Jag blev bemött på ett mycket proffsigt sätt, lugnt, trevligt samt var ett stort stöd genom hela processen. Förväntningarna var höga från start men han lyckades bättre än förväntat. Han tog väldigt bra hand om de som kom på visningarna och var sammanfattningsvis bra både mot köpare och säljare och visade stor kunskap inom sitt område.
Ninos Dibo
Ninos Dibo är mäklare på Mäklarringen Enköping
.Ninos Dibo har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Ninos Dibo har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.8. Ninos Dibo har haft 17 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag brinner för att hjälpa människor genom dialog, lösningar och social kontakt.
Grundpelarna i mitt arbete är noggrannhet, engagemang och kommunikation – allt för att skapa långsiktiga relationer och en trygg affär.
Välkommen att höra av dig för ett möte om ditt upplägg!
2025-05 - 2026-04
10 omdömen om Ninos Dibo
Jättebra mäklare. Rekommendera verkligen Ninos.
Proffsigt bemötande och saklig. Bra kommunikation mellan oss och Ninos . Lätt att få tag på och även bra hjälp efter försäljningen. Kommer rekommendera honom till vänner och familj.
Lugn, kunnig och väldigt hjälpsam!
Tålmodig och väldigt tillgänglig för att svara på frågor. Och har han inte svaren så tar han reda på dem.
Upplevde Ninos Dibo som professionell, tillgänglig och kunnig. Tydlig information och bra bemötande
Omhändertagande och engagerad, personlig och serviceinriktad.
Fantastisk mäklare. Lyhörd. Alltid i tid. Svarade alltid om vi undrade något. Förklarade hur allt går till och gav alltid info efter varje visning. Rekommenderar verkligen denna mäklare
Tydlig, engagerad och pålitlig. Smidigt och väl skött från början till slut. Söker man en skicklig mäklare, rekommenderar Ninos.
Ninos är bäst på allt. Kan starkt rekommendera honom👌