Maria is very friendly and helpful. She always got back to me when I needed information and was very professional.
Maria Lincoln
Maria Lincoln är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Maria Lincoln har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Maria Lincoln har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Lincoln har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
190 omdömen om Maria Lincoln
En trevlig tjej, som är både lösningsorienterad och pedagogiskt. Vi fick all information som vi ville ha inför köpet. Vi har fått vara trygga under hela processen från bokning av visning till kontraktsskrivningen.
Maria hjälpte mig att sälja mitt radhus och jag är väldigt nöjd med vårt samarbete! Hon är informativ och kommunikativ och jag kände mig uppdaterad hela vägen om vilka åtgärder som vidtogs och vad alternativen var. Hon är lyhörd och prestigelös. Jag kände att hon tog till sig mina önskemål och förslag. Vi jobbade som ett team. Hon är social och lättsam, vilket gjorde samarbetet trevligt och säkert kände spekulanter sig också väl mottagna. Jag kan varmt rekommendera Maria!
Tack, är nöjd o glad med Maria!
Finns inget dåligt att säga om Maria.
Jätteduktig, kunnig och engagerad!
Maria är en fantastisk mäklare som får dig att känna dig så väl omhändertagen, hon månar om både köpare och säljare! Kan varmt rekommenderas.
Mycket duktig/ kunnig Bra känsla för marknaden
Maria Lincoln bar den Kompetens som vi har förväntat oss att den mäklaren som skall förmedla vårt hus till försäljning ska ha - kunnig - tillgänglig - kommunikativt - förmedlar och snabbt återkopplar frågor till oss och spekulanter, köparen - tillvaratar köparen och säljarens intresse - har stort engagemang och intresse - vi har upplevt trygghet och seriositet med all kontakt vi haft med Maria Vi varmt rekommenderar Maria
Vi har haft Maria Lincoln vid ett flertal försäljningar av fastigheter under ett par år och vi är mycket nöjda med hennes arbete inför försäljningen. Hon håller kontakt och berättar hur hon går vidare och om vi är nöjda med hennes tillvägagångssätt, vilket vi har varit.