Emilie Hillman är en person som i förhållande till mig visat ett enormt tålamod. Hon visade mig den första lägenheten för ungefär ett år sedan, o jag har velat hit o dit, hon har visat fler lägenheter., tipsat om lgh o til sist hittade jag, med hennes hjälp den lgh som jag nu köpt. Jag har ringt o mailat flera gånger o alltid fått snabba svar. Själva kontraktsskrivningen gick lätt - jag är gammal o säljaren ung, o blanketterna många o svårtydda. Vi fick tydliga o bra förklaringar. Jag är så nöjd. Dessutom är Emilia en trevlig...
Emelie Hillman
Emelie Hillman är mäklare på Mäklarringen Enköping
.Emelie Hillman har varit registrerad mäklare sedan 2011-02. Emelie Hillman har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Hillman har haft 28 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag brinner för service och strävar alltid efter att nå toppresultat genom stort engagemang och noggrannhet.
Med över 10 år i branschen och en bakgrund i en mäklarfamilj har jag ett brett kontaktnät.
Idag är jag delägare på Mäklarringen Enköping, där vi jobbar som ett sammansvetsat och målinriktat team.
2025-05 - 2026-04
17 omdömen om Emelie Hillman
Hon har vart rak och tydlig i informationen. Jag har fått den information inför en försäljning som jag behövde. Mycket trevlig och lätt att prata med.
Otroligt lyhörd och engagerad, vi kände oss sedda och gav oss en trygghet i vår försäljning. Emelie gav oss råd och är en uppriktig mäklare med hennes breda kunskap om marknaden. Vi rekommenderar Emelie verkligen för en trygg affär. Tack så mycket!
Professionellt bemötande och väldigt kunnig mäklare. Emelie fanns tillgänglig för våra frågor, funderingar och hade bred kunskap om marknaden, vilket var skönt. Det gjorde oss trygga och vi kunde lita på processen till 100%.
Kunnig, professionell och tydlig. Kände oss trygga, lugnt och trovärdigt bemötande. Bra rådgivning och bra på att ge feedback. Tack för en smidig köp- och säljupplevelse. Mari och Hasse Litslena-Hällby
Vi kan varmt rekommendera Emelie. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen var tydlig och det var lätt att nå henne. Emelie är proffsig, engagerad och har stor lokalkännedom.
Vi har fått ett mycket bra bemötande av Emelie och känt oss helt trygga genom hela försäljningen. Våra förväntningar var högt ställda då både vi och två av våra barn anlitat Mäklarringen vid tidigare tillfällen och då varit mycket nöjda. Emelie har genom sitt proffsiga och trevliga sätt levt upp till dessa förväntningar och vi kan varmt rekommendera henne och Mäklarringen till andra kunder som står inför valet av mäklare.
Vi hade en långdragen försäljning med många turer fram och tillbaka och Emelie var alltid ett bra stöd, och hjälpte oss med stor professionalitet, tålamod och värme. Rekommenderar varmt att anlita henne!
she is really professionally.
Jag valde Emelie Hillman efter att ha blivit rekommenderad henne som mäklare. Inledningsvis gick allt bra, tydligt och klart. Blev dock en aning tveksam när jag tidigt fick rådet att acceptera utgångsbudet då det kändes som att hon inte tog hänsyn till mina förutsättningar för ett nytt boende. Inget jag hängde upp mig på. Sen hände inget på ca 1 år men det berodde helt på mig. Emelie hörde av sig då och då och undrade hur det gick. När det så blev dags för försäljning så sköttes den mycket bra. Snabbt till skott, målmedvetet...