Gabriel är en mycket kompetent och vänlig mäklare. Han var mycket behjälplig under hela processen, även efter att köpet väl var i hamn. Rekommenderas varmt!
Gabriel Nordenhaag
Gabriel Nordenhaag är mäklare på Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
.Gabriel Nordenhaag har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Gabriel Nordenhaag har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.8. Gabriel Nordenhaag har haft 32 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
63 omdömen om Gabriel Nordenhaag
Bra bemötande och seriöst attityd anger förtroende
Gabriel gav ett professionellt och varmt bemötande. Hela processen kändes trygg och smidig från start till försäljning.
Lyssnar och snappar upp ens behov och efterfrågan. Följer upp regelbundet så att allt fortfarande är aktuellt men tränger inte på i onödan. 5/5
Trevlig, professionell och hjälpsam 5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse av att samarbeta med Gabriel. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor och uppdateringar genom hela processen.
Trots en väldigt trög marknad så har han varit drivande och engagerad under hela processen. Väldigt enkel, trevlig och tillmötesgående att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Gabriel!
Trevlig och professionell! Hela köpeprocessen gick smidigt och jag fick tydlig information hela vägen.
Mycket bra än så länge ! Inte klart ännu !
Bra och trevligt bemötande Uppskattar att han altid svarar i telefon när jag har frågor Är mycket tillmötesgående