Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Lina Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.9. Lina Gustavsson har haft 28 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Efter många lyckade affärer vet jag att det som ger nöjda kunder är en fastighetsmäklare som varvar kompetens, känsla och beslutsamhet. Med dessa egenskaper och marknadens bästa tjänst kan jag lova en trygg affär och ett bra resultat.
- Civilekonomexamen 2001
- Fastighetsmäklarexamen 2006
- Delägare 2020
2023-09 - 2024-08
185 omdömen om Lina Gustavsson
Lina var både professionell, vänlig och sympatisk i sitt bemötande och under processen. Snabb på att återkoppla och mycket kunnig. Exceptionell i sitt yrkesförfarande!
Mycket trevlig ock kunnig. Vi hadde nöyet att ha henne som hjälphand för bank och annat. Vad vad mera, hon kan allt..
Hej, Lina var väldigt kunnig och förberedd samt hon var väldigt hjälpsam och snabb på att svara på frågor. Vi kände oss väldigt trygga med Lina. Mvh Payam
Lina är ett superproffs som är mycket inlyssnande, smidig och tillgänglig.
Trevlig, kunnig och väl informerad. Snabb återkoppling.
Grym mäklare som ser behov/önskemålet hos kund. Mycket bra kunskap och koll på området Sigtuna Kommun
Jätte trevlig och duktig mäklare. Rekommenderas varmt!
Hon bryr sig alltid om att tillfredsställa sina kunders behov. utmärkt uppmärksamhet
Mycket seriös, påläst och trevlig