Mycket trevlig, engagerad och kompetent.
Malin Da Silva
Malin Da Silva är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
.Malin Da Silva har varit registrerad mäklare sedan 2014-08. Malin Da Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Da Silva har haft 22 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
32 omdömen om Malin Da Silva
Tack snälla Peter att du tog dig tiden att recensera mig! Att få samarbeta med dig och din bror samt föräldrar har varit en glädje. Tacksam att ni trodde på min förmåga att hitta rätt köpare för just ert hus. Familjen som köpte kommer att bära vidare er historia och ta hand om huset in i framtiden. Med vänlig hälsning, Malin
Proffsig, noggrann och tydlig under hela processen. Med Malin kan man känna sig trygg med att man gör ett bra köp. Lätt tillgänglig när man behöver henne. Vi rekommenderar Malin Da Silva varmt!
Tack snälla Emily! Tacksam att få vara en del av er resa till ert framtida hem. Övertygad om att ni kommer skapa många oförglömliga minnen i huset. Ser fram emot nästa gång vi ses och ni få ta emot nycklarna. Med vänlig hälsning, Malin
bra på lyssna Supertrevlig ärlig
Tack så mycket Serdal! Vi var ett bra team under försäljningen och nådde tillsammans ett lyckat resultat. Med vänlig hälsning, Malin
Hon är trevlig och har mycket erfarenhet. En mäklare ska vara som henne.
En mycket sympatisk och kunnig mäklare. Jag har hela tiden blivit trevligt bemött. Fått bra råd och även blivit lyssnad på. Rekommenderar henne varmt.
Tillgänglig, tydlig i sin kommunikation, förklarar på ett bra sätt, hur en försäljning går till, vad det innebär och vad som kommer att hända, vilket inger en stor trygghet, när man inte känner till hur den sån process går till. Malin har bidragit till, att denna förändring för mig, har blivit lättare att hantera, det är mycket att hålla reda på. Jag är mycket tacksam för Malins insats, och skulle gladeligen anlita henne igen, om det behovet skulle uppstå.
Tack Linda att du tog dig tiden att recensera mig! Glad att få hjälpa dig i denna process i livet. Att dessutom fått möjligheten att se din nya bostad var verkligen roligt. Vi ses igen på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin
Duktig mäklare som är både driven och verkligen jätteduktig på sitt jobb! Kunnig och erfaren. Rekommenderar verkligen att anlita henne som mäklare.
Tack snälla Sandra! Vi var ett bra team. Ni fanns alltid där när jag behövde kommunicera med er. Glad att vi tillsammans nådde en trygg och lyckad affär! Tacksam att vara er mäklare! Med vänlig hälsning, Malin
Malin är en bra mäklare som gjorde sitt yttersta för att vi skulle få till en bra försäljning av vårt hus. Malin var lyhörd vad vi ville och återkopplade om allt hela tiden. Skulle jag sälja igen, skulle jag helt klart använda mig av Malin.
Tusen tack Stefan! Vi var ett bra team. Ni bidrog med all värdefull information och tillgänglighet jag behövde för att jag skulle kunna göra ett bra jobb. Glad att vi tillsammans nådde ett så fint resultat. Med vänlig hälsning, Malin
Bra och tydlig dialog. Snabb att svara samt hög servicenivå. Inger förtroende. Affären blev klar inom lite mer än en vecka från första visningen.
Tack Therese att du tog dig tiden att recensera mig! Tack snälla för det fina omdöme du skrev. Jag känner också att vi hade en fin dialog och att allt skedde i precis rätt timing. Ha en fin sommar fram tills vi ses på tillträdet! Med vänlig hälsning, Malin
Malin var jätte trevlig och var väldigt snabb inom kommunikationen
Tack Emilia för dina fina ord! Känns så roligt att ni köpte ert första hus via mig. Jag tror ni kommer trivas jättebra. Vi ses igen på tillträdet i juni! Med vänlig hälsning, Malin