Patrik Lidholm

Patrik Lidholm

Patrik Lidholm är mäklare på Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga

Patrik Lidholm har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Lidholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Lidholm har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

92 omdömen om Patrik Lidholm

Sedan starten hos Reco 2019
Kerkira F
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Vinsta-Vällingby

Han är otroligt tillmötesgående och har kunskap i sitt jobb. Mvh Pia Fernå

Shokrollah B
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Steninge

Han är bäst . Duktig och aktiv ❤️

Maha D
Steninge

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Patrik. Från första mötet har allt känts professionellt och tryggt. Han har varit lätt att få tag på, hållit oss väl informerade under hela processen och verkligen gjort det lilla extra för att vi skulle känna oss trygga. Tack för ett fantastiskt arbete!

Sudhirn R
Järfälla

I had a wonderful experience working with Patrik. He was always available whenever I needed to view the house and patiently answered all my questions. His professionalism, support, and friendly nature made the entire process so much easier and more enjoyable. Patrik is truly a gem of a person — dedicated, trustworthy, and always willing to go the extra mile to help. I genuinely appreciate all his effort and highly recommend him to anyone looking for a great real estate professional.

Fourat E
Järfälla

Duktig och flexibel mäklare, som alltid är lättillgänglig.

Jonas M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Kista-Kistahöjden

Mycket duktig mäklare , bara bra 👍

Ulrika G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Kista-Kistahöjden

Bästa tänkbara mäklaren. Gjorde allt i sin makt att sälja till högsta pris och gjorde både säljare och köpare nöjda. Gav verkligen det lilla extra som krävdes och kunde inte tänka mig en annan mäklare. Tack!

Anders B
Vinsta-Vällingby

Ett proffsigt bemötande redan vid första kontakten. Förstod att huset skulle bli svårsålt , men Patrik presenterade objektet på ett smidigt och positivt sätt för spekulanterna. Jag bedömer Patrik som en glad och positiv person ,som är lätt att umgås med. Om problem uppstår löser ha dom

Ylva L
Sickla

Jag har fått jättebra hjälp av Patrik. Han är trevlig och ger superbra hjälp och service. Tack Patrik!

Berndt A
Kälvesta - Vällingby

Jag har ingen tidigare mäklare att jämföra med. Allt har i mitt fall gått lungnt och fint till. Jag är nöjd.