Anton Bjärkenrud är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Anton Bjärkenrud har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Anton Bjärkenrud har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 411 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Bjärkenrud har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

För att mäkla över tid behöver man älska att jobba med människor och affärer. Det räcker inte att ha jobbat med sälj innan, att vara hungrig eller sikta emot stjärnorna. Det är väldigt mycket jobb som kräver engagemang, fokus och vilja att nå lite längre än alla andra. Min karriär började inte som fastighetsmäklare utan den drömmen växte fram och jag utbildade mig under min föräldraledighet för att sedan ta anställning hos SF i Bromma. Det valet har jag aldrig ångrat! Sedan dess har jag skördat framgångar, löst problem och sålt allt från ettor till stora hus. Med mig kan Ni känna er trygga med att ha en mäklare som är Där! Kundnöjdheten, slutpriset och service är alla viktiga faktorer för en lyckad affär, läs gärna mer här nedan om vad mina kunder faktiskt tycker om att jobba med mig. Hör gärna av er om det är några som helst frågor!

2022-03 - 2023-02

411 omdömen om Anton Bjärkenrud

Sedan starten hos Reco 2017
  • 2023-03-03 Spontant omdöme
    Fick tipset om Anton via min vän på SvenskaFast i Upplands Väsby. Tips till er som vill ha Väsbys vassaste mäklare – Ida Lind.

Anton kan verkligen HELA Bromma och inte bara ett specifikt område. Anton är en snäll, ärlig, kunnig och engagerad mäklare och ger sig inte i första taget. Han har återkopplat regelbundet om processen och fått mig att känna mig trygg, trots den dåliga marknaden jag sålde i. Stort tack Anton för ett fint samarbete.
    - Vi ses igen när lägenheten i Annedal ska säljas. På återseende :) !
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Bjärkenrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Bromma
    • Söderberga Allé
    2023-01-26 Verifierad kund
    Bra bemötande
    Tillgänglig
    Kunnig
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Bjärkenrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Bromma
    • Abrahamsberg
    2022-12-26 Verifierad kund
    Anton är en ärlig och driven mäklare. Vi hade en bra kommunikation och hela processen kändes trygg. Han var även flexibel med tider. Kan varmt rekommendera Anton som mäklare.
    • Bromma
    2022-12-22 Verifierad kund
    Det här blir andra gången vi anlitar Anton vid en bostadsförsäljning. Vi känner oss trygga med honom för han har erfarenhet, är kunnig och tar sig tid att svara på alla möjliga frågor man kan tänkas ha vid en bostadsförsäljning.
    Vi är som vanligt väldigt nöjda och kan varm rekommendera honom som mäklare.
    2022-12-22 Verifierad kund
    Jättebra bemötande, fick svar på alla frågor, hållts uppdaterad med information. Väldigt nöjd med Anton som mäklare!
    Hej, L

Tack för värmande feedback och en smidig affär. Välkommen till Riksby & vi ses igen såklart!
    2022-12-07 Verifierad kund
    Bra kommunikation och bemötande, uppdaterad kontinuerligt. God kunskap om område och genomförande. Nöjd med försäljningen.
    Hej, C.

Stort tack! Det var ett rent nöje att ha med dig och din pappa att göra!
    God jul!
    • Annedal
    2022-12-02 Verifierad kund
    Lugn och harmonisk mäklare som inte skyndade på, utan gav oss all nödvändig tid att fundera och diskutera för att låta oss komma fram
    till ett beslut. Kände oss vägledda genom hela köpprocessen och det påverkade oss positivt.

Vid de tillfällen vi haft kontakt så har vi skrattat mycket och det är alltid bra!
    • Abrahamsberg
    2022-12-01 Verifierad kund
    Han förklarade alla steg riktigt bra och svarade snabbt på frågor som dök upp på vägen.
    2022-11-20 Verifierad kund
    Engagerad, kunnig och inlyssnande. Gav ett trovärdigt intryck och levde upp till förväntningarna.
    2022-11-18 Verifierad kund
    Good coordination and prioritisation done by Anton. He is transparent between seller and buyer. Keep up the good work.