Emma har gjort ett föredömligt arbete i en säljprocess som blev både lång och utmanande. Emma är positiv och lyhörd. Hon ger snabba svar och tar sig alltid tid att förklara och ge bra förslag. En mäklare att ha förtroende för!
Fastighetsbyrån Sigtuna
Letar du efter en fastighetsmäklare i Sigtuna? Då har du kommit rätt! Vårt mål är att skapa en bra bostadsaffär för alla inblandade genom personligt engagemang och affärsmässighet. Våra samarbeten med Swedbank och Juristbyrån och vår kännedom om Sigtunas bostadsmarknad gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss inför...
1036 omdömen om Fastighetsbyrån Sigtuna
Sedan starten hos Reco 2015
Driven och proffsig, lyhörd för våra önskemål som kunder.
Riktigt hjälpsam och kunnig👍🏻
Jobbar för kunden och är snabb att återkoppla. Känns som man är med i processen hela tiden. Rekommenderas
Ewa har ett mycket proffsigt bemötande. Kände mig lugn och trygg från start till mål.
Emma Kafle är en duktig mäklare. Hon är hjälpsam i allt. Lätt att få kontakt med och mycket trevlig. Jag vill varmt rekommendera henne som mäklare.
Jag är väldigt nöjd hur Emma hanterade hela processen. Hon är väldigt kunnig och professionell, förklarar i detaljer vad som gäller och svarar på frågorna. Hon var lätt att få tag i och var alltid glad och positiv. Jag kan starkt rekommendera henne som mäklare.
Blev väldigt väl bemött under försäljningen. Hon engagerade sig och var personlig. Tillgänglig när jag hade frågor. Vi nådde inte önskat försäljningspris men jag är nöjd. Nu hoppas jag att affären snart blir avslutad.
Oerhört proffsig o lyssnar på ens åsikter.Alltid kontaktbar för frågor o tips.Bland toppmäklare att ta bilder på objektet tillsammans med sin fotograf.Rekommenderas varmt
Supertrevlig, lösningsorienterad, snabb återkoppling. Är jättenöjd med Ewa!
Tack för ditt fantastiska engagemang, din professionalism och värme genom hela processen. Du gjorde försäljningen trygg, smidig och lyckad. Vi uppskattar allt du gjort – varmt tack
Emma är duktig och professionell i sin roll som mäklare. Hon var tillgänglig i processen genom att t.ex. hjälpa till med en extra visning av huset vi köpte utöver annonserad tid.
Hon har varit jätte trevlig och hjälpsam!
Proffsig, kunnig, korrekt och gjorde vår försäljning smidig och bra på alla sätt!
Mycket professionell och hjälpsam. Svarar på alla våra frågor snabbt vid behov.
Emma jobbar systematiskt att ta fram underlag för bra annonsering. Stödjande för både köpare och säljare. Vänlig och erfaren med god lokalkännedom.
Det var roligt, effektive och snabbt. Ha goda kommunikation med kunder.
Emma visar återigen prov på proffessionalitet, engagemang och drivkraft. Finns ingen bättre mäklare!
Kompetent..trevligt bemötande..
Maria har varit väldigt behjälplig med hela processen där vi har känt oss bekväma med henne
Vi är super nöjda om Emmas jobb med försäljning av vår bostad. Snabb och enkel affär. Rekomenderar varmt
Emma Kafle är en positiv driven mäklare, jordnära och lätt att knyta an sina klienter. Min affär var otroligt smidig och jag är verkligen nöjd med mitt köpbeslut tack vare Emma Kafle.
Trevligt, snabbt informativt, pragmatiskt
Maria har agerat professionellt under köpet av vårt nya hus! Ordnat med visning och besiktning mm. Tydlig information hela vägen i mål :) Köpa eller sälja så välj Maria!
Maria Lincoln framstår som en engagerad och energisk fastighetsmäklare utan att fördenskull vara forcerad och påträngande. Så långt enbart positiva omdömen m a o.
Flexibel, anpassade direkt avtalet så det bättre passade aktuell överlåtelse mellan säljare och köpare. Hjälpte till med att ordna extra besök för granskning av lägenheten.
Maria är väldigt vänlig, trevlig, och pragmatisk.
Ett trevligt och informativt bemötande. Bra och tydlig genomgång vid mitt köp av bostadsrätt.
Mycket professionell och lyhörd. Aktiv mäklare som jobbar för att alla ska bli nöjda. Den bästa mäklaren jag haft.
Glad och energisk person som guida oss till att äntligen få vår bostad såld !!
Ödmjuk, lyhörd och bra mäklare.
Engagerad och lyhörd! Så duktig!
Ewa är hjälpsam, professionell och engagerad.
Emma gjorde ett starkt intryck med bra återkoppling och snabb respons. Positivt intryck av Emma och skulle gärna anlita henne för framtida uppdrag. Mvh Eddy
Fantastiskt serviceminded mäklare! Jag är otroligt nöjd med den service jag fått. Min mäklare har varit professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Ewa har tagit sig tid att förstå mina behov och har guidat mig tryggt genom hela processen. Jag har känt mig väl omhändertagen från första kontakt till avslutad affär. Rekommenderas varmt!
Jag tycker att Erik är hjälpsam!
⸻ Maria är en otroligt professionell mäklare – tydlig, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Hon höll oss alltid uppdaterade och fanns tillgänglig nästan jämt för att svara på frågor eller ge vägledning. Det märks att hon verkligen bryr sig om både säljare och köpare. Vi kände oss trygga från start till mål. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer!
Kunnig, påläst, kommunikativ och trevlig. Rekommenderas varmt.
Trevlig, kompetent och tillgänglig. Mycket nöjd.
Hon är snabb på att svara, hon ger bra råd.Hon är helt enkelt tillitsfull.
Mycket korrekt i alla situationer och mot alla parter - det ger förtroende i stora beslut!
Proffsig, en stjärnmäklare helt enkelt!
extremt bra bemötande, god och professionell ton, effektiv och har verkligen hjälpt oss som köpare.
5 av 5 till Maria!! Maria var tydlig och rak i kommunikationen. Gav en känsla att hon försökte alltid göra det bästa för oss, bollade mycket med oss som säljare och lyssnade verkligen! Gav alltid komplett information så att vi som säljare inte blev osäkra eller hade funderingar utan man kände sig trygg och hade koll på försäljningen med Maria. Fick en känsla av att Maria tänkte utanför boxen för att få till en försäljning vilket lyckades, stark rekommendation!
Har inget annat än gott att säga om Ewa, hon är tillgänglig, tydlig och väldigt trevlig!
Toppen mäklare! Snabba svar, tydliga instruktioner, ger den information man behöver som säljare/köpare. Guldstjärna!
Strålande! Fint bemötande och förmåga att skapa förtroende vilket gjorde hela upplevelsen både enkel och positiv :)
Maria är en väldigt erfaren, trevlig och glad mäklare som vi har haft en god relation till hela vägen. Hon har informerat oss väl om varje steg och efter varje visning ringt och informerat oss om läget. Vi är väldigt nöjda över att vi valde Maria som vår mäklare.
Maria är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Alltid glad och positiv. Detta är andra gången vi anlitar Maria.
Emma gjorde att husförsäljningen gick precis som vi ville genom att bidra med kunskap och praktiska lösningar samtidigt som hon var lyhörd för våra känslor och önskemål. En riktig klippa vid försäljningen av våra föräldrars hus. Rekommenderar!