Emma Kafle

Fastighetsbyrån Sigtuna
4.9
Affärer senaste året

Emma Kafle är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna

Emma Kafle har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Emma Kafle har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 223 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Kafle har haft 37 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

223 omdömen om Emma Kafle

Sedan starten hos Reco 2018
Gorzang A
Centrala Märsta

Duktig mäklare som ser är väldigt hjälpsam och lätt att göra med.

Andreas H
Sigtuna- Aludden

Jag har träffat många mäklare under åren och måste säga att jag aldrig fått ett bättre helhetsintryck. Väldigt proffsig, påläst och hjälpsam - gentemot oss båda parter. Kan varmt rekommendera Emma nu och framåt!

Marie B
Märsta - Nordöstra

Mycket glad, trevlig och hjälpsam! Tålmodig med svar på ”konstiga” frågor ;) Lätt att prata med och härlig humor! Jättenöjd med henne som mäklare helt enkelt :)

Anders S
Sigtuna-granby

Super duktig. Både mot köpare och säljare. Ett riktigt proffs.

Aria V
Sigtuna-granby

Väldigt nöjd med Emma! Otroligt proffsig, trevlig och kunnig! Rekommenderar Emma varmt om ni går i säljtankar.

Sodabe V
Sigtuna-granby

All kontakt med Emma har varit super. Bra kommunikation, inlyssnande och inte alls "säljig" som vi upplevt vissa mäklare. Rekommenderas varmt!

Rita G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Sigtuna
Centrala Märsta

Jag är glad att jag anlitade mäklaren Emma Kafle. Hon var mycket professionell i sitt agerande och en stor trygghet under hela försäljningsprocessen. Hon höll mig konstant uppdaterad om vad som hände. Det var lätt att prata med henne och hon gav bra råd. Samtidigt var hon lyhörd även för mina tankar och önskemål. Tack vare henne har försäljningen genomförts snabbt och smidigt.

Fikadu O
Märsta - Valsta

Professional bemötande och kunnig .

Kurt N
Steninge

Mycket trevlig person. Mycket bra information inför försäljningen. Alltid snabb info inför och efter visningar, Vi är mycket nöjda med vår mäklare.

Sophia R
Steninge

Emma gjorde ett bra jobb. Hon var trevlig och alltid snabb med uppföljning. Det var ibland svårt att höra vad hon sa när hon ringde från mobilen i bilen. Stort plus att hon var med under fotograferingen och gav råd.