Väldigt professionell och saklig! Ringer alltid tillbaka efter missat samtal. Lösnings orienterad. Kommer självklart rekommendera henne vidare. Mvh // Mario
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Välkommen till Sigtuna kommuns marknadsledande fastighetsmäklare - Mäklarhuset! Under 2000-talet förmedlade Mäklarhuset flest villor i hela Sigtuna kommun (Källa: Värderingsdata) och vi kan stolt säga att vi är ett välkänt begrepp i området. Vi har förmedlat bostäder i Sigtuna, Märsta och Rosersberg med omnejd sedan 1940-talet...
789 omdömen om Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Sedan starten hos Reco 2014
Jag upplevde Patrik som ordentlig och punktlig. Han är till mötesgående och hör ens behov samt hjälper en till rätta. Stort tack för denna gång!
Vänlig, tillmötesgående och tillgänglig - precis det man önskar av sin mäklare. Rekommenderas varmt.
Lina är jättetrevlig, kunnig och professionell mäklare som vi kan varmt rekommendera! Det kändes väldigt tryggt med snabb återkoppling och fin stöd genom hela affären.
Lina har lång erfarenhet, lyssnar och tar hänsyn. Tillgänglig och alltid lika professionell.
Lina är duktig och professionell.
Mycket trevligt bemötande. Saklig och Inger förtroende. Hörde av sig som hon lovade och hade tålamod med mig.
Bara bra allt igenom. Fick ett gott förtroende om honom från första gången. Inget tjafs.. Raka puckar.. Professionell.
Hej Janne! Tack för det mycket trevliga omdömet du lämnade om mig. Jag återkommer om stä-/flyttfirma förslutstädningen och tömningen av din villa. Ha en bra fortsättning på helgen! Med vänlig hälsning, Sven-Erik Gustavsson
Med Patrik som mäklare kände vi oss trygga. Vi fick konkreta tips om styling och visning. Han var engagerad och hörde av sig ofta, så att vi hela tiden visste vad som hände. Det blev en snabb försäljning och bra pris.
Otroligt nöjda med Helena som mäklare, genuin och professionell! Rekommenderar henne definitivt!
Effektiv, erfaren, smidig och klok.
Bra bemötande. Bra information.
Otroligt trevlig och trovärdig - rekommenderas varmt!
Bra stöd under hela processen. Rekommenderar varmt
Ett fint & bra bemötande & engagemang under hela processen.
Allt har funkat snabbt och smärtfritt, smidig kontakt och bra service. Vi är jättenöjda!
Bara bra referenser vid tidigare försäljningar och rekommenderar varmt Helena Bohman.
Allt har hittills fungerat jättesmidigt och som utlovat. Bra kommunikation och service.
Bra , glad och bejäplig. Väldigt bra informativ , alltid kontkatbar
En otroligt närvarande mäklare som alltid finns tillgänglig. Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda!
Alltid bra återkoppling och ett utmärkt engagemang genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Patrik som mäklare.
Hon är väldigt uppmärksam och flexibel person jätte trevlig bemötande uppskattar henne,💐
- utmärkt, trevligt bemötande - mäklaren levererade efter vår överenskommelse - allt gick smidigt och enkelt trots komplikationer från min sida
Både försäljning och köp av ny bostad med Matilda som mäklare gick i lås. Så vi är mycket nöjda!
Gick väldigt smidigt. Vi vart mycket nöjda med försäljningen
Väldigt jordnära och lätt att prata med, fick oss att känna oss viktiga. Hjälpsam med frågor och funderingar.
Proffsig och väldigt bra bemötande. Hon är väldigt engagerad och följer upp snabbt med svar på frågor man har. Grymt bra mäklare!! Första köpet kändes väldigt bra och tryggt med Helena!
Trevligt bemötande lugn, trygg och lyhörd! Levde upp till våra förväntningar försäljningen gick fort! Vi är mycket nöjda helt enkelt!!
Very professional, responsive, always available, and helpful.
Trevlig och proffesionell. Återkopplar snabbt. Kan varmt rekommenderas!
Mycket proffesionell och kunnig hon är mycket hjälpsam min försäljning av huset blev lätt och smidig tack vare henne rekommenderar henne varmt till vem som helst som vill köpa ellr sälja hus eller lägenhet Tusen tack Helena Mvh Marianne Moden
Svarar snabbt Uppdaterar ställning och process tydligt och snabbt
Till en början lite svår att få tag på men sen meddelande hon alltid när hon var upptagen och ringde därefter upp. Väldigt tillmötesgående, bra bemötande, lugn och trevlig
Lina är otroligt proffsig och vänlig. hon lyssnar på förslag och önskemål och är tillförlitlig och hjälpsam.
Kommunicerar sakligt och bra, tar sig tid att svara på frågor och bolla. Följer med en genom hela resan och dessutom trevlig :) Det har varit skönt att ha Lina som stöd genom den känslomässiga berg- och dalbana som bostadsköp ändå är. :)
Trevlig och duktig mäklare jag rekommenderar Patrik
Proffsigt bemött. Patrik är väldigt kunnig. Hjälpsam. Har känt mig väldigt trygg med honom.
Helena är professionell, enkelt att få tag på och har bra kännedom av området.
Mycket väl bemötande. Bra kommunikation. Tillgänglig. Hjälpsam och tydlig. Har fått det hjälp som man får från en mäklare.
Proffsig mäklare som ger det där extra. Kändes tryggt att lämna över lägenhetsförsäljningen till Patrik. Otroligt nöjd, rekommenderas varmt.
Professionell mäklare som alltid gör allt för kundens!
Trots en svajig marknad stod Matilda stadigt med sin kunskap och erfarenhet. Mycket trevlig och skicklig mäklare med god kommunikation. Rekommenderas varmt.
Proffsig, kunnig,trevlig, rekommenderar varmt Lina,
Påläst, trevlig och lätt att ha att höra med.
Otroligt fint bemötande ärligt och punklig på tid och återkoppling. Han uppfyllde alla mina förväntningar h lite till. Allt gick smidigt och snabt lätt att förstå allt han berättade. Poäng 10 av 10.Tack Patrik för din ärlighet
Patrik är väldigt duktig och vi fick väldigt fint bemötande av honom. Vi är nöjda
Helena är proffsig, lugn och effektiv
Lätt att kommunicera med, hjälpsam, prestigelös och engagerad.
Matilda är en mycket skicklig mäklare som är trevlig, ambitiös och lyhörd. Vår försäljning gick väldigt snabbt och smidigt med slutpris över förväntan, definitivt en mäklare som vi kommer att anlita igen!