Maria Lincoln
Maria Lincoln är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Maria Lincoln har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Maria Lincoln har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Lincoln har haft 37 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Trevlig
Tillmötesgående
Lättillgänglig
Proffsig men samtidigt rolig
Hade koll på det mesta, och om hon inte hade svar på frågor så kollade hon upp det.
Vi är supernöjda!köpte sitt hus med hjälp av Maria Lincoln en del av Fastighetsbyrån Sigtuna -
2020-11-06Verifierad kund
Kunnig och elegant person som stöttar sin kund hela vägen från början till slut.
2020-10-26Verifierad kund
Pigg mäklare med humor och gott humör. Entusiastisk och lätt att förstå.
2020-10-19Verifierad kund
Jag är supernöjd med mitt bostadsköp och mäklaren skötte allting på ett smidigt och bra sätt trots att jag bodde långt ifrån den nya bostaden !
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Lincoln en del av Fastighetsbyrån Sigtuna -
2020-10-09Verifierad kund
Maria Lincoln är den vänligaste chefen som jag har stött på i min erfarenhet av att köpa lägenheten vars adress i frejgatan i Märsta och hon gav mig alla detaljer i allmänhet och med en super vänlighet tack
2020-09-16Verifierad kund
Glad, rolig och lyssnar. Professionell.
2020-09-15Verifierad kund
Fantastisk, otroligt driven och engagerad. Man kan känna sig trygg med Maria som mäklare! Varmaste rekommendationer!!
2020-09-14Verifierad kund
Maria är erfaren, proaktiv och otroligt driven. Konstant kommunikation och ständigt med underlag och tips som underlättade beslut. Fantastiskt bemötande. Kan starkt rekommendera Maria som mäklare!
2020-09-14Verifierad kund
Jag har sålt en lägenhet och Maria har bemöt mig och kunderna på ett professionellt sätt och har även haft glimten i ögat.
Hon är en trevlig och kompetent mäklare.sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Lincoln en del av Fastighetsbyrån Sigtuna -
2020-09-14Verifierad kund
Snabbt, proffsigt och smidigt! Försäljning av hus enligt förväntningarna vi ha hade.
sålde sitt hus med hjälp av Maria Lincoln en del av Fastighetsbyrån Sigtuna