Liliya är mycket kunnig, trevlig och av henne blir man väl bemött. Hon arbetar väldigt professionellt och har varit lätt att nå under hela processen. Bra på alla sätt! Hon rekommenderas verkligen!
Liliya Morozova
Liliya Morozova är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
.Liliya Morozova har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Liliya Morozova har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.8. Liliya Morozova har haft 68 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
260 omdömen om Liliya Morozova
Tack för förtroendet och bra samarbete. Jag uppskattar verkligen det.
Liliya är en fantastisk mäklare som alltid fanns tillgänglig under hela processen. Hon är en varm och positiv person, nära till skratt och samtidigt väldigt professionell och erfaren i sitt yrke med ett driv att hela tiden röra försäljningen framåt. Jag är så nöjd med Liliya och kommer absolut anlita henne igen när det är dags för nästa försäljning!
Tack Elin! Det var verkligen trevligt att samarbeta med dig. Hoppas att fortsättningen i framtiden.
Väldigt lätt att ha och göra med och återkopplar snabbt och duktig och bra mäklare
Stort tack Albin! Hoppas att ni ska stor trivas i den nya bostaden.
Snabb återkoppling, korrekt och tydligen information. Väldigt pedagogisk och noggrann om att vi som förstagångsköpare ska få all relevant information. Trevligt bemötande.
Tack snälla Felicia! Jätte kul att hjälpa er med första köpet!!!
Liliya är väldigt serviceinriktad och var vid senaste kontakt väldigt flexibel till att ordna en extravisning innan kontraktsskrivningen. Hon är noggrann och förklarar hela processen utförligt så både köpare och säljare är fullt införstådda om status och förväntningar.
Tusen tack Pierre! Vad glad jag blir att ni är nöjda.
det var otroligt härligt. och hon berättade allt bra. hon hade gav till räckligt tid och förklarade allt väldigt bra.
The best service pprovider. Thanx alot
Mycket bra. Liliya tog hand om allt.
Liliya är bästa mäklaren av alla som jag träffade. Riktigt Proffs.
Väldigt kunnig, effektiv, trevlig mäklare.