Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan våra områden i detalj, både vad gäller bostadsmarknad och boende. Vi har koll på hur bussarna går, vet prisläget för villa och bostadsrätt och ger dig gärna tips inför fotografering och visning.
Kom gärna förbi i vår BoButik och ställ dina frågor direkt till oss! Då får vi möjlighet att ge dig personlig service och kanske också ta första steget mot en framgångsrik bostadsaffär.
Välkommen!
Välkommen!
Utmärkelser
531 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Hagestål en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
En motiverad och hårt arbetande mäklare som var mycket hjälpsam och proffsig genom hela processen. Jag skulle rekommendera alla som går i köp eller säljatankar i Sigtuna kommun att ta kontakt med Emil.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emil Hagestål en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Trevlig mäklare, väldigt tillmötesgående och hjälpsam.
sålde sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Väldig trevlig! Hon är alltid tillgänlig och otroligt duktig mäklare som lägger verkligen tid och energi, kan värmt rekommendera henne!
När vi kom till mäklarkontorets sökt vi en annan mäklare som inte var inne men det tog oss inte lång tid för att bestämma oss för Emil i stället. Redan samma eftermiddag visade vi honom lägenheten. Han åtog sig uppdraget och redan samma kväll fick vi hans annonsförslag som vi var nöjda med. Försäjningsproceduren gick smidigt och när vi fick ett bra bud precis innan budgivningen stängdes kunde vi ändå skriva kontrakt samma dag. Hur Emil lyckades få alla papper inordning på högst två timmar förstår vi inte. Han är trevlig lättpratad, organiserad och professionell
Jag fick en fint bemötande av Emil angående att köpa huset som jag önskade, det var så tydlig och därför gick snabbare att köpa huset också 👍,
När vi bytt mäklaren och fått Emil har vi lyckats sälja vår lägenhet snabbt!
Artigt, kunnigt, engagerat.
Vi hade höga förväntningar på Svensk fastighetsförmedling eftersom vi anlitat dem tidigare. Emil levde i högsta grad upp till våra förväntningar.
Vi är mycket nöjda med Emil och vår son kommer säkert att anlita honom när det blir dags för honom att sälja sin lägenhet i Märsta. -
väldigt sympatisk och hjälpsam mäklare.
engagerad och duktig ! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Da Silva en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Mycket trevlig och hjälpsam höll oss uppdaterade hela budgivningstiden
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Da Silva en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Väldigt fint bemötande, tydligt, och håll mig uppdaterad steg för steg om försäljningen.
Det fungerade mycket bra hela vägen. Liliya tog också hänsyn till min diagnos.
Professionell och kunnig i sitt arbete.
köpte sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Vi var jätte nöjda liliya var mycket hjälpsam vi skulle rekommendera henne till våra vänner
Väldigt bra bemötande och trevlig gör sitt bästa för sitt jobb tack för allt❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bra o proffesionellt. Trevlig och glad
Liliya levde upp till våra förväntningar med ett trevligt och professionellt bemötande. Kommunikationen oss emellan var mycket bra och vi rekommenderar henne gärna!
Liliya är jätteduktigt och hjälper med hela processen. Vi är helt nöjd och kan rekommendera henne starkt!
Jag blev otroligt väl bemött av Liliya som var rätt igenom professionell och förtroendeingivande genom hela affären. Hon ingav ett otroligt lugn och min uppfattning är att hon är enormt kompetent.
sålde sitt hus med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Hon var trevlig i bemötande men det kändes inte som att hon stöttade riktigt, vi kunde ingenting om försäljning och så här i efterhand kunde hon givit lite bättre råd… vi skulle ha kollat upp bättre då hade vi inte valt henne el er som mäklare
Vissa saker så här i efterhand kan man fundera på …. Hon levde inte upp till förväntningarna, kommer inte rekommendera henne eller er till vänner …. -
Snabb på att återkomma med information. Glad och trevlig. Väldigt kunnig. Rekommenderar henne varmt.
Malin Da Silva was very easily accessible, very professional and took out time to hear us and also explain the whole process in detail.
We were eager to seal the deal in just a week and in 5 days the contract was signed which was very exciting.
Malin is fantastic and we were glad to have her as our broker for our first apartment. -
Hon är bättre än bästa mäklaren i hela landet… otroligt proffsig och ansvarsfullt mäklaren som underlättar för både köpare och säljare…
Kort sagt så hon är den bästa man kan lite på och ingen annan mäklare som henne, anlitar du någon annan så har du gjort fel val på din affär….
Tack bästa Lilja -
Vi har haft med Liliya att göra fyra gånger nu. Två gånger som köpare och två gånger som säljare. Hon är alltid professionell i sitt bemötande och inger ett stort förtroende. Alltid påläst och snabb på att svara när man kontaktar henne. Vi kommer att anlita Liliya igen när vi ska sälja.
Bra bemötande, håller dina ord och proffesionell jobb.
Bästa mäklaren 👍 -
Liliya är engagerad, kunnig och vänlig
Liliya was truly helpful in presenting the apartment and also in describing different nuances related to it. As a first time buyer I'm glad that all my questions regarding apartment buying process were answered by Liliya in a good and professional manner.
Bra bemötande och tydlig med en genomtänkt plan som ledde till en försäljning av vårt boende.
Jag bra bemött av mäklaren,fick den information som behövdes för lägenheten och närområdet,så min upplevelse är positiv.
Bra bemötande, starkt engagemang och hög tillgänglighet. Kan varmt rekommendera Ida när du ska sälja din bostad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Väldigt trevlig och pålitlig. En mäklare som på riktigt jobbar för båda parters intressen. Mycket engagerad!
Jättetrevligt bemötande och hon uppfyllde mina förväntningar och försäljningen gick bra.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
I en svårbedömd marknad lämnas realistiska förslag till prissättning och handlingsplan för försäljning med ett sådant engagemang och sätt att säljaren uppfattar sig vara den enda kunden som Fastighetsförmedlingen hade. (Viket naturligtvis var fel) De förväntningar som fanns inför försäljningen överträffades med råge.
Det var en försäljning där mäklarens förslag och åtgärder under resans gång höll säljaren orienterad om händelseutvecklingen med resultat att lägenheten blev såld efter en visning.
Det finns gott om så kallade "Proffs".
Kombinerar man begreppet "Proffs" med gedigen kunskap om lokal marknad, realistisk uppfattning om prisläge, förmåga att hålla säljare informerad om händelseutveckling, genomföra visning och "hantera" köpare så har Ida överträffat förväntningarna.
Lägenheten såld efter en visning till ett acceptabelt pris med hänsyn till det aktuella läget.Tack snälla Jan Stefan och Isa. Jag är så glad över att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med försäljningen av bostaden. Ni har gjort ett superjobb som säljare och jag har alltid känt att vi haft en tydlig plan att jobba utifrån som också präglats av ett gott samarbete och kommunikation. Ni har varit exemplariska säljare där ni också underlättat för mig som mäklare att på ett professionellt sätt kunna utföra mitt jobb med ert förtroende i ryggen. Jag har också haft med proffs att göra! Hälsa de småländska markerna från mig! :) /Ida
Ida Lind -
Hon var tillmötesgående, jättetrevlig och snäll. Rekommenderar henne!
Bästa 👌👌 jag ar nöjd 😊 serious och bra jobbat 👏
Fantastisk mäklare! Omtänksam, lyhörd, proffsig och effektiv. Rekommenderar starkt.
Hon var schysst och väl förberedd med allting, tack Ida☺️😇
Liliya är fantastiskt trevlig, duktig, och engagerad. Hennes kunskap och bemötande inger förtroende.
It was nice, she took care of all our questions. We didn't have any problems communicating for anything. It went smooth overall.
Ida har ett imponerande tålamod och engagemang, vilket var högst bidragande till vår lyckade affär. Hon var väldigt flexibel och lyhörd för alla inblandades behov.
Vi är väldigt nöjda med Ida och jag är övertygad om att alla mäklare inte hade lyckats sälja vår bostad i dessa svåra tider. Stort tack Ida!Tack så mycket för de fina orden Markus. Det har varit så kul att få hjälpa er med försäljningen. Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till er för ett väldigt bra samarbete. Ni har varit minst lika tålmodiga och engagerade och jag är så glad för att jag fick förtroendet att hjälpa er hela vägen i mål. /Ida
Ida Lind -
Trevlig mäklare med ett ödmjukt bemötande!
Ida. Lind är fantastisk, hjälpsamma och trevligt,vi är mycket nöjd allt hennes hjälp när vi säljer våra hus Edda vägen 2 .
Kunnig mäklare som var påläst om objektet och kunde svara på alla våra frågor på ett bra sätt.
Upplevde Liliya som engagerad, tydlig och snabb.
Jobbar snabbt, smidigt, underbart.
Hon är snäll mot kunder och hjärtligt. Och ganska snygg … -
Blev mycket lyckad samarbete. Levererar bra resultat. Trevlig. Uppdaterar om förloppet. Kommer med bra råd för att lyckas med försäljningen. Rekommenderar.
Jag är nöjd med hela processen
Väldigt trevligt bemötande och kunnig inom sitt yrke